Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
и јас сум многу разочарам од Венгер очекував еден дефанзивец ама....

Off topic:ама трансфри имаше во 5 до 12,торес(50м) и давид луиз(21м + Матич) во Челзи,Керол(35м) во Ливерпул..не ми се веруе од каде 35м најдоа ливерпул за керол башка 26 за Суарез,еве ти класичен пример за нереални цени како може Керол да биде поскап од суарез?

--- надополнето ---

btw:и утре(т.е денеска) можат да се позајмуваат играчи,од каде знаете може ке се случи некое изненадување да позајмиме некој :)
Керол е Англичанец, муце... И немој да кажеш дека нема врска, тоа, оти ќе ти се смеат ! :)

--- надополнето ---

И само уште една добра вест, иако е оф топик : Роберт Пирес им донесе важна победа на Астон Вила постигнувајќи гол, за 2-1 против Блекбурн... Пирес докажа дека иако има 38, и влегува во 39 години, не заборавил како се даваат голови... !

O:37 сек...

--- надополнето ---

и јас сум многу разочарам од Венгер очекував еден дефанзивец ама....

Off topic:ама трансфри имаше во 5 до 12,торес(50м) и давид луиз(21м + Матич) во Челзи,Керол(35м) во Ливерпул..не ми се веруе од каде 35м најдоа ливерпул за керол башка 26 за Суарез,еве ти класичен пример за нереални цени како може Керол да биде поскап од суарез?

--- надополнето ---

btw:и утре(т.е денеска) можат да се позајмуваат играчи,од каде знаете може ке се случи некое изненадување да позајмиме некој :)
Па да ти кажам, последните два-три дена ич не очекував... И јас предходно мислев дека би зел, али... Знаев пак дека последните 2-3 дена нема шанси.. И нема простор за разочарување... И во далеку полоши сезони не сме купувале ништо, па... Тоа е тоа...Сеуште сме во игра за 4 трофеи и ке бидеме, веројатно до средината на Март, ако не одпадниме од Лејтон, што не верувам

--- надополнето ---

Arsenal fans have got to be seriously disappointed in another transfer window going begging without making a major signing.

сејм олд стори... ни чемберлејн не го земавме

Зошто ти е сега ? И така нема шанси да игра, сега.. Не гледате дека Венгер позајмува еден тон играчи...

И да, ако секој си има свој фаворит, од играчи, слушајте ми го зборот, од Рио Мијачи ке биди играчиште.. Верувајте, и памтете го зборот...

--- надополнето ---

Thomas Vermaelen (Achilles)

Last Updated: 28 January

Thomas is expected to be available in six weeks after undergoing a procedure to cure a tendon problem. The centre back has recovered from the Achilles injury that sidelined him from September but has now had a small tendon close to his Achilles removed because it was causing friction between the tendons.

Атлантида човеку, еј... :tapp:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
And from the living room to the kitchen ! :pos2: Ко ќе се во форма, нема маж за нив !
Ова Џки на твитер го објави. Типон е комедии. Он и Лансбери само тресат нешто на твитер.... А шчежни не тлку често али кога ќе пише нешто комедии е...

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Керол е Англичанец, муце... И немој да кажеш дека нема врска, тоа, оти ќе ти се смеат ! :)

-
. :tapp:
Да си ми здрав и жив , а како и по обичај англичаните се секогаш преплатени ,вределе или не вределе :)

Офф:Можев да се кладам во живот дека торес нема никогаш да го напушти ливерпул за друга англиска екипа а посебно не за челзи , ама очигледно и тоа се случи , така да од сега натаму ништо нема да ме зачуди

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.arsenal.com/news/news-archive/ryo-miyaichi-completes-move-to-arsenal

Епа ако нешто ве теши.... еве имаме трансфер комплетирано... и одма на позајмница во Феенорд е пратен, подобро би било во некоја англиска екипа ама сепак добро е и во тим како Феенорд.
Уште Чемберлејн и Велингтон сега ги чекаме да докомплетираат трансфери !

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Sagnaofficial Bacary
morning, less than 2000 followers till I give 5 signed shirts. Better get them today. Lol

И Сања ке дава дресови кога ке собере уште 1600 followers,нов сум на твитер па некој да ми објасне како да му одговорам на тие прашања што ке ги постави :)

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Добро сега, не земавме никој, се навикнавме веќе, па и другите што фрлаат пари гледам се наземаа титули, тоа ти е!
Позитивна работа е што немаме повреди како претходните сезони, сега од што имаме вишок играчи Венгер ги дава на позајмица, парадокс мајката.
Море да ни се живи и здрави, и полека да си го земеме Карлингот па понатаму ќе видиме.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Sagnaofficial Bacary
morning, less than 2000 followers till I give 5 signed shirts. Better get them today. Lol

И Сања ке дава дресови кога ке собере уште 1600 followers,нов сум на твитер па некој да ми објасне како да му одговорам на тие прашања што ке ги постави :)
Кога ќе го постави прашањето одговараш така што ставаш @ и го пишуваш неговото име и одговорот. барем така мене ми кажаа...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096

Кој ќе му се смее ?
Нереални цени,убаво си кажа. 35 милиони за 22 годишен кој што имаше само една тако звана брилијантна полу-сезона во премиер лигата.(плус Белами ванаби е човекот така да Венгер го пуштуем што не прави вакви рискантни трансфери,и барем кога прави некој рискантен трансфер не се расфрла со кешот)

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Arsenal
Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Song, Wilshere, Rosicky, Fabregas, Walcott, Van Persie

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Мислев дека ке игра Аршавин пилето место Росицки,ке видеме како ке се покаже.
Верувам во Росицки,многу добар играч според мене

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Росицки се губи кога игра на крило,ако не оди на арно,Аршавин ќе влезе некаде 60та минута сигурно.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Баш јас иам впечаток дека се губи кога игра во средина а не на крилните позиции. Ма да секој со различен впечаток :).
Пошо колку се сеќавам најбрилијантните утакмици ги има изиграно на крилната позиција ако не се лажам а сезонава скоро сите утакмици ги почна во среден ред и ништо не прикажа.
Ајде ,се надевам дека после утакмицата во неделата го задржаја самопоуздањето кое сигруно ќе го изгубевме ако не тепавме.
ајде ,
may the force be with you arsenal.

Kajgana Shop

На врв Bottom