Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување

еве малку од репертоарот на детето чудо

од ова ми се здрви - перфекција и галанција

шпекулациите оставете ги - тие се парче леб на новинари , агенти ( малиот нема шанса да премине на Емирати - ова е психолошка војна - агент му е братот на Пеп - просто заборави ) трачери .

за со стоук - нималце лесен меч - судија , истиот од лани Питер Волтон , мечот е пред една година игран ... случајности ??

сега е моментот да се покаже колку е психички созреан тимот , ова е доста битен меч за нас , се надевам на победа - било каква , макар и со гол од офсајд ( макар што јас сум фер плеер ) овие грнчарите не се ни малце лесен протиник , затоа задачава треба да биде сватена доста сериозно , гледам дека ќе одморале РвП и Кошиелни , штознаеме - дали Никлас и Шамак ќе се справат со предизвикот стоук ?

форза Арсенал !

еве малку од репертоарот на детето чудо

од ова ми се здрви - перфекција и галанција

шпекулациите оставете ги - тие се парче леб на новинари , агенти ( малиот нема шанса да премине на Емирати - ова е психолошка војна - агент му е братот на Пеп - просто заборави ) трачери .

за со стоук - нималце лесен меч - судија , истиот од лани Питер Волтон , мечот е пред една година игран ... случајности ??

сега е моментот да се покаже колку е психички созреан тимот , ова е доста битен меч за нас , се надевам на победа - било каква , макар и со гол од офсајд ( макар што јас сум фер плеер ) овие грнчарите не се ни малце лесен протиник , затоа задачава треба да биде сватена доста сериозно , гледам дека ќе одморале РвП и Кошиелни , штознаеме - дали Никлас и Шамак ќе се справат со предизвикот стоук ?

форза Арсенал !

Скилачи во одбрана и Бенднтер во напад,се повеќе се сомневам дека ке земеме 3 бода :/
А ова со повредите на РВП и Кошиелни,стварно се повредени или Венгер бара причина да ги одмара за тешкиот распоред што го имаме?

Абе без гајле Бендтнер е измислен за да игра против екипи од типот на Стоке ако игра прва постава, гарант дава гол :salut:

Само да игра како централен напаѓач а не како десно крило :D

Ова со повредиве ич не ми се свиѓа...

Утре со Стоук ќе биде тешко, но очекувам победа со 1-2 гола разлика..
Инаку Рамзи стрелец денес со победата на Кардиф над Лејчестер со 2:0. Се надевам дека детево ке се врати во форма и ќе заигра во нашиот прв состав следната година.
Поздрав!

Утре секако тепаме.
Би сакал дрвцето да постигне гол, оти стварно заслужува. Нема смисла колку се труди дава се од себе и на крај ништо да не биде :/

Утре секако тепаме.
Би сакал дрвцето да постигне гол, оти стварно заслужува. Нема смисла колку се труди дава се од себе и на крај ништо да не биде :/

Две дрва имаме, на кое мислиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom