Фан Клуб: Арсенал

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
ОФИЦИЈАЛНО според goal.com
Oxlade Chamberlain се договорил со Арсенал за премин на лето за сума од 10м фунти!!!
http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/01/31/2331497/arsenal-beat-manchester-city-to-secure-10m-deal-for
шит.ком? Не ме уверува ништо.
Инаку... „Чувството да се биде фан на Арсенал на #transferdeadlineday“ хухуххухух

LeeClark23 Lee Clark
Wengers Probably in a park trying to convince a youngster to sign for Arsenal with a bag of pick a mix #BBCFootball #transferdeadlineday :pos2:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Инаку... „Чувството да се биде фан на Арсенал на #transferdeadlineday“ хухуххухух

LeeClark23 Lee Clark
Wengers Probably in a park trying to convince a youngster to sign for Arsenal with a bag of pick a mix #BBCFootball #transferdeadlineday :pos2:
хахаха
шо мислиш ти зошто е нагласено дека е од goal.com :pos2::toe:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227

LeeClark23 Lee Clark
хахаха

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
хахаха
знам ама се имаше надеж во менеда е вистина :/

--- надополнето ---

Спремајте се Сања уште 3000 следачи и ќе дели 5 потпишани маици :D

D

D_NazGUL

Гостин
Wenger said after the game against the Terriers: 'I will look at the option of recalling some loan players. People like Jay Emmanuel-Thomas and Henri Lansbury could come back.'
Не бе Ебенизер Скруџ не го дава кесето за жива глаа. Се коцка човеков стварно, овој пат претерува. Колку и да имав резерви за него овој пат ги надмина сите граници.

последни вести од трансфер маркетот:
20:02 - And here's the confirmation - Fernando Torres Chelsea transfer agreed as Liverpool accept 50m offer
18:24 - For all you Arsenal fans out there. Bad news. Manager Arsene Wenger has ruled out making any last-minute attempts to sign a new central defender

Ајде ајде има уште цели два саати. Можда ќе бидне чудо и ... џабе јадам гомна. :(
Што се однесува до минатата утакмица мислам дека само го докажува моето тврдење дека Бендтнер не е класа играч, барем не сеуште. Убаво што он си има јако мислење за себе (нов Анри - иди бре уби се стоко една неписмена) али со такви промашувања не се станува херој. ПАк ќе кажам и мене да ме стаат на терен и да добијам 100 сигурни шанси - па ќе дадам некој гол. Треба да е обратно, од 100 шанси да утнеш 2 - 3.

Самир Насри - јебига оде нашиот адут. Препоручуем лична масерка

Епа другови и другарице не ни остана ништо друго но да смогнеме сите ние сили и за со Евертон да попијемо по гајбу две за среќа на нашиве играчи. Само напред!!!

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Малку off topic
- Торес се дофоворил со Челзи и Ливерпул ја прифатиле понудата од Челзи од околу 58м евра!
- Енди Керол потпишал за Ливерпул - околу 30м евра
- Луис Суарез потпишал со Ливерпул - околу 26м евра

F

fantomX

Гостин
Малку off topic
- Торес се дофоворил со Челзи и Ливерпул ја прифатиле понудата од Челзи од околу 58м евра!
- Енди Керол потпишал за Ливерпул - околу 30м евра
- Луис Суарез потпишал со Ливерпул - околу 26м евра
Појќе 40 отколку 30.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Arsenal fans have got to be seriously disappointed in another transfer window going begging without making a major signing.

сејм олд стори... ни чемберлејн не го земавме

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
и јас сум многу разочарам од Венгер очекував еден дефанзивец ама....

Off topic:ама трансфри имаше во 5 до 12,торес(50м) и давид луиз(21м + Матич) во Челзи,Керол(35м) во Ливерпул..не ми се веруе од каде 35м најдоа ливерпул за керол башка 26 за Суарез,еве ти класичен пример за нереални цени како може Керол да биде поскап од суарез?

--- надополнето ---

btw:и утре(т.е денеска) можат да се позајмуваат играчи,од каде знаете може ке се случи некое изненадување да позајмиме некој :)

Kajgana Shop

На врв Bottom