Алал да им е на спортклуб... Секоја недела по два пати си го гледам Арсенал.... Куп/ПЛ, ПЛ/Куп... Убавини... Ниту да го слушам Игорче, ниту „Сонцето во Англија е повторно на истото место“.... Коментаторите се топ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алал да им е на спортклуб... Секоја недела по два пати си го гледам Арсенал.... Куп/ПЛ, ПЛ/Куп... Убавини... Ниту да го слушам Игорче, ниту „Сонцето во Англија е повторно на истото место“.... Коментаторите се топ..
Коментаторите топ на спортклуб мислев... Бар шо ги имам јас слушано
SO fabre do nekade e u pravo
--- надополнето ---
Цццц читајте што зборите за РИЧАД ДАН ! ИГрачиште е он бе,нема тренер што не би го посакал у екипа.: ЕДен вид играч како вермален,корпулентен,јак у дуели,влага без страв,игра со глава,дава голови.. Нешто како Вермален,само што овој незнае да води топка како него и да искача со што седи у одбрана.. и плус читајте ги изјавите на МЕНГАЏЕРИ што работеле со него..
А не вие најпаметни ке бидете. Дечкото игра у Англија цел живот,цел живот капитен на Ирска и додека играше у Сити на сити беше капитен !
SO fabre do nekade e u pravo
--- надополнето ---
Цццц читајте што зборите за РИЧАД ДАН ! ИГрачиште е он бе,нема тренер што не би го посакал у екипа.: ЕДен вид играч како вермален,корпулентен,јак у дуели,влага без страв,игра со глава,дава голови.. Нешто како Вермален,само што овој незнае да води топка како него и да искача со што седи у одбрана.. и плус читајте ги изјавите на МЕНГАЏЕРИ што работеле со него..
А не вие најпаметни ке бидете. Дечкото игра у Англија цел живот,цел живот капитен на Ирска и додека играше у Сити на сити беше капитен !
Денилсон:Фабрегас не е лидерот на Арсенал.
Бразилецот во редовите на Арсенал,не го пофали Фабрегас на прес-конференцијата денеска.Изјави дека фудбалерот се раѓа со талент за водач,но дека Фабрегас го нема тој талент:
„Фабрегас е капитен, но не и лидер. Тоа е квалитет што се раѓа со самиот човек. Да, во овој момент нас ни е потребна неко...ја таква фигура за да одиме напред. Во Арсенал нема еден лидер, ние сме колектив во кој секој си го кажува мислењето“.
23-годишникот во Арсенал,е категоричен во врска со голманите во составот.Овие недели на голот се наоѓаат Полјаците Војчеј Шчез(ж)ни и Лукаш Фабиански,но Денилсон е одлучен и вели дека Алмунија е најдобар.
На ФБ ја видов изјавава на Денилсон. Изгледа дека време е да си оди. Многу збори а и врска нема. Изгледа за Цеск тоа го збори затоа што Цеск за интервјуто со лидс спомена дека професионален играч несмее да направи таков фаул за пенал. Инаку можеби е во право дека Цеск не е баш лидер али немора да јаде трице посебно он што моментално најслаба алка е во тимот. И Алмуниа најдобар голман цццц. Нека земе и нека се утепа, сега уште повеќе ме нервира од претходно....
Се сложувам со тебеДенилсон сака да јаде бурек, ама и јас до некаде се сложувам, шознам јас повеќе го гледам Ван Перси или Насри како лидер, иако Цеск ни е капитен.
Денилсон сака да јаде бурек, ама и јас до некаде се сложувам, шознам јас повеќе го гледам Ван Перси или Насри како лидер, иако Цеск ни е капитен.