Фан Клуб: Арсенал

F

fantomX

Гостин
Епа брат слушај ме, симни си Sopcast... стримингот е ОДЛИЧЕН!
Може не е секој пат на Англиски, ама ајде интернационализми ќе ги сваќаш бар имињата хаха... али затоа сликата е најбистра таму :)
И на Veetle се прилично добри сликите, особено ако најдиш линк од ЕСПН/Скај (зависи кој го реализира преносот, ова конкретно за англиски фудбал, т.е. за Арсенал).

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Незнам зошто,но имам некое чуство дека у вторник ќе ги згазиме Евертон.Дај боже да го видиме тоа :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Добро де, колку толку се помиривме дека Насри нема да игра со Барселона, но тоа не значи ништо... Само да се здрави и живи другите, Аршавин кога тогаш ќе проработи, нема кај да оди...

Е сега, знам дека го има на официјална распоредот, но еве ги мечевите во февруари..Еден тон дуели, овој пат потешки, и ако докажиме и покажиме дека можеме во февруари, да останеме при врвот, со едноцифрена бројка на негативни бодови зад Јунајтед, ќе биди доста добро.. Еве ги мечевите..

На 01.02.2011 - Евертон, Емирати - ПЛ,
На 05.02.2011 - Њукасал, Сент Џејмс Парк - ПЛ,
На 12.02.2011 - Вулверхемптон, Емирати - ПЛ,
На 16.02.2011 - Барселона, Емирати - ЛШ,
На 19.02.2011 - Лејтон Ориент, Meчрум - ФА,
На 22.02.2011 - Стоук, Емирати - ПЛ(одложената утакмица),
На 27.02.2011 - Бирмингам, Вембли - Карлинг Куп финале.

Значи вкупно 7 мечеви, два помалце од јануари, кога за прв пат изигравме толку мечеви, за прв пат во историјата на клубот... Но, овие „само“ 7 мечеви, не значи дека се помалку важни..Одиме со ред...

Пред мечот со Њукасал на Сент Џејмс, мене најповеќе ме плаши мечот, овој утре, со Евертон... И тоа ужасно ме плаши, да не киксниме против нив.. Тоа не ни треба, бидејќи ако сега имаме 5, и ако Јунајед ја победи таа со Челзи, би имале +8, а ако имаат повеќе, тоа би станало веќе двоцифрена... Во овие мечеви треба да покажеме карактер, не ние, туку и наиввачите, да покажат како се бодри еден тим, кој игра во 4 натпреварувања....

Евертон е цврст тим, од секогаш, знаел да направи проблем, како лани, кога беа на прагот да ги однесат сите 3 бода, од Емирати, но успеавме да постигнеме гол во 94 минута, ако добро се сеќавам, Росицки, ќе да беше... Победата треба да ни е единстевната опција... И имајќи ја предвид оваа форма на гостувања, Венгер и тоа како ке има мотиви против Пардју, наредниот викенд, да го победи, пред се заради тимот, и бодовите, а потоа и заради некои нерасчистени сметки на времето...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
Евретон масакар не прават во воздушни дуел,арно шо не игра кејхил :)
+ мн брзо некако дојде мечот ке немааат доволен одмор...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Па зато денес игравме со втор тим... Утре, комплетно нов тим, нови 11

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Па зато денес игравме со втор тим... Утре, комплетно нов тим, нови 11
Мислиш задутре вторник. Ако рачунаш дека е поминато полноќ тогаш пиши вчера дека игревме со втор тим :wink::helou:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Мислиш задутре вторник. Ако рачунаш дека е поминато полноќ тогаш пиши вчера дека игревме со втор тим :wink::helou:
Тууу па, на се пазите.. Иначе, да мислам после полноќ, али се заебав, видиш... :smir::pos2:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Тууу па, на се пазите.. Иначе, да мислам после полноќ, али се заебав, видиш... :smir::pos2:
ХЕХЕХЕ па знаеш дека сум дежурен морам да пазам :baeh:. Добро е барем ја сваќаш шалата не дека ми сметаше туку онака да се позезам :wink:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1
Незнам зошто,но имам некое чуство дека у вторник ќе ги згазиме Евертон.Дај боже да го видиме тоа :)
Се сложувам друже.... Евертон против Челзи играа со првиот тим, така да мислам дека не ќе можат да издржат два тешки натпревари по ред во толку краток период
btw Честито победа денес (со задоцнување), нека ни се множат

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Се надевам дека нема да игра Кејхил, а и да игра ќе биде истрошен од купот. И јас ги фатив сега кога играа против Челзи и ич не беа лоши.
Ме плаши тој Фелаини, типот само да не ни повреди уште некој играч....
Очекувам интересен натпревар и нормално победа :eek:lee:

http://www.arsenal.com/news/news-archive/transferwindow :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom