Фан Клуб: Арсенал

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Мораа да им попуштат бе луѓе,сепак 8-ми Март е

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Бар за секој жолт картон треба да има опомена кај ван перси немаше таква работа ни на двата...

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Луѓе знам дека ви е тешко, ви посакувам повеќе среќа наредната сезона, и посакувам да освоите Англиско Првенство оваа година.

R

Rigel Kent

Гостин
па коа е некомпетентен да си даде гол тој дава автогол и само кажи колку пари заработи судијата од вас

Navistina mi e zal ama morase da se sretneme vo osminafinale , trebase najmalku vo polufinale. Vi posakuvam da osvoite Premier liga od srce,pozdrav

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дечки беше таа што беше.
Ван Перси правеше глупости, реално заслужија црвен во прво и он и Абидал. Можеше комотно и пенал врз Меси уште во прво полувреме, се досуди во второ врз Педро.
Се на се бевте надиграни и со среќа па се гледаме догодина.

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Сами се победивме... И знам дека уште сте „жешки“, али за удар на топка после судиски свиреж се добива жолт... А дека Ван Перси, не слушна не сум баш убеден, бидејќи го виде помошникот со знаменце и шутна.. Според мене, Ван Перси ја направи најголемата глупост во неговата кариера и тешко дека ќе има поголема, бидејќи не чинеше испаѓање од ЛШ...

И кога сме кај Бусака, можеше и да не го свирни жолтиот втор на Ван Перси, ама можеше да го свирни стартот на Дијаби над Меси...

Спортски е да игубиме, особено бидејќи немавме удар во рамки на гол, цел меч... И добро е што си одиме дома, и ќе се бориме за ПЛ, тоа јас го сакам.. Ништо повеќе
Човече браво за искреноста, и за тоа како добро си го проценил и судијата и натпреварот. Немојте да мислите дека провоцирам или нешто во вашиот Фан Клуб, знам дека имаме ние Фан Клуб но ги читав вашите мислења. И да за ова мислење утре имаш зеленко. :smir:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
После зошто ги мрзат Барса, све да им *бам... штом се најдат во непријатна ситуација одма фрштат пенали и црвени. Ајде бар Премиер Лига да освоите.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Сами се победивме... И знам дека уште сте „жешки“, али за удар на топка после судиски свиреж се добива жолт... А дека Ван Перси, не слушна не сум баш убеден, бидејќи го виде помошникот со знаменце и шутна.. Според мене, Ван Перси ја направи најголемата глупост во неговата кариера и тешко дека ќе има поголема, бидејќи не чинеше испаѓање од ЛШ...

И кога сме кај Бусака, можеше и да не го свирни жолтиот втор на Ван Перси, ама можеше да го свирни стартот на Дијаби над Меси...

Спортски е да игубиме, особено бидејќи немавме удар во рамки на гол, цел меч... И добро е што си одиме дома, и ќе се бориме за ПЛ, тоа јас го сакам.. Ништо повеќе
а меси не го направи истото што го направи робин не се секавам која минута беше ама ни жолт ни ништо

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Бар за секој жолт картон треба да има опомена кај ван перси немаше таква работа ни на двата...
Имаше кога се спречкаа на никој не даде жолт.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Масимо Бусака, не е англиски судија, како Дауд, да им држи предавања... Можеби, сум единствен, но го оправдувам Бусака, бидејќи Ван Перси колку и да се прави наивен, намерно ја шутна топката, и намерно го удри Алвес.. Јасно како ДЕН ! :)

--- надополнето ---

Дечки беше таа што беше.
Ван Перси правеше глупости, реално заслужија црвен во прво и он и Абидал. Можеше комотно и пенал врз Меси уште во прво полувреме, се досуди во второ врз Педро.
Се на се бевте надиграни и со среќа па се гледаме догодина.
Абе ајде, пак догодина !? Доста е !

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Фабрегас може слободно да си оди летоска

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Жал ми е што и вие осетивте како е да ве исфрли судија.Искрено на натпреваров навивав за вас како за Челзи. Тоа е,УЕФА запнале Фарса да освои :toe:

DIK

Член од
1 март 2011
Мислења
66
Поени од реакции
5
kako prvoo da mu ispichkaram se na sudijana bolennnnnnn
vtor zolt karton za ona nemam videno dosega
penalo ne znam stvarno sho praeshe sudijana za grefffffffffff
mn me nervira vaka koga ocigledno e deka ja mesta barca za da odi ponatamu i sudii i uefa i see
kako mi e krivoo sho ispadna arsenal na vakov glup nacin

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Масимо Бусака, не е англиски судија, како Дауд, да им држи предавања... Можеби, сум единствен, но го оправдувам Бусака, бидејќи Ван Перси колку и да се прави наивен, намерно ја шутна топката, и намерно го удри Алвес.. Јасно како ДЕН ! :)
Што, сакаш да плакне народов очи на твоиве постови?

Се тоа точно, освен фактот што и немораше и несмееше да покаже жолт картон во таква ситуација, знаејќи дека веќе има. Ја уништи цела утакмица. Колку тебе да ти е забавно и незнам како, да гледаш фудбал, ова Е ПОВЕЌЕ ОД ЈАСНО, дека се ќе беше друго, Перси да беше во игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom