Ова циркус ќе биде Реков не гледам до крај на сезона,овој пат ќе си стојам на зборот,Алавес-Виљареал ќе гледам...очекувам извештај после утакмица. П.с. ептен ми е мило Холдинг што ќе игра,у било кој момент Холдинг>Габриел.. (вечер ќе ја посере увелико,чисто за да ме демантира,ама ајде)
Имaм некoј чуден oсеќaј декa ќе ремизирaме. Ризичнa ми е пoстaвaвa,3цa нaзaд oд кoи едниoт Хoлдинг кoј јес дa дoбрo се пoкaжa нa некoи утaкмици aмa ипaк немa искуствo,a другиoт е Гaбриел шo трчa кo мувa без глaвa.
У срединa Мoнреaл ?!
Знaм декa Мoнреaл ќе биде сo дефaнзивни зaдaчи a не бaш средњaк,aмa ипaк...
Чекајте прво да ја видиме поставеноста на терен,оставете што пишува.Не ми се допаѓа формацијата,но ми се допаѓа што покажува некакви знаци на живот Венгер.Ваквите знаци требаше порано да ги покаже,но ајде тоа е.
Може да е и чиста манипулација за фудбалските необразовани фанови на Арсенал да си помислат дека еве нешто тргнува на добро од тој апсект да Венгер менува нешто во својата работа. Како и да е ќе дознаеме за неколку минути што и како.[DOUBLEPOST=1492455367][/DOUBLEPOST]
Против најлошиот тим у ПЛ сезонава водиме само 1-0, искрено ја бар не сум задоволен...
Едино Окс игра со желба да направи нешто, никој друг не покажува жестина.
Добро бе мајка му, што треба да се случи за педеров судија да свирне пенал, искрено најтапа судење има во Англија, катастрофа се!!!!!!
Жиру онака го гушкаат, го тегнат......
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.