Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да најактивни и во грешкиДени,Бендтнер,Ебуе онака,најактивни ова полувреме..)
Џуру и Лорен добри исто така)
Nema da se raduvam na ovoj gol posto ja imav staeno prvo poluvreme x![]()
A sto e tuka stramno ako arsenal go iam staveno x prvo a i sto ako sum ja navivac na arsenal nemozam da stavam protiv nego ????муахахахаа
бетер од голманов од њукасл си ,икс ја ставаш арсенал прво...
ај шо си ја ставил шо е срамота туку и се фалиш дека си ја ставил а плус навивач на арсенал.
Не морало да ставаш.A sto e tuka stramno ako arsenal go iam staveno x prvo a i sto ako sum ja navivac na arsenal nemozam da stavam protiv nego ????
Па добро де,сам си ја создаде шансата,требаше да предаде,ама сакаше Аршавин да го имитира..да најактивни и во грешки
ебуе сега засега признание за најлаком играч
денилсон направи грешка слична на од онаја од клиши со тотенхем пред 2 години (само шо овие не искористија)
а бенднер да внимава малце на тајмингот на додавање и шутирање и ке даде гол .
e toa e veke drugo da nemoram ali otidov da mi pojaca dobivka i toa ti eНе морало да ставаш.
Глуп е концептот ,ако дадеше арсенал порано гол ке требаше да навиваш њукасл да изедначи ,а тоа според мене е педерски.A sto e tuka stramno ako arsenal go iam staveno x prvo a i sto ako sum ja navivac na arsenal nemozam da stavam protiv nego ????
ne ocekuvav nikoj da ne dade gol zatoa i go staviv x prvo mislev ke izdrzat newcastleГлуп е концептот ,ако дадеше арсенал порано гол ке требаше да навиваш њукасл да изедначи ,а тоа според мене е педерски.