Фан Клуб: Арсенал

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
За малку Џуру да го постигне својот прв професионален погодок :)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
За малку Џуру да го постигне својот прв професионален погодок :)
Цени право во око,паметно. Да го ослепи Грин :D

имаше страшен кикс среќа што Шчезни е тука :)
другото се е добро :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ауу луѓеееее,е ова личи веќе на Арсенал !
Ова е она што се бараше од нив,мада би рекол дека се чуствува кога игра Насри.По мое он е најзаслужниот за првиот гол,иако и Волкот напраи се добро.А на Волкот изгледа добро му дошле советите од Анри,почнува да ги применува се гледа :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Се повеќе сум импресиониран од контролата на топката од страна на Алекс Сонг.
Кога е кај него топката се осеќа надограденост... се осеќа како напреднал!
Одиме на трет погодок, време е да се избркаат противниците од наша половина, доволно притиснаа !!!
Една замена би требало, Вела или Чамак да влезат :]

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Супер е,супер.3 - 0.Ова е ова шо се очекуваше.Ван Перси ѕвер.Сите ми беа некако ѕверови мада второ полувреме и не го гледав како шо треба.Сума сумарум задоволен од ова што го прикажаа дечките и то је то.Утре навиваме за кокошките,белким ќе изиграат како шо треба и ќе ги победат на ѓаволите. :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
ТООооооооо, нека ни е честита победава. Уште кога почна натпреваров се виде дека денес ќе го гледаме типичниот Арсенал. Со исклучок на неколку кикса во одбрана, денес сите изиграа одлично. Конечно го имаме стариот РвП во тимот, нека му се множат голчињата.
Епа момци утре сите да навиваме малку за комшииве од Лондон да тепаат утре....

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Рутински,смирено,паметно....
Супер натпревар,така треба да продолжиме

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Оценки,во кратки црти:
Шчежни-малце лоша комуникација со централните дефанзивци,но сепак не прими гол-7
Клиши-изигра сосема солидно,одличен пас кон РвП за вториот гол.-7.5
Лорен-најдобар во дефанзивната линија-8
Џуру-слабо издание денес,доста проблеми му направи Кол-6.5
Ебуе-Имаше некои добри моменти,но доста несигурен во одбраната-6.5
Сонг-си ја заврши супер работата,за малце и ке постигнеше погодок-7.5
Вилшер-д сејм како и Сонг-7.5
Цеск-солидно-7
Насри-подвижен,добиваше дуели,тешко ја губеше топката-7.5
Тео-тежок е изборот меѓу него и РвП за МОТМ,но сепак за мене оди неговиот глас,добар погодок,добра асистенција,добиен пенал.Цело време беше опасност по голот на Грин.
РвП-исто така изигра одлично,борбен,супер реализација,одлична асистенција,добро изведен пенал и се разбира,погодена статива..
)Нека продолжи со овој ритам.
Замени-немаше доволно време.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Тоа што го пиша LoGix +1, за да не се замарам со пишување :wink:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Thealex van Nasregas-arseneshere! :):):):)

--- надополнето ---

Како после некој ќе рече дека Аршавин треба прва постава да игра. Готово, најдена е 11та што игра прва постава. Да ни е жива и здрава до крај на сезонава и имаме реални шанси да освоиме.

Фабиански/Шчезни, Сања, Џуру, Кошелни/Вермален, Клиши, Сонг, Вилшер, Фабрегас, Волкот, Насри, Ван Перси. Само некако замените не се баш на ниво. Да беа Ремзи и Фримпонг цела сезона здрави ќе имавме поквалитетни играчи за измена, вака некако ќе се тера.

P.S. Дури сега не ме чудат многубројните шпекулации кога не поврзуваат со десни бекови. По многуте натпревари изиграни како десно крило, Ебуе како да подзаборавил да игра десен бек. Многу слабо во одбрана.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Тоа му реков на Зоки... Овој состав до крај... Е ова е првиот состав на Арсенал, и не ми е жал што некои треба да се на клупа.... Ова е висинскиот состав на Арсенал...

Лидс и Еланд Роуд, држ'те се, идиме да си наплатиме долгот...

--- надополнето ---

I have big sympathy for Avram Grant. - Нема што, Венгер кон сите има сипматии.... Хоџсон, Бенитез, Сколари... И за чудо сите имат нешто заедничко...

I don’t know because it is difficult to compare the competitions. Cup is Cup and you’ve seen that sometimes that teams do well in the championship but not so well in the Cup. Did we underestimate a little bit the difficulty? I don’t know, but certainly you could come to that conclusion if you saw the team today. - Изјавата ме тера да помислам дека се уверени дека можат да ја освојат ПЛ, и дека куповите им се во втор план ? Дали е правилно ?! Хммм ќе знаеме, на средината од мај

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Честита да ни е победата.
Интересни голови, шанси, конечно вистинското лице на Арсенал!
Ван Перси се враќа во форма, одличен Волкот, добра партија на Насри и Вилшир.
И секако кредит за Шчежни, cleen sheet, реткост за Арсенал.

Kajgana Shop

На врв Bottom