Као демек ако не играме ќе се бориме за титула или?Само јас не сакам да играме ЛЕ следна сезона ?
Клоп ја имаше таа судбина. Имаше доволно време да се посвети на секој играч. Првично ги врати во ЛШ кога не играа никаде, за потоа до последно коло да се бори за титулата.Као демек ако не играме ќе се бориме за титула или?
Ок, ќе ги замени, двајцата треба да се шитнатОдлични беа.
Автоматски споено мислење:
Значи и Обамејанг не вреди оти ист ваков црвен направи, така?
Автоматски споено мислење:
Или па за глупиот црвен на Лаказет лани во ЛЕ? Кој ти е вој критерум и ти самиот дали знаеш, оти направил црвен не можел да го замени.
Не си во тек, во контекст на муабетите ми е споредбата дека не ни треба Лаказет, а богами имаше и некој што бараше Обамејанг да се продаде оти не бил потребен, Нкетија кажав во ПЛ темата дека е таков играч сака да брка и прњголема желба за докажување има плус неискуство, се дешава црвен ама надвор од памет им се муабетиве овде за продавање на Лаказет кога го имаме Нкетија.Брат, споредуваш дете со искусен играч. Немаше никаква лоша намера.
Абе види, сите тие муабети кој да се продаде, кој да остане, се со размислувања дека тимот е во ситуација каде што не се вложува пари и единствен начин да се соберат пари за некој посериозен трансфер е ако се продадат играчите на кои може да им се извади цена. Никој не ти вика дека Нкетиа треба да стартува, а Лаказет да грее клупа, ниту ти правел споредба Нкетиа>Лаказет или обратно, едноставно сите размислуваат како да се исчистат платите и како да се дојде до пари со најмалку штета или ич штета. Да беше идеално во клубот никој немаше ни Обамејанг ни Лаказет да ги спомне. Од друга страна ситуацијата кај напаѓач не е иста како кај голман, и Нкетиа нема да може да чека до 27 години ко Мартинез за да добие шанса, ако нема место за него и не добива доволно шанса, ќе побара да си замине од тимот или евентуално еден куп позајмици па пак да си замине доколку не се исчисти таа позиција во тимот, а факт е дека имаме премногу опции во нападот и сосема очекувано е некој да биде незадоволен. Единствена шанса да замолчиш некој да не е незадоволен е да му лупнеш голема плата, ама така ем играчот “се лади“, ем не го решаваш проблемот дека играчите имаат голема плата за ништо неправење, па ако еден бара ќе бараат и сите, и пак ќе сме заглавени со плати како Озил случај.Не си во тек, во контекст на муабетите ми е споредбата дека не ни треба Лаказет, а богами имаше и некој што бараше Обамејанг да се продаде оти не бил потребен, Нкетија кажав во ПЛ темата дека е таков играч сака да брка и прњголема желба за докажување има плус неискуство, се дешава црвен ама надвор од памет им се муабетиве овде за продавање на Лаказет кога го имаме Нкетија.
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Еххх, колку сме далеку од тоа.Клоп ја имаше таа судбина. Имаше доволно време да се посвети на секој играч. Првично ги врати во ЛШ кога не играа никаде, за потоа до последно коло да се бори за титулата.
Немам ништо против ова, напротив многу повреди нема да се случат. Е сега финансиски не знам колку би можело да се поднесе, но гледајќи ги Ливерпул, не беа ништо подобри од нашата моментална состојба.
На Арсенал им менува многу, тимовите во Европа што ќе играат ќе бидат олабавени од ФФП, ако е точно тоа уствари.Мене не ми менува дали ќе играме или не, само мислам дека нема да смени на финалната позиција на која ќе бидеме во ПЛ догодина.
Ова е истата прикаска ко „последниот пат кога Ливерпул освоил титула, следната година ја освоил Арсенал“...Клоп ја имаше таа судбина. Имаше доволно време да се посвети на секој играч. Првично ги врати во ЛШ кога не играа никаде, за потоа до последно коло да се бори за титулата.
Немам ништо против ова, напротив многу повреди нема да се случат. Е сега финансиски не знам колку би можело да се поднесе, но гледајќи ги Ливерпул, не беа ништо подобри од нашата моментална состојба.