Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Браво за Ремзи! Тој и Вилшер се иднината на овој клуб!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Младост лудост !!! :)
Ах да се врати повторно вака, повторно во Францускиот дрес и повторно во Арсеналовиот дрес... со овие некаде17-20 години ...
Некако гледајќи ги оние генерации кои ми биле примери додека сум бил мал и сум растел со нивните утакмици... жал ми е кога ги гледам новиве генерации како доаѓаат...
Ама сеуште со надеж дека... и покрај Вилшер,и другите се добри, дека некој од тие како Анри ќе дава голови, магијата на Бергкамп ќе ја има некој друг, а цврстината на Виера....
In Arsenal We Trust :)

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Mozebi kasnam so informacijata, no go gledav intervjuto na stariot i kaza deka za Vermalen e zavrsena sezonata. Se ocekuva da bide spremen za pred-sezonskite utakmici, a baska Djourou nema da igra. Znaci ke ni bide interesno, so pacientot Squilaci, podobro toj Miguel da go stavi, nego ovoj. Almunia treba da gree malku klupa, Lehman mora da go pusti.
Use ima nadez ne e niso izgubeno, imame utakmica manje, imame dovolno vreme za odmor, pomegu utakmicite. 9 utakmici se do krajot na sezonatam, samo treba da stisnat zubi i da dadat sve od sebe.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ехх, колку ми недостига легендава!

--- надополнето ---

Чисто сумљам , а шо се тиче до мене тоа копиле нејкам да го видам у мојот тим :)
Плус голем киксер е.
Ако се инвестираат поголеми пари за голман, нека се купи Љорис или Нојер, али ја се надевам дека Шчезни ќе ни остане number 1.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
http://www.thegunninghawk.com/2011/03/25/video-robin-van-persie-assists-and-scores-for-the-netherlands-against-hungary/

--- надополнето ---

погледнете само колку капитени имаме

• captain of Wales
  • captain of Russia
  • captain of France
  • captain of Belgium
  • captain of the Czech Republic
  • captain of Morocco
  • and a captian who won the world cup
Каде се сите овие капитени и лидери кога му се потребни на арсенал???

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.thegunninghawk.com/2011/03/25/video-robin-van-persie-assists-and-scores-for-the-netherlands-against-hungary/

--- надополнето ---

погледнете само колку капитени имаме

• captain of Wales
  • captain of Russia
  • captain of France
  • captain of Belgium
  • captain of the Czech Republic
  • captain of Morocco
  • and a captian who won the world cup
Каде се сите овие капитени и лидери кога му се потребни на арсенал???
Може се убацувам вака, небитна работа ама не се капитените на Франција и Шпанија Диара и Икер?

П.С. Сликиве се закон :pos:, таа со хероите од детството најдобра :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Може се убацувам вака, небитна работа ама не се капитените на Франција и Шпанија Диара и Икер?

На Франција чисто сумљам дека е Диара или било кој од наша екипа,а за Шпанија Касиљас.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Вечерва на Франција беше Насри, а за тоа "captain who won the world cup" сигурно мислеше у смисла дека капитенот наш ни има освоено светско.

~Volleyman~ браво за сликиве.

Kajgana Shop

На врв Bottom