Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Какво злато имаме во тим!

Foreign clubs — most recently Zenit St Petersburg — have offered Rowley big money to join them and a youth coach at Ajax Amsterdam described how, at every game, he scans the touchline to check for Rowley’s presence. “I don’t mind Chelsea or Bayern Munich or Milan turning up but, as soon as the big guy from Arsenal appears, I know I’m about to lose a good one,” the coach said.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Маста им ја извадил, браво за царов....Толку ги исфрустрирал што на крај глеам почнале и да го маваат и кршат....Само така нека продолжи, па наредната сезона да го гледаме кај нас...:tv:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ама Димитри бе брат у Камерун? :)
Е ајде де...:)

--- надополнето ---

Еј стварно незнам што е филмов. Кога се повреди Насри со хаделсиф сите по Венгер зошто не ги одмара. Сега ги одмара сите зошто ги одмара. Ај да се одлучи мислам што е правилно. Плус која друга поквалитетна екипа има подобар втор тим? Од оние само Сања и Сонг се стандардни секој натпревар и Аршавин до некаде и важат за прв тим.

За Шамак, дечкото на почеток беше добар али кој беа тогаш во тимот се сечавате? Играше покрај Насри, Цеск Аршавин во не толку лоша форма. Покрај бентнер, денилсон во средина, што очекувате. Онаму и Ван Перси со оној состав исто ќе изигра. Вчера немаше креативност. Сонг е ѕвер али креативниот дел му е послаба страна иако сезонава изненади со доста потези.

И уште една доколку играме со овој состав не ме плаши. Само првиот состав да е здрав и жив. Наредна наместо сонг може диаби да изигра така да ќе си одмораат. И ебуе наместо Сања. И сигурен сум лено ќе победиме наредната.

П.С. Мора да кажам дека Мигел пријатно ме изненади, после тоа што го видов од него против младите од челзи. Многу подобро и посигурно играше сега. Му треба многу работа али огромна е разликата. Сепак со ова ќе се надоврзам со Шамак што сакав да потенцирам дека е многу и битно со кого играш околу тебе.

Е за Скилачи мислам дека него не му е битно си има свој филм и си тера ист филм.

П.П.С. Тешка утакмица не чека со Стоук, мислам дека со Барса полесно ќе изиграме отколку против Стоук ги гледам сезонава доста цврсто играат.
Не, брат, знајш како сме ние на форумот тука ?! Како ке дувни ветрот така.. Ако сме победиле со 4 гола разлика, оти Насри играл, а при тоа се повреди... Ако не ни е по кејф оти не сме ги ставиле во игра и сл.. Македонец, типичен Македонец... Знај се површно, а ништп длабински

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ме интересира кој ќе играат утре , дали има повредени суспендирани и да не одмара Венгер некој ??

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ме интересира кој ќе играат утре , дали има повредени суспендирани и да не одмара Венгер некој ??
Освен Вермален и Фабијански кој се доста време повредени нема други,Џуру се пожалил на проблеми со грбот после Барса но ќе биде во ред.
Суспендирани Дијаби мислам дека е уште но и тој се пожалил на повреда,нема да игра сигурно.
За одмарање незнам,важна утакмица е Стоук но во недела играме Карлинг куп финале...

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Освен Вермален и Фабијански кој се доста време повредени нема други,Џуру се пожалил на проблеми со грбот после Барса но ќе биде во ред.
Суспендирани Дијаби мислам дека е уште но и тој се пожалил на повреда,нема да игра сигурно.
За одмарање незнам,важна утакмица е Стоук но во недела играме Карлинг куп финале...
Поважна е со Стоук. Мислам дека Бирмингем можеме и со послаб состав да ги тепаме.
Инаку, Рио многу ме потсеќа на Аршавин :)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Поважна е со Стоук. Мислам дека Бирмингем можеме и со послаб состав да ги тепаме.
Стоук е многу понезгодна екипа,али финале си е финале. Бирмингем нема да се предадат лесно иако мислам дека треба да ги тепаме лесно :)

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Маста им ја извадил, браво за царов....Толку ги исфрустрирал што на крај глеам почнале и да го маваат и кршат....Само така нека продолжи, па наредната сезона да го гледаме кај нас...:tv:
Има „Арсенал материјал“ во него, во играта потсетува малку на Аршавин, пробивен и борбен, ќе треба за догодина Венгер малку да го обработи и да се покали малку во резервите и во купчињата, да ја почувствува играта на Арсенал на дело.

П.С Не ми е гајле за купот, нерешена пих, после таков натпревар со Барса да играш со некој „петолигаш“ општинска-регионална лига, ќе ја земаат нашите работата во свои раце кога ќе треба. Засега имаме многу потешки противници на кои треба да се фокусираме, да го задржиме ритамот во Премиер, да го освоиме Карлингот (редно време е и ние да се закитиме) и секако да ја минеме Б(Пљачк)арселона.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Исто, и мене... Сличен стил, конституција, став, дриблинг... Ќе биде топ играч од него... Го очекувам назад догодинља

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Без РвП и Лорен утре.Повредите не се сериозни и имаат шанса да играат во недела.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
На повидок е голем скандал помеѓу противниците во осминафиналето од ЛШ, Арсенал и Барсалона. Меѓутоа двата гиганти не се скарале за тоа кој заслужува да оди понатаму во најкомерцијалниот турнир, туку во центарот на вниманието е желбата на Арсенал да го привлече 16-годишниот талент од школата на Барса, Џон Мигел Торал Харпер.

Според британскот весник „Сан“ претседателот на Барса, Сандро Росел дигнал лут скандал на извршниот директор на Арсенал Иван Газидис за време на средбата на Емирати.

Росел го обвини Арсенал за обид за кражба на младиот фудбалер со англиско-каталонско потекло, и смета дека Торал Харпер веќе решил да премине во Арсенал и Барса не може да го запре бидејќи нема потпишано професионален договор.

„Росел му се развика на Газидис, кој остана спокоен и не изреагира. Очигледно беше дека Росел е многу изнервиран од ситуацијата“, објаснува за „Сан“ сведок на настанот.

Росел се чувствува лично засегнат од обидите на Арсенал да го украде талентот од школата на Барса, бидејќи во 2003 год точно тој беше потпретседател кога Фабрегас ја напушти Ла Мaсиа и потпиша за „топџиите“.

Kajgana Shop

На врв Bottom