Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
и уште ако правиш така со навивањето и после се нарекуваш навивач на арсенал....
Pa i ne bash poso retko koj navivac (a posebono od makedonija ) ke dade 100 funti za dress, majca i drugi rekviziti poracani online :)

--- надополнето ---

WALCOOTTTT :)

--- надополнето ---

уште полошо друже,арсенал прави шанса за гол и ти го пцуеш да промаши затоа што на ливче ке те заебел...
A nikad ne sum gi pcuel arsenal koa ke me zaebat na livce barem znam deka e moj tim i ic ne me bole cef :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Pa i ne bash poso retko koj navivac (a posebono od makedonija ) ke dade 100 funti za dress, majca i drugi rekviziti poracani online :)

--- надополнето ---

WALCOOTTTT :)
неможам да најдам друг израз али сеа уште поглуп се правиш...као јас трошам пари на реквизити а никој друг нетроши колку мене или ретко кој,прво незнаеш кој колку троши,второ со трошењето ништо не си некој посебен навивач.Имам едно другарче лојално на барса,за жал сиромашно е али ниеднаш нема пишено ливче против барса макар само за едно полувреме.

Едноставно гадно ми е кога некој во фан клуб пишува работи поврзани со вкладилница а крај краева уште во својот,па уште и не се радувам пошо ме заеба.

--- надополнето ---

по ретардиран напаѓач од Ranger неам видено....

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
неможам да најдам друг израз али сеа уште поглуп се правиш...као јас трошам пари на реквизити а никој друг нетроши колку мене или ретко кој,прво незнаеш кој колку троши,второ со трошењето ништо не си некој посебен навивач.Имам едно другарче лојално на барса,за жал сиромашно е али ниеднаш нема пишено ливче против барса макар само за едно полувреме.

Едноставно гадно ми е кога некој во фан клуб пишува работи поврзани со вкладилница а крај краева уште во својот,па уште и не се радувам пошо ме заеба.
Za kupuvanjeto samo ti odgovarav na tvojot post posto ti me napravi navivac koj ne naviva za Arsenal zaradi toa sto go postuva tuku zaradi kladilnica, vtoro ne se ni falev nejkam ni da se falam posto sekoj koj pisal tolku postovi na eden forum za eden klub sigurno e privrzanik kon toj klub
a dodeka za toa dali sum pisal vo kladilnica protiv moj tim neznaci deka jas nejkam toj tim da ne tepa, jas ne igram za golemi pari pa da se nerviram ama taka pretpostavuvam deka mozen da bide rezultatot!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Нцнцнц цеск влезе и бартон после него...копилето бартон

--- надополнето ---

Сања се здрка ,среќа што не беше внатре во шеснаестерец или што не беше последен играч...

Член од
6 август 2010
Мислења
6
Поени од реакции
1

Браво дечко, потполно се слагам со тебе. Thumbs up !
Едноставно фино му кажа, нема врска колку дресови и реквизити имаш со тоа колку го поштуеш и сакаш клубот. Се кладам дека поише од пола овде имаат и поише пари дадено и поише време потрошено али не ќењаат наоколу што кој колку и како.
И да, те читам 2-3 страни предходно @Gunner4ever, нешто те заебале у кладилница па плачеш тука. Одма мењај username.

Поздрав

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Бенднер еј ,ме изненадува ,прави цело време грешки при додавање ,а дава голиште :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Еден гол невидов да му ебам. Цело време со гости никако да видам гол

--- надополнето ---

Добро е конечно видов

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Па добро де,сам си ја создаде шансата,требаше да предаде,ама сакаше Аршавин да го имитира..:))
Грешката не ја забележив на Дени,од 15та минута почнав да гледам,но добри пасови направи,посебно оној за Вела,треба почесто да го прави тоа.Бенднер види го пети,дрибла,уште шутот да го среди,ќе даде гол..осеќам.:))
Вела малце разочарува,а и Тео невидлив...
И тоа каков гол..:))
Тео се здиве во второ полувреме..:)))
Централните дефанзивци со по 2 асистенции:)) добар натпревар и за двајцата.
Шчежни,немам коментар,ѕверотиња е.::))
Сања се покака во второ,посебно по влегувањето на Гутиерез...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
За вакви тимови сме многу јаки па макар и со пола тим. Мене едино не ми се свиѓа што со големиве екипи никако да ни тргне, а и Венгер игра улога во тоа. Кога ќе видам со Челзи во 2 утакмици дека сме земале 4 бода ќе бидам најсреќен на светов!

Член од
8 октомври 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
За вакви тимови сме многу јаки па макар и со пола тим. Мене едино не ми се свиѓа што со големиве екипи никако да ни тргне, а и Венгер игра улога во тоа. Кога ќе видам со Челзи во 2 утакмици дека сме земале 4 бода ќе бидам најсреќен на светов!
kako be taka?
jas pa kje bidam srekjen ako zememe 6 boda od chelsea

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Волкот-6 утакмици 6 гола???ДА :helou:Бентднер-2 утакмици 2 гола???:icon_lol:ДА.Шчензи-немам зборови.Штета за Гибс.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Шчезњи - 10ка :)

Волкот исто така добар се гледа колку значи таа негова брзина и колку ќе биде одлучувачка на некои натпревари
Џуру некогаш нестабилен и губи дуели има и некои лоши проценки ама за очекување е тоа после една година надвор од терените
Кошчиелни повторно добар, многу е побрз од Скилачи и секогаш беше тука да покрие коа ќе заебеше некој од одбраната... Ех коа ќе се врати Томас :)
најслаб Вела очекував многу повеќе од него ама никако да биде тој играч што може да биде...
ЏЕТ требаше да добие повеќе шанса...

Добра победа идеме на купот оваа година сигурен сум :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom