Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Ах Ебуе каква шанса промаши...

--- надополнето ---

И 1-0

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Дени,Бендтнер,Ебуе онака,најактивни ова полувреме..:))
Џуру и Лорен добри исто така :))

Член од
8 јануари 2010
Мислења
58
Поени од реакции
18
кога нашите 11 неможат да стват гол
тука е 12 голмонот од њукасл:pos2:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Дени,Бендтнер,Ебуе онака,најактивни ова полувреме..:))
Џуру и Лорен добри исто така :))
да најактивни и во грешки :)
ебуе сега засега признание за најлаком играч
денилсон направи грешка слична на од онаја од клиши со тотенхем пред 2 години (само шо овие не искористија)
а бенднер да внимава малце на тајмингот на додавање и шутирање и ке даде гол .

--- надополнето ---

Nema da se raduvam na ovoj gol posto ja imav staeno prvo poluvreme x:mad:
муахахахаа

бетер од голманов од њукасл си ,икс ја ставаш арсенал прво...
ај шо си ја ставил шо е срамота туку и се фалиш дека си ја ставил а плус навивач на арсенал.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
муахахахаа

бетер од голманов од њукасл си ,икс ја ставаш арсенал прво...
ај шо си ја ставил шо е срамота туку и се фалиш дека си ја ставил а плус навивач на арсенал.
A sto e tuka stramno ako arsenal go iam staveno x prvo a i sto ako sum ja navivac na arsenal nemozam da stavam protiv nego ????

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Мора да прокоментирам...
Гибс додека правеше клизач , ногата му беше под телото , и наместо топката противникот го упати ударот во него и падна над него... по падот почна да се жали... се надевам не е истото место повредено ко претходно зашто ќе биде лошо... цела сезона пропушти дечкото веќе :/
Џуру многу ми е не стабилен ... порано пред да се повреди ( знаеме сите колку долго беше надвор од терените) Беше многу по цврс... сега сите му бегаат ги брка и е на раб од правење опасни фаули!
Другите добро играат , Бени одличен во игра ама никако да шутне каде што НЕ е голманот позициониран...
Дени добар добар , но на миг се Лизга незнам како успева цело време да се пролизгува дали копачките не се во ред или што... ама се лизна 3 пати и 1 фаул а другите 2 топки ги подари...
Другите нема што да се жалам , голманот добар е ја удри топката при шансата но се одби од ногата на противничкиот играч и затоа продолжи по таа траекторија така да не е тој крив...
Ми се допаѓа како одиме со пасовите напред и нешто што ми се допаѓа највеќе е ... кога некој од нашите ќе ја изгуби топката при грешен пас ( пример прееска Вела кога проба да прати лоб-пас за Бени ...) одма трча брка за да ја поправи грешката!
Тоа е единственото нешто што му фали на Арша за да биде како Волчко,Цеск и други од нашиот тим , а денеска да ги пофалам сите тоа го имаат во себе , дух за надигрување , и борбеност.
Ебуе можеше да подаде ама не викајте , одлична акција...ако дадеше гол при таа акција ќе бевте сите Фасцинирани од целокупната акција !!!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
да најактивни и во грешки :)
ебуе сега засега признание за најлаком играч
денилсон направи грешка слична на од онаја од клиши со тотенхем пред 2 години (само шо овие не искористија)
а бенднер да внимава малце на тајмингот на додавање и шутирање и ке даде гол .
Па добро де,сам си ја создаде шансата,требаше да предаде,ама сакаше Аршавин да го имитира..:))
Грешката не ја забележив на Дени,од 15та минута почнав да гледам,но добри пасови направи,посебно оној за Вела,треба почесто да го прави тоа.Бенднер види го пети,дрибла,уште шутот да го среди,ќе даде гол..осеќам.:))
Вела малце разочарува,а и Тео невидлив...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
A sto e tuka stramno ako arsenal go iam staveno x prvo a i sto ako sum ja navivac na arsenal nemozam da stavam protiv nego ????
Глуп е концептот ,ако дадеше арсенал порано гол ке требаше да навиваш њукасл да изедначи ,а тоа според мене е педерски.

--- надополнето ---

и уште ако правиш така со навивањето и после се нарекуваш навивач на арсенал....

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Глуп е концептот ,ако дадеше арсенал порано гол ке требаше да навиваш њукасл да изедначи ,а тоа според мене е педерски.
ne ocekuvav nikoj da ne dade gol zatoa i go staviv x prvo mislev ke izdrzat newcastle

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
уште полошо друже,арсенал прави шанса за гол и ти го пцуеш да промаши затоа што на ливче ке те заебел...

--- надополнето ---

Иначе новото офсајд правило го искористи волкот со помош на бенднер :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom