Не е дека ние го продаваме или не го сакаме заради лошата форма (што е нормално после толкава пауза). Туку поради неговото натегање дали да потпише нов договор. Ако не си информиран прочитај на арсблог што има Венгер да каже за тоа... криво ми што сите се испооткажавте од Волкот. Да беше за некој друг, па да сфатев.. Волкот е еден од најголемите таленти кои заиграле во Арсенал и оставиле срце и душа за клубов. Вие година дена да не земете да пишете нешто на форумов, денот кога ќе пишете ќе незнаете што правите.
Така и со Волкот. Дајте му шанса. Го продадовте веќе, а се што му треба нему уверен сум е време и самодоверба со добри партии следниов период. Љутете се колку сакате, ама Волкот? Или ајде само формата ќе ја гледаме?
За Стерлинг да го дадам? Никогаш. Може овој да дојде, ама и овој да остане![]()
У право си... криво ми што сите се испооткажавте од Волкот. Да беше за некој друг, па да сфатев.. Волкот е еден од најголемите таленти кои заиграле во Арсенал и оставиле срце и душа за клубов. Вие година дена да не земете да пишете нешто на форумов, денот кога ќе пишете ќе незнаете што правите.
Така и со Волкот. Дајте му шанса. Го продадовте веќе, а се што му треба нему уверен сум е време и самодоверба со добри партии следниов период. Љутете се колку сакате, ама Волкот? Или ајде само формата ќе ја гледаме?
За Стерлинг да го дадам? Никогаш. Може овој да дојде, ама и овој да остане![]()
Искрено ни Чамбо не е далеку од болница.....[DOUBLEPOST=1426514609][/DOUBLEPOST]Парите шо ги бара Волкот за плата треба да ги зима Чамбо... Толку ќе кажам.
Искрено ни Чамбо не е далеку од болница.....Парите шо ги бара Волкот за плата треба да ги зима Чамбо... Толку ќе кажам.