Фан Клуб: Арсенал

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Here is the Arsenal team in full: Lehmann, Hajrovic, Miquel, Boateng, Meade, Henderson, Ebecilio, Freeman, Rees, Murphy, Aliadière.
Во 15:00 часот играат резервите против Виган.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Алиадиер како слободен играч се приклучил на тимот

Играме со играч помалку. Исклучен Микел

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
GREAT SAVE: Jens Lehmann has stopped a certain goal there. Rugg reacts first to a low ball from the left and, at the back post from barely a yard, his diverts the ball goalwards. Lehmann shows great reactions to keep it out.
Ако некој ја гледа некаде,нека каже..:))

--- надополнето ---

INCREDIBLE: Hajrovic rolls a tame back-pass Lehmann’s way and, just like Paul Robinson did that time in Croatia, he completely misses the ball after it takes a horrible bobble. The whole ground gasps as the ball, seemingly in slow motion, trickles goalwards. Thankfully for Arsenal, it rolls inches, and I mean inches wide of the right post.:jaj:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Многу јако видео. Со среќа во борбата за титулата.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Не знам,ме мрзи да барам низ минатите поста....(може и веќе го имате гледано),но пред 4-5 дена вашиот капитен беше вкл на твитер преку камера...и одговараше прашања,онака како што ,,познатите'' тоа го знаат....
Eве ви линк од видеото,за оние кои не гледале тогаш :)
http://twitcam.livestream.com/49fql
Поззз :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не знам,ме мрзи да барам низ минатите поста....(може и веќе го имате гледано),но пред 4-5 дена вашиот капитен беше вкл на твитер преку камера...и одговараше прашања,онака како што ,,познатите'' тоа го знаат....
Eве ви линк од видеото,за оние кои не гледале тогаш :)
http://twitcam.livestream.com/49fql
Поззз :)
Не,не..
Кажа кога ќе има над 500,000 следачи ќе постави наградно прашање,таа беше причината :)) / кога се регистрирал на твитер мислам дека беше прашањето.
Добитникот ќе го гледа натпреварот против Блекбурн на 2ри април и после тоа ќе се запознае со Цеск.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Не,не..
Кажа кога ќе има над 500,000 следачи ќе постави наградно прашање,таа беше причината :)) / кога се регистрирал на твитер мислам дека беше прашањето.
Добитникот ќе го гледа натпреварот против Блекбурн на 2ри април и после тоа ќе се запознае со Цеск.
Да,да.....тоа е прашањето и причината......Ама јас колку што видов одговараше на одредени прашања што ги имаше од страна поставени од навивачите,нешто за повредата....ама не одговори на прашањето ,,дали ќе оди во Барселона''...hh :P :P

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Да,да.....тоа е прашањето и причината......Ама јас колку што видов одговараше на одредени прашања што ги имаше од страна поставени од навивачите,нешто за повредата....ама не одговори на прашањето ,,дали ќе оди во Барселона''...hh :P :P
Па вика just to let you know my injury is getting better,не личи на одговор на прашање.Значи можеби некои пишувале прашања,но тој не одговараше.А ти му го постави прашањето дали ке оди во Барса,па затоа знаеш дека не одговорил ? Грешка си девојче. :smir:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Па вика just to let you know my injury is getting better,не личи на одговор на прашање.Значи можеби некои пишувале прашања,но тој не одговараше.А ти му го постави прашањето дали ке оди во Барса,па затоа знаеш дека не одговорил ? Грешка си девојче. :smir:
Не,онака од страна забележав......Но,добро,не ме карај....:D.....На твој терен сме......Нормално дека знаеш како стојат работите подобро од мене...:) :D

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
van Persie injured and subbed off for Holland. Injury unknown at the moment. Updates to come.

#Gooner talk
аман бе...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
van Marwijk напиша:
He got kneed in his thigh. But with a little luck he can play with Arsenal again this weekend,”
Кога станува збор за повреди РвП нема баш среќа:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom