Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ајде дечки како убаво е кренало, само така нека продолжи.
За тие што не го гледаа натпреварот (како јас) ајде некој ако може да постира хајлајтс?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ајде дечки како убаво е кренало, само така нека продолжи.
За тие што не го гледаа натпреварот (како јас) ајде некој ако може да постира хајлајтс?
Можеби ќе има покасно подолги хајлајтс,засега само головите..:)
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/tim-krul-newcastle-7348387/ -автоголот
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/theo-walcott-newcastle-7348597/ -Тео
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/nicklas-bendtner-newcastle-7349342/ -Бендтнер
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/theo-walcott-2-newcastle-7349380/ -Тео (2)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
^Па што ако несвирнал големо чудо. И ние не е лошо некогаш да добиеме малку помош од судиине.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
само така да продолжиме ... = )

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Волкот таму многу паметно се извлече заради неговата брзина. Поради тоа судиите се збунија.
А и големо чудо што било офсајд. Ако судеа офсајд одма ќе пишаше дека не е.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Asked if it was serious, Wenger said: "We hope not. It's a knee, we hope its not a twist of medial ligament.
"I'm cautious. The way he walks now doesn't look too good."
ццц,фак!

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
jas ja gledav utakmicava...i neso arsenal ne mi ostaia nekoj vpecatok...jes da si gi plesnavme 0-4 ali ipak...newcastle se drzese prvo...a arsenal napagase bez idea...bez organizacija...mng skrzavi napadi...nikoj na nikogo ne dodavase...sepak se raboti za kup natprevar ali trebase malce timska igra...toa na teo trebase da bide offside osobeno zaradi toa sto benter smetase mng pri akcijata...ali ko so kaza nekoj pogore konecno i sudiite da bidat na nasa strana...inace po toj moment od vodstvoto od 0-2 veke newcastle padna i si gi primi 2 radi reda...sepak po izlaganjeto na vela i vlez na cesk drasticno se promeni igrata...vaka ili taka se nadevam deka ke produzime so pobedi...GO GO GUNNERS!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Шчезни, Волкот и Бендтнер зверови..Една забелешка имам за денес, а тоа е лошата средина. Немаше кој да повлече од средината. Иначе Вест Хем на продолженија играче со Стоук па најверојатно ќе бидат и изморени за со нас :D

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Не ја гледав цела но повеќе од 50% ја изгледав и најмногу што ми остави позитивен впечаток е враќањето на Волкот и добрата партија прикажана од него и добро е што продолжи онаму каде што застана поточно со постигнување голови. Друго браво и за бентнер некако доста мотивирн ми изгледа и доаѓањето на Шамак дефинитивно ќе го мотивира многу повеќе.

Од тоа што го видов (повеќе во второто полувреме) Ебуе изигра доста солидно и на левата бековска позиција и мислам дека е можеби најуниверзален играч кај нас и имам преголем респект кон него

Инаку Картер во средината не беа Цеск (освен во второ), Сонг, Насри Аршавин, а беше само Росицки од искусните и денилсон, така да не ме изненадуа таквата игра на средина.

Значи моментално од повредени останаа Ван Перси и Вермален и новиот повреден Гибс.
Како и да е одличен резултат и нека продолжат без повреди и успехот ќе биде неминовен.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
И Ремзи :)

Иначе мора да се пофали и Кошелни..
Да да и Ремзи али поради долгото отсуство го заборавив.

Инаку за Кошиелни незнам зошто али верувам дека сезонава ќе биде одличен и дека ќе затвори уста на многу "експерти", иако и до сега добро го прави тоа али сезоанта е долга па затоа несакам да баксузирам од сега.

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Море Волкот ѕверот, волци да го јадат :icon_lol: како му има тргнато сезонава, и после повреда како се враќа, со двојка одма, ако ако и време беше дечково да добие простор да го прикаже својот раскошен талент, браво :aplauz:
П.С Офсајдот, ма кој го е..е, Волчково е побрз од светлината, па не е ни чудо што судијата не го виде :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom