Фан Клуб: Арсенал

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123

еве малку од репертоарот на детето чудо

од ова ми се здрви - перфекција и галанција

шпекулациите оставете ги - тие се парче леб на новинари , агенти ( малиот нема шанса да премине на Емирати - ова е психолошка војна - агент му е братот на Пеп - просто заборави ) трачери .

за со стоук - нималце лесен меч - судија , истиот од лани Питер Волтон , мечот е пред една година игран ... случајности ??

сега е моментот да се покаже колку е психички созреан тимот , ова е доста битен меч за нас , се надевам на победа - било каква , макар и со гол од офсајд ( макар што јас сум фер плеер ) овие грнчарите не се ни малце лесен протиник , затоа задачава треба да биде сватена доста сериозно , гледам дека ќе одморале РвП и Кошиелни , штознаеме - дали Никлас и Шамак ќе се справат со предизвикот стоук ?

форза Арсенал !

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375

еве малку од репертоарот на детето чудо

од ова ми се здрви - перфекција и галанција

шпекулациите оставете ги - тие се парче леб на новинари , агенти ( малиот нема шанса да премине на Емирати - ова е психолошка војна - агент му е братот на Пеп - просто заборави ) трачери .

за со стоук - нималце лесен меч - судија , истиот од лани Питер Волтон , мечот е пред една година игран ... случајности ??

сега е моментот да се покаже колку е психички созреан тимот , ова е доста битен меч за нас , се надевам на победа - било каква , макар и со гол од офсајд ( макар што јас сум фер плеер ) овие грнчарите не се ни малце лесен протиник , затоа задачава треба да биде сватена доста сериозно , гледам дека ќе одморале РвП и Кошиелни , штознаеме - дали Никлас и Шамак ќе се справат со предизвикот стоук ?

форза Арсенал !
Скилачи во одбрана и Бенднтер во напад,се повеќе се сомневам дека ке земеме 3 бода :/
А ова со повредите на РВП и Кошиелни,стварно се повредени или Венгер бара причина да ги одмара за тешкиот распоред што го имаме?

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Абе без гајле Бендтнер е измислен за да игра против екипи од типот на Стоке ако игра прва постава, гарант дава гол :salut:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ова со повредиве ич не ми се свиѓа...

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Утре со Стоук ќе биде тешко, но очекувам победа со 1-2 гола разлика..
Инаку Рамзи стрелец денес со победата на Кардиф над Лејчестер со 2:0. Се надевам дека детево ке се врати во форма и ќе заигра во нашиот прв состав следната година.
Поздрав!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Утре секако тепаме.
Би сакал дрвцето да постигне гол, оти стварно заслужува. Нема смисла колку се труди дава се од себе и на крај ништо да не биде :/

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Утре секако тепаме.
Би сакал дрвцето да постигне гол, оти стварно заслужува. Нема смисла колку се труди дава се од себе и на крај ништо да не биде :/
Две дрва имаме, на кое мислиш?

Kajgana Shop

На врв Bottom