Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
некој си Џоел Кембел за утеха ке сме земеле
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-agree-deal-to-sign-joel-campbell

аман веќе од вакви минијатурни плејмејкери крила....

поарно да го земевме тоа младото од уругвај одбрана шо игра како му беше името не ми текнува

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Абе Венгер Венгер тимот ни се распаѓа ти пак донесуваш некој анонимци

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Незнам оти никој не ја зема 9-ката или пак ќе изненади ?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Незнам оти никој не ја зема 9-ката или пак ќе изненади ?
Кембел ке ја земе,новото дете :D
Ако не земе добар познат играч од одбрана и средина и ако освоеме нешто,ке се сликам гол и ке ставам слика на кајгана! :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
И да Кембел што го зедоа, е појак од Оксладе сигурно, за то гарантирам!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
еве нешто интересно за новото засилување од Коста Рика,на википедија го најдов

He is also the first football player to play in three tournaments in one season for his national soccer team. He has played in CONCACAF Gold Cup, Copa America, and the FIFA U-20 World Cup in 2011

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
да е паметен со овие пари да ги купит мата и хазард а осекам дека ке купит 4-5 души и ке не замолчит а фабрегас нека грејт клупа во фарса ке плачит да играт ама касно ке му е насри исто ко адебајор:cuc::cuc: :cuc::cuc:

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
http://www.fanatix.com/news/arsenal-line-up-42m-treble-swoop-with-fabregas-and-nasri-funds-109/
само изглегуваат шпекулации кој ке дојде сеа во арсенал мислам готова е работата со овој јадсон сеа треба да се пополни местото на насри на едно место читам за хазард на едно за мата не знам на што да верувам а за одбрана изгледа или јагиелка или дан ке дојде ако не и двајцата дури и на едно место прочитав за бензема ајде кажете кои играчи треба да дојдат сега во арсенал од кога заминаа двајцата лигуши јас би сакал јадсон и мата и одбрана самба и кехил

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Сите замаени со барање замени за Цеск и Насри, а сите заборавивме дека Арсенал ќе треба да игра со Гибс, како лев бек, цела сезона. Тежок, претежок убер голем, најголем fail од страна на Венгер.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Сите замаени со барање замени за Цеск и Насри, а сите заборавивме дека Арсенал ќе треба да игра со Гибс, како лев бек, цела сезона. Тежок, претежок убер голем, најголем fail од страна на Венгер.
Ако има потреба Вермален ќе игра како лев бег,има претходно искуство на таа позиција.Како и да е,и јас сум за нов лев бек

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.491
Поени од реакции
10.246
Овие весниците ми се значи крш.Интересни до даска.Кој вели Фабрегас у Барса,кој не,абе комедии.Се додека не видам на официјалната на Арсенал не верувам ;)
И деччки,веќе сме 13 Август,се чека 18:30,пивцето до мене и се гледа Спортклуб :)

Kajgana Shop

На врв Bottom