Фан Клуб: Арсенал

P

psychostasia

Гостин
Прaви измени бе кoпитo еднo стaрo !

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Чекај де, мудроста е во чекањето. Го фаќа на тактика, ќе направи овој 3 замени и после Венгер ќе одлучи да мења играчи.

Едит: Еве овој 3 направи сега и Венгер ќе измени, во 80+

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Лоша одбрана уште полош напад.
Да тепавме, ама зошто имавме среќа и Мидлзброу не знаеа да си ги искористат шансите, а не зошто заслуживме.

Измени во 89та минута. Браво, мислам стварно генијално.
Цел тим ти функционира лошо, едино Окс игра добро, и ти праиш измени во 89та минута.
При резултат од 1-1 тренеров на Мидлзброу уфрла напаѓач, нашено муле не реагира.

Ремзи не знае шо игра, трча де ваму де таму, и таа асистенцијата мислев дека ќе ја заебе, ама ги изигра сите 90 минути.
Жиру ја не ни знаев дека игра дур не ја утна таа контрата 3 на 2...

Ама таа тврдоглавост и тие ебани измени во 80+ минута најмногу ме нервираат.

Напушти бе стари, напушти.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Јеее, се вративме на победничките патеки.... до недела.

T

Todd Solondz

Гостин
Добро би било да си се вратиме на старата формација за полуфиналето. Смешно е колку не функционираше системов. Малку да знаеа да играат фудбал Миделзборо ке не изрешетаа по крилата.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Го слушам Венгер на интервју и како што го разбрав меѓу редови призна дека промената на системот е краткорочна и е повеќе на психолошка основа за играчите да можат да веруваат дека мала промена ќе ги промени и резултатите.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257

Жално е ова што се случува.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ако цела сезона игра како последнава утакмица, тогаш ова за Борнмут е добра работа.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.728
Не, затоа и стои тоа „ако“ во мојот пост.
Абе паметен само те прашав. Се шо имам изгледано од Борнмут и со јаките тимови коа играат Вилшер беше еден од најдобрите.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Штета за Џек, ич значи нема среќа со тоа повредите. Иначе до некаде и сам е крив, после изгубена топка, исфрустиран прави глуп старт и се повредува.....

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.450
Поени од реакции
6.137
Losoto e so ustvari Jack imat slicen stil na igra so Skols, a e injury prone... Mu se eba celata kariera so taa morbidna povreda na prijatelskata so Red Bull.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Arsène Wenger wants to hijack Chelsea's move for Virgil Van Dijk as he prepares to switch to a back-three on a long term basis. [Mirror]:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom