па коа е некомпетентен да си даде гол тој дава автогол и само кажи колку пари заработи судијата од васNe dadovte gol tuku Busquets si dade avtogol
па коа е некомпетентен да си даде гол тој дава автогол и само кажи колку пари заработи судијата од вас
Човече браво за искреноста, и за тоа како добро си го проценил и судијата и натпреварот. Немојте да мислите дека провоцирам или нешто во вашиот Фан Клуб, знам дека имаме ние Фан Клуб но ги читав вашите мислења. И да за ова мислење утре имаш зеленко. :smir:Сами се победивме... И знам дека уште сте „жешки“, али за удар на топка после судиски свиреж се добива жолт... А дека Ван Перси, не слушна не сум баш убеден, бидејќи го виде помошникот со знаменце и шутна.. Според мене, Ван Перси ја направи најголемата глупост во неговата кариера и тешко дека ќе има поголема, бидејќи не чинеше испаѓање од ЛШ...
И кога сме кај Бусака, можеше и да не го свирни жолтиот втор на Ван Перси, ама можеше да го свирни стартот на Дијаби над Меси...
Спортски е да игубиме, особено бидејќи немавме удар во рамки на гол, цел меч... И добро е што си одиме дома, и ќе се бориме за ПЛ, тоа јас го сакам.. Ништо повеќе
а меси не го направи истото што го направи робин не се секавам која минута беше ама ни жолт ни ништоСами се победивме... И знам дека уште сте „жешки“, али за удар на топка после судиски свиреж се добива жолт... А дека Ван Перси, не слушна не сум баш убеден, бидејќи го виде помошникот со знаменце и шутна.. Според мене, Ван Перси ја направи најголемата глупост во неговата кариера и тешко дека ќе има поголема, бидејќи не чинеше испаѓање од ЛШ...
И кога сме кај Бусака, можеше и да не го свирни жолтиот втор на Ван Перси, ама можеше да го свирни стартот на Дијаби над Меси...
Спортски е да игубиме, особено бидејќи немавме удар во рамки на гол, цел меч... И добро е што си одиме дома, и ќе се бориме за ПЛ, тоа јас го сакам.. Ништо повеќе
Имаше кога се спречкаа на никој не даде жолт.Бар за секој жолт картон треба да има опомена кај ван перси немаше таква работа ни на двата...
Масимо Бусака, не е англиски судија, како Дауд, да им држи предавања... Можеби, сум единствен, но го оправдувам Бусака, бидејќи Ван Перси колку и да се прави наивен, намерно ја шутна топката, и намерно го удри Алвес.. Јасно како ДЕН !Бар за секој жолт картон треба да има опомена кај ван перси немаше таква работа ни на двата...
Абе ајде, пак догодина !? Доста е !Дечки беше таа што беше.
Ван Перси правеше глупости, реално заслужија црвен во прво и он и Абидал. Можеше комотно и пенал врз Меси уште во прво полувреме, се досуди во второ врз Педро.
Се на се бевте надиграни и со среќа па се гледаме догодина.
Што, сакаш да плакне народов очи на твоиве постови?Масимо Бусака, не е англиски судија, како Дауд, да им држи предавања... Можеби, сум единствен, но го оправдувам Бусака, бидејќи Ван Перси колку и да се прави наивен, намерно ја шутна топката, и намерно го удри Алвес.. Јасно како ДЕН !