Абе ако,гајле ти е, стај си ја ти X2 и добитен сиBarcelona - Arsenal 1.30 5.30 8.53
Добро бе овие сега не сметаат за послаби од лани, лани кога игравме на реваншот со речиси втор тим коеф беше 1,40.
Маста им ја извадил, браво за царов....Толку ги исфрустрирал што на крај глеам почнале и да го маваат и кршат....Само така нека продолжи, па наредната сезона да го гледаме кај нас...:tv:
Е ајде де...Ама Димитри бе брат у Камерун?
Не, брат, знајш како сме ние на форумот тука ?! Како ке дувни ветрот така.. Ако сме победиле со 4 гола разлика, оти Насри играл, а при тоа се повреди... Ако не ни е по кејф оти не сме ги ставиле во игра и сл.. Македонец, типичен Македонец... Знај се површно, а ништп длабинскиЕј стварно незнам што е филмов. Кога се повреди Насри со хаделсиф сите по Венгер зошто не ги одмара. Сега ги одмара сите зошто ги одмара. Ај да се одлучи мислам што е правилно. Плус која друга поквалитетна екипа има подобар втор тим? Од оние само Сања и Сонг се стандардни секој натпревар и Аршавин до некаде и важат за прв тим.
За Шамак, дечкото на почеток беше добар али кој беа тогаш во тимот се сечавате? Играше покрај Насри, Цеск Аршавин во не толку лоша форма. Покрај бентнер, денилсон во средина, што очекувате. Онаму и Ван Перси со оној состав исто ќе изигра. Вчера немаше креативност. Сонг е ѕвер али креативниот дел му е послаба страна иако сезонава изненади со доста потези.
И уште една доколку играме со овој состав не ме плаши. Само првиот состав да е здрав и жив. Наредна наместо сонг може диаби да изигра така да ќе си одмораат. И ебуе наместо Сања. И сигурен сум лено ќе победиме наредната.
П.С. Мора да кажам дека Мигел пријатно ме изненади, после тоа што го видов од него против младите од челзи. Многу подобро и посигурно играше сега. Му треба многу работа али огромна е разликата. Сепак со ова ќе се надоврзам со Шамак што сакав да потенцирам дека е многу и битно со кого играш околу тебе.
Е за Скилачи мислам дека него не му е битно си има свој филм и си тера ист филм.
П.П.С. Тешка утакмица не чека со Стоук, мислам дека со Барса полесно ќе изиграме отколку против Стоук ги гледам сезонава доста цврсто играат.
Освен Вермален и Фабијански кој се доста време повредени нема други,Џуру се пожалил на проблеми со грбот после Барса но ќе биде во ред.Ме интересира кој ќе играат утре , дали има повредени суспендирани и да не одмара Венгер некој ??
Поважна е со Стоук. Мислам дека Бирмингем можеме и со послаб состав да ги тепаме.Освен Вермален и Фабијански кој се доста време повредени нема други,Џуру се пожалил на проблеми со грбот после Барса но ќе биде во ред.
Суспендирани Дијаби мислам дека е уште но и тој се пожалил на повреда,нема да игра сигурно.
За одмарање незнам,важна утакмица е Стоук но во недела играме Карлинг куп финале...
Стоук е многу понезгодна екипа,али финале си е финале. Бирмингем нема да се предадат лесно иако мислам дека треба да ги тепаме лесноПоважна е со Стоук. Мислам дека Бирмингем можеме и со послаб состав да ги тепаме.
Инаку, Рио многу ме потсеќа на Аршавин
Има „Арсенал материјал“ во него, во играта потсетува малку на Аршавин, пробивен и борбен, ќе треба за догодина Венгер малку да го обработи и да се покали малку во резервите и во купчињата, да ја почувствува играта на Арсенал на дело.Маста им ја извадил, браво за царов....Толку ги исфрустрирал што на крај глеам почнале и да го маваат и кршат....Само така нека продолжи, па наредната сезона да го гледаме кај нас...:tv:
Исто, и мене... Сличен стил, конституција, став, дриблинг... Ќе биде топ играч од него... Го очекувам назад догодинљаПоважна е со Стоук. Мислам дека Бирмингем можеме и со послаб состав да ги тепаме.
Инаку, Рио многу ме потсеќа на Аршавин