Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.236
Поени од реакции
14.581
Си потпиша нов договор и има клаузула за тимови надвор од Италија која е 90-100м, не е бош играч, талентиран е, еден од поталентираните италијанци во последниве 4-5 години, снажен е, игра со топка, искача и на крило и ако се развие ко шо очекувам ќе биде профи 9ка.

Е сеа сумата е малце поеќе од висока ама таков е пазарот.
Сакаш да кажеш дека 65 милиони евра колку што наводно понудил Арсенал не е доволно за него со сегашниве цени?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.040
Поени од реакции
36.906
Сакаш да кажеш дека 65 милиони евра колку што наводно понудил Арсенал не е доволно за него со сегашниве цени?
И повеќе е од доволно ако ме прашуваш мене ама нема да прифатат пошо ставија многу повисока клаузула од тоа.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
MESUT OZIL has insisted he is ready to sign a new contract at Arsenal but wants assurances over Arsene Wenger's future.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Istoto kako so Sir Alex i Van Persie. Ovaj mu veti deka kje ostani, go iskoristi Van Persie, osvoj titula i se penzionira.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.079
Поени од реакции
7.165
Juventus manager Massimiliano Allegri says he is studying English as rumours of a move to Arsenal intensify. (Source: Gazzetta dello Sport)

T

Todd Solondz

Гостин
Samo ovoj da ne dojde, mnogu precenet trener e. Nema nikakov uspeh nadvor od Italija a takov uspeh i Mojs bi postignal so onakva ekipa.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.079
Поени од реакции
7.165
Милан скроз го упропасти како тим, и јас не сум за негово доаѓање.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Милан го упропасти? Тој го држеше во врвот Милан. После него, Милан 8ми завршува 3 сезони по ред. Не тропајте глупости. И Берлускони му ги продаваше најдобрите играчи, а не носеше нови. Затоа и си замина Алегри од Милан. Во Јувентус направи револуција и ја подобри играта од кога си замина Конте, кој беше лимитиран тренер само за во Италија. Со успесите во Италија и ЛШ Алегри покажа дека е топ тренер, па и за годините скорот му е подобар од Венгер, а кариерата е пред него. И стадион направија и тие, да.

Јас, ако е макар и само шпекулација скроз сум за. Особено шо посекако ми број 1 за идење, како наследник на Венгер. Само шо со Алегри, Озил ќе треба да се испоти за место во тимот.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.079
Поени од реакции
7.165
Милан го упропасти? Тој го држеше во врвот Милан. После него, Милан 8ми завршува 3 сезони по ред. Не тропајте глупости. И Берлускони му ги продаваше најдобрите играчи, а не носеше нови. Затоа и си замина Алегри од Милан. Во Јувентус направи револуција и ја подобри играта од кога си замина Конте, кој беше лимитиран тренер само за во Италија. Со успесите во Италија и ЛШ Алегри покажа дека е топ тренер, па и за годините скорот му е подобар од Венгер, а кариерата е пред него. И стадион направија и тие, да.

Јас, ако е макар и само шпекулација скроз сум за. Особено шо посекако ми број 1 за идење, како наследник на Венгер. Само шо со Алегри, Озил ќе треба да се испоти за место во тимот.
Искрено не пратам италијанска лига, но само знам дека од 2013 година почна тимот да тоне. Сега дали било кривицата на директорот или на тренерот, тоа најдобро фановите на Милан го знаат.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Искрено не пратам италијанска лига, но само знам дека од 2013 година почна тимот да тоне. Сега дали било кривицата на директорот или на тренерот, тоа најдобро фановите на Милан го знаат.
Годината кога Алегри го напушти Милан. Затоа викам, после Алегри и сезоната претходно, чинам кога беа шампиони со онаков тим, каков шо го имаше тогаш, крпен, повторно зедоа титула пред тогаш помоќниот Наполи и Јуве. Алегри е топ тренер, и сигурен сум дека иако е шпекулација, ќе сака да се докажи надвор од Италија. После Клоп, кој веќе нема теорија да дојде кај нас, Алегри е топ менаџер баш за кај нас, бидејќи сака напаѓачки фудбал, а не зихерашки, како на пр. Чоло.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.549
Поени од реакции
5.305
Samo ovoj da ne dojde, mnogu precenet trener e. Nema nikakov uspeh nadvor od Italija a takov uspeh i Mojs bi postignal so onakva ekipa.
Исто како Конте а, нема никаков успех надвор, јак тим, слаба лига, бла бла бла, доаѓа прва сезона у ПЛ, и ги пердаши сите со буквално истата екипа што заврши на 10ти место минатата сезона. :ROFLMAO:
До кога со овие генерички ''и баба ми да беше тренер ќе освоеа'' муабети?
Го имаш ли воопшто гледано или следено Јувентус под Алегри и колку го надогради истиот?
Не можам да зборам за времето во Милан, бидејќи не сум ги следел, ама верувам дека многу фанови имаат позитивно мислење за него.

Споредбата со Конте беше чисто ради тоа што истите муабети се правеа и за него, а згора на се Алегри е уште подобар тактичар и пофлексибилен тренер.

T

Todd Solondz

Гостин
Исто како Конте а, нема никаков успех надвор, јак тим, слаба лига, бла бла бла, доаѓа прва сезона у ПЛ, и ги пердаши сите со буквално истата екипа што заврши на 10ти место минатата сезона. :ROFLMAO:
До кога со овие генерички ''и баба ми да беше тренер ќе освоеа'' муабети?
Го имаш ли воопшто гледано или следено Јувентус под Алегри и колку го надогради истиот?
Не можам да зборам за времето во Милан, бидејќи не сум ги следел, ама верувам дека многу фанови имаат позитивно мислење за него.

Споредбата со Конте беше чисто ради тоа што истите муабети се правеа и за него, а згора на се Алегри е уште подобар тактичар и пофлексибилен тренер.
Не пратам италијанско неколку години. Можеби Алегри не е слаб тренер, сигурно не би бил во Јувентус да нема некои квалитети. Ама премногу доминантна екипа има и може тешко да му падне транзицијата од Јувентус во Арсенал. Во Јувентус има многу добра внатрешната организација, сопствениците, спортски директор итн. Се му е подредено во Јувентус. Во Арсенал пост Венгер кој и да дојде ке има 3 пати потешка работа од онаа на Мојс во Јунајтед. Во клубот се оди преку Венгер, нема никаква структура, најмал проблем ке е тактиката за новиот менаџер. Затоа сакам некој супер стар тренер кој прошол многу во кариерата и би можел да се снајде во тој хаос кој ке настане во моментот кога ке напушти Венгер.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не пратам италијанско неколку години. Можеби Алегри не е слаб тренер, сигурно не би бил во Јувентус да нема некои квалитети. Ама премногу доминантна екипа има и може тешко да му падне транзицијата од Јувентус во Арсенал. Во Јувентус има многу добра внатрешната организација, сопствениците, спортски директор итн. Се му е подредено во Јувентус. Во Арсенал пост Венгер кој и да дојде ке има 3 пати потешка работа од онаа на Мојс во Јунајтед. Во клубот се оди преку Венгер, нема никаква структура, најмал проблем ке е тактиката за новиот менаџер. Затоа сакам некој супер стар тренер кој прошол многу во кариерата и би можел да се снајде во тој хаос кој ке настане во моментот кога ке напушти Венгер.
Abe od sho mu e podredeno pred 8 godini Seria B igraa. Posle to dojde tranzicijata koga osvoija 3-4 tituli, igraa finale i polufinale LS, osvoia kupovi i napravija stadion.

Kajgana Shop

На врв Bottom