Фан Клуб: Арсенал

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
РвП иако направи глупости,не заслужи црвен,чист поклон од судијата.
Бентнер дрвцето на неколку минути до крај можеше да ја реши,ама не би бил дрвце ако не ја зезне.
Одбраната изигра многу солидно,како и Алмунија кој одбрани неколку шута.
Средниот ред добар во одбрана,ама не можеа да сврзат 2-3 додавања поради притисокот од играчите на Барса.Под ниво Фабрегас и Росицки
РвП отсечен,изнервиран,направи глупост која не чинеше можеби продолжување во ЛШ.
Барем има една добра страна,да ги насочиме силите кон ПЛ
Повеќе среќа наредната година

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Barca: More than just a club. A club and a referee too...
Нека се убие Мусака ли Бусака ли боле ме куро како, се да му ебам шо му шета по куќа...

Ај сеа овака како прво двајцата наши најдобри играчи кои треба да ја водат екипата до победа, денеска денеска не го оправдаа тоа Ван Перси со црвениот со што останавме со играч помалку и резултираше со двата погодоци на циганите, додека нашиот "лидер" Фабрегас го немаше цела утакмица да додаде топка камо ли па да влезе во шанса за гол... и второ како шо пишува горе судијата ја еба целата уткамица, пенал немаше и вториот жолт за РВП не требаше да му биде доделен...но тоа е Барса мора она да оде понатаму па макар и со помош на судиите...главата горе Ганери се фокусираме на ПЛ...

B

Beck's

Гостин
zal mi e momci,navistina mi e zal.Eve neka bidam jas prviot navivac na Barca koj ke kaze,deka RVP ne trebase da dobie vtor zolt.So ova ne trebase ne mislam na toa deka ne zasluzi,nego mozese da mu bide prosteno,sepak se raboti za golem mec,i mozese da pomine so opomena,ama ipak nekoja vina treba da se prefrli kaj nego so se glupirase.Zal mi e sto uste od sea ispadnavte(mnogu rano mislam da padnete so jak tim),iako posle Barca sekogas ste mi bile megu omilenite.So sreka ponatamu,pa da osvoite Barclays :smir:

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
На судијата треба златна топка да се даде не на меси оти он ако не е барса нема да игра финале у ЛШ, така со нас у полуфиналето така и сега:D:D

R

Rigel Kent

Гостин
Venger trebase da go zameni Van Persie ama gresna procenka.Inaku Almunia vi bese odlicen!

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Мурињо неколку недели по ред повторуваше една иста работа а тоа е дека Барселона победува со помош на судиите.Така беше и во овој меч.Не велам дека немаа шанси дека не беа подобар противник од АРСЕНАЛ,меѓутоа све смени црвениот картон.Како прво Ван Перси си го заслужи жолтиот по сите фидбалски критерииму но во ваков меч на преполн стадион каде што одвај се слуша свирче каде бе му даваш картон кога и самиот знаеш дека ке му е втор и автомацки иде надвор.Второ за пеналот беше пенал,ама би го прашал судијата дали играше ШАХ па после 10 секудни откако апла се виде дека досуди гол аут,под притисок на Барса да досуди пенал.Многу ми е криво и ми премногу жал што изгуби АРСЕНАЛ на ваков еб.н начин!!!!
И морам да му дадам чиста 10-ка на Вилшер...Алал да му е на дечкото!!!

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
ова е пуста работа даваме гол и што одма после црвен не ми се верува како само може вакви судии да судат во лига на шампиони ова е МИЗЕРИЈА 11 на барса + 1 судијата против 10 на арсенал:nesvest: и баш ме интересира дај дали може некој да најде некаква статистика колку фаули беа досудени за фарса а колку за нас моја претпоставка е дека имаше 40 фаули за нив а само 4 за нас

I

IBIZA SOUND

Гостин
cista 10ka imaa almunia vilser i koscelni
no i vie mnogu letavte pred 2 nedeli,a ubavo ve napomenav da ne letate zs posledniot zbor sekogas go ima barsa :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Да, сепак судијата имаше каково такво влијание, сепак Арсенал мораа да играат напаѓачки, криво ми е за Венгер, за најдобар селектор го сметам.
Епа ајде за нас нека судат 2 пенали и нека ги исклучат Меси и Чави,па они нека играат напаѓачки.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Сами се победивме... И знам дека уште сте „жешки“, али за удар на топка после судиски свиреж се добива жолт... А дека Ван Перси, не слушна не сум баш убеден, бидејќи го виде помошникот со знаменце и шутна.. Според мене, Ван Перси ја направи најголемата глупост во неговата кариера и тешко дека ќе има поголема, бидејќи не чинеше испаѓање од ЛШ...

И кога сме кај Бусака, можеше и да не го свирни жолтиот втор на Ван Перси, ама можеше да го свирни стартот на Дијаби над Меси...

Спортски е да игубиме, особено бидејќи немавме удар во рамки на гол, цел меч... И добро е што си одиме дома, и ќе се бориме за ПЛ, тоа јас го сакам.. Ништо повеќе

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Аман не знам што се возбудувате толку со судијава. Како навивачиве на Јунајтед изгледаме. Тоа е тоа, не надиграа - не победија.

R

Rigel Kent

Гостин
ова е пуста работа даваме гол и што одма после црвен не ми се верува како само може вакви судии да судат во лига на шампиони ова е МИЗЕРИЈА 11 на барса + 1 судијата против 10 на арсенал:nesvest: и баш ме интересира дај дали може некој да најде некаква статистика колку фаули беа досудени за фарса а колку за нас моја претпоставка е дека имаше 40 фаули за нив а само 4 за нас
Ne dadovte gol tuku Busquets si dade avtogol

Hlestakov

With many cunning plans!
Член од
23 ноември 2010
Мислења
44
Поени од реакции
2
Епа ајде за нас нека судат 2 пенали и нека ги исклучат Меси и Чави,па они нека играат напаѓачки.
Таке е, за многу глупава причина го исклучи ван Перси, често се случува во фудбалот некој да го направи тоа што го направи тој, ама ајде тоа е сега, фудбал.

Kajgana Shop

На врв Bottom