Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
После многуте критики за неговата фризура,Белерин конечно реши да се потшиша......:pos:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.450
Поени од реакции
6.137
А Озил пуштил брендирана облека со негово име, ево зошто неможит да имаме убави работи во Арсенал, како титули на пример...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
А Озил пуштил брендирана облека со негово име, ево зошто неможит да имаме убави работи во Арсенал, како титули на пример...
И пишал автобиографска книга, мислиш играч пред пензија кој освоил све што се може па има време и книги да пишува

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И пишал автобиографска книга, мислиш играч пред пензија кој освоил све што се може па има време и книги да пишува

Штом Икарди со 22 години и освоени 30 бода у кариера може да напише автобиогравска книга, секој може :D

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Штом Икарди со 22 години и освоени 30 бода у кариера може да напише автобиогравска книга, секој може :D
Абе и Волкот има автобиографска книга на 22. Тоа се тие одбрани литературни великани на фудбалот.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Бич плз :icon_mrgr: Тео уште од 20 години книги за деца пишува....

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Џака ко да не постои против Јаја, ама буквално ко да не постои...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Ремзи кретенот да ми го дадат во моментов ќе го убијам. Како може така да изреагира не ми е јасно,голот чиста негова кривица.
Монреал како се радуваше :love:

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Се пласиравме во финале, real feel обезбедивме 4то место. Никаква еуфорија(барем за мене) :D
Многу ми е мило што има шанса да се збогува со титула (каква таква) стариот. Сепак, стравувам дека таа титула може да му донесе нов договор.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
На Окслејд како му лежи новата позиција, одличен беше.
Озил и Велбек како ме нервираа денес ... Се гледа дека не му одговара оваа формација на првиот ама вториот Ремзи и другите енглески просеци мора да ги кикнеме ...

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Прилично сум сигурен дека кај голот на Агуеро, Чех можеше да истрча и да ја исфрли, предолг фор си даде Кун и мораше Чех решително да тргне а не да подзастане. Ама ајде со интервенцијата после шутот на Туре се искупи. И човече Чембрлејнннннннн што направи момакот, чекам гиф од моментот кога како на рулет си сврти двајца на Сити. Начо итро се уфрла од втор план со оваа формација, и тогаш ќе погодеше кога Велбек беше непрецизен, во подобра позиција беше. Ајде во финале нека паднат комшиите

Kajgana Shop

На врв Bottom