Фан Клуб: Арсенал

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Еве го можниот состав за утре, а богами и овој ни е најдобриот засега
Прегледај го приврзокот 39166
Сигурно не си приметил дека Ебуе игра место Сања или пак така напиша дека Сања е суспендиран? Затоа што Сања ни е најдобриот дефанзивец и многу подобар од Ебуе.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
“We don’t know yet, we don’t think so,” said Wenger on Friday. “But he is still a while away yet.”-За Вермален е ова.Како шо ми стои за Емирати Купот ќе го видиме изглеа.А прашање е дали и тогаш!! :(
Утре со Вест Хем у гости , се надевам на позитивен резултат после овие два шока.И да напоменам дека веќе немаме 3 утакмици победа.Време е да се вратиме на победничката патека,на онаа патека на која сме навикнати сите и да ставиме крај на ова лоша серија резултати.За утре не се знае дали Фабијански ќе брани,како што велат на официјалната шансите му се 50-50.Така да можно е да го видиме Шчензи на гол :)

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
“We don’t know yet, we don’t think so,” said Wenger on Friday. “But he is still a while away yet.”-За Вермален е ова.Како шо ми стои за Емирати Купот ќе го видиме изглеа.А прашање е дали и тогаш!! :(

Ова со Вермален ми дојде преку глава, дај едноставно да го отпишеме до крај на сезона и да се изненадиме пријатно кога ќе се врати во мај на некој егзибициски меч на Емирати кој ништо нема да решава.

Јас имам идеја како да престанат повредите!
Ќе дадеме, фино, оглас во кој ќе напишеме дека бараме играчи за прв состав кои нема да играат во ниту една репрезентација или доколку играат при потпишувањето за Арсенал веднаш да се откажат од репрезентација :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Ова со Вермален ми дојде преку глава, дај едноставно да го отпишеме до крај на сезона и да се изненадиме пријатно кога ќе се врати во мај на некој егзибициски меч на Емирати кој ништо нема да решава.

Ќе дадеме, фино, оглас во кој ќе напишеме дека бараме играчи за прв состав кои нема да играат во ниту една репрезентација или доколку играат при потпишувањето за Арсенал веднаш да се откажат од репрезентација :)
Neznam zasto se zalite ovaa sezona ni e edna od podobrite koga se vo prasanje povredite... kako sto rekov izgleda toa sto go smenivme fitnes trenerot pomogna vo toa

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Утре со Вест Хем у гости , се надевам на позитивен резултат после овие два шока.И да напоменам дека веќе немаме 3 утакмици победа.Време е да се вратиме на победничката патека,на онаа патека на која сме навикнати сите и да ставиме крај на ова лоша серија резултати.За утре не се знае дали Фабијански ќе брани,како што велат на официјалната шансите му се 50-50.Така да можно е да го видиме Шчензи на гол :)
Шчежни ќе брани Фабијански не поминал на тестот.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/szczesny-to-start-after-fabianski-fails-test

Јас веќе го отпишав за сезонава уште кога прво рекоја до нова година па на крај испадна крај на јаноар. кога го соопштија тоа веќе не го рачунам за оваа сезона...

Neznam zasto se zalite ovaa sezona ni e edna od podobrite koga se vo prasanje povredite... kako sto rekov izgleda toa sto go smenivme fitnes trenerot pomogna vo toa
Добри сме оваа сезона и изгледа најдобро засилување ни беше новиот фитнес тренер а можеби и тоа со ГПС системите се покажува како ефикасно. Али трагедијата е што и лани и годинава играчите ни се повредија за репрезентацијата. Лани Ван Перси, а годинава Вермален. И двајцата сличен период се повредија, а и одсуството ќе биде тука некаде, само се надевам не подолго од Ван Перси

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ајмо дечки денес мора да тепаме, дека осечам Манчестер ќе губи бодови денес против кокошките.....Се надевам ќе гледаме поголема мотивација кај играчите денес.
Прогноза за натрпреваров , 1-3 :eek:lee:

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Сигурно не си приметил дека Ебуе игра место Сања или пак така напиша дека Сања е суспендиран? Затоа што Сања ни е најдобриот дефанзивец и многу подобар од Ебуе.
Приметив дека Ебуе игра десно, ама како што кажа бидејќи Сања е суспендиран па за денес овој состав е најдобар:smir:

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Не се жалиме за повреди кои ги добиле во дресот на Арсенал, се жалиме за повреди кога ќе заминат да играат за репрезентација

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ајмо дечки денес мора да тепаме, дека осечам Манчестер ќе губи бодови денес против кокошките.....Се надевам ќе гледаме поголема мотивација кај играчите денес.
Прогноза за натрпреваров , 1-3 :eek:lee:
манчестер игра утре:smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Team in full: Szczesny, Eboue, Djourou, Koscielny, Clichy, Song, Wilshere, Nasri, Walcott, Fabregas, Van Persie

Subs: Shea, Vela, Denilson, Arshavin, Gibbs, Chamakh, Bendtner

Остајте го МанЈу на страна,гледајте ние шо ке направиме сега.

Kajgana Shop

На врв Bottom