Фан Клуб: Арсенал

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
352 ste i denes? тешко пред нас:noze:

R

red.devil

Гостин
Ако, редно е кокошкиве да го изедат. Бруки ќе е три порази по ред од нив на Олд Трафорд.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Жиру го имаат во тимот, нема шанса да завршиме пред нив.
Тој и Велбек имаат повеќе голови од Ван Перси 27м+Фалкао 50м(уште не купен али ве цица со платата)+Ди Мариа 75м заедно.Вкупната вредност на Велбек и Жиру е како вредноста на вашиот клучен играч Де Геа. Сигурно завршувате пред нас, ние си го сакаме четвртото место.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Па реално годинава ниеден напаѓач не ви изигра просечно,а не нешто повеќе така да Жиру моментално е измислен за кај вас

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Тој и Велбек имаат повеќе голови од Ван Перси 27м+Фалкао 50м(уште не купен али ве цица со платата)+Ди Мариа 75м заедно.Вкупната вредност на Велбек и Жиру е како вредноста на вашиот клучен играч Де Геа. Сигурно завршувате пред нас, ние си го сакаме четвртото место.
Пресметај колку потрошил утд на плата за Фалкао па ќе можиме да правиме муабет, вака не.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Пресметај колку потрошил утд на плата за Фалкао па ќе можиме да правиме муабет, вака не.
знаеш дека Јунајтед е отиден у п.м. кога на 5 мин до почеток на натпревар ти се расправаш во друг фан клуб

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
знаеш дека Јунајтед е отиден у п.м. кога на 5 мин до почеток на натпревар ти се расправаш во друг фан клуб
Извини вака, а шо се прај на 5 мин до почеток на натпревар? Сакам ти да ми кажиш, не да ми остајш линк од рандом консипираси будала.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Извини вака, а шо се прај на 5 мин до почеток на натпревар? Сакам ти да ми кажиш, не да ми остајш линк од рандом консипираси будала.
Све ли треба да ве учам бе.....еве вака на пример, отвораш флаша пиво, ставаш чинија чипс, кикирики и сл. на маса и палиш телевизор. Добро ли е ова?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Све ли треба да ве учам бе.....еве вака на пример, отвораш флаша пиво, ставаш чинија чипс, кикирики и сл. на маса и палиш телевизор. Добро ли е ова?
И сакаш да кажиш дека ако го правам ова пред секоја утакмица, Манчестер ќе се опрај. Шо да не, ќе пробам. Фала.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Блекет ->Жиру Блинд>Жиру Валдес >Жиру. Да завршиме со муабетот.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.113
Current Arsenal players yet to score this season:
Goalkeepers
Gabriel
Francis Coquelin
Chuba Akpom
што викате за ова ?
@DeanLDN22
Have it from an impeccable source that Arsenal have a strong interest in Raheem Sterling. Walcott could be used in any deal to sign him #afc
Не ми стои релевантен изворот а и многу рано почнаа со шпекулации ќе не отечат летово
Od istiot izvor
Have been told Arsenal are preparing a £45m bid for Sterling. Player wants to move back to London in the summer. Talks held. #afc #lfc

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Нели Волкот е фан на Ливерпул уште од мал? Сепак добра трампа би било тоа, Стерлинг подобро си ги извршува дефанзивните задачи и не се повредува често.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Далеку од релевантен е изворот што го постирав, не ми беше ни целта тоа.
Поентата ми беше што мислите за тоа, јас сум сеуште неодлучен, но доколку би се продавал Волкот, Стерлинг би бил добра замена

Kajgana Shop

На врв Bottom