- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 4.320
- Поени од реакции
- 2.846
Мислам дека истата е. Поточно тие од кавадарци преку нив ги даваат.Имате преку Хисар Турс мислам дека се вика 3100 исто.
Мислам дека истата е. Поточно тие од кавадарци преку нив ги даваат.Имате преку Хисар Турс мислам дека се вика 3100 исто.
E ova e razumna cena. I top pozicijaeve info od Hisar
http://www.facebook.com/pages/HISAR-TURIZAM/337741846976?filter=2
------------------------
HISAR TURIZAM Nasata turisticka agencja ima 2 ponudi:
1. Prevoz do Belgrad + Karta za natprevarot = 3100 denari
2. Prevoz do Belgrad+Karta za natprevar+nokevanje=5100denari
informacii na telefon 3133-067
...Kartite za natprevari se za Juznata tribina
----------------------------------------------------------
Можеби цената е реална и разумна, но не верувам дека некои од тука сака да биде на трибина заедно со гробари, а е фан на Арсенал (или пак се лажам).E ova e razumna cena. I top pozicija
Ебуе стрелец за Брегот на Слонова Коска...
Чамак со својата репрезентација 0 0...
Карлос Вела беше во стартните 11 во поразот на Мексико од Еквадор, прв во последните 11 години...
Волкот учествуваше во победата на Англија над Бугарија...
Клиши, Сања и Дијаби беа дел од срамниот пораз на Франција од Белорусија, сред Стад де Франс...
Аршавин асистен за голот на Погребњак, во победата над Андора..
Вермален беше капитен на мечот кој Белгија го изгуби од Германија...
Фабреагс изигра 45 минути од победата врз Лихтенштајн од 4 0...
Се на се, на кратко, оние кои не видоа на официјалната и оние кои не знаат англиски, ова е дел од нашиот тим кој играше на квалификациските/пријателските мечеви овој викенд... Дел од овие играат и вторник и среда.. Едино ме плаши дуелот на Шпанија и Аргентина и се надевам дека Фабрегас ќе се врати здрав...
--- надополнето ---
Сум, скептик, дека некогаш ќе најдеме подобар од него, на таа позиција.... Едноставно, перфекционист... Секој збор е непотребен... Уживајте во ова 3 и пол минутно видео...
Можеби цената е реална и разумна, но не верувам дека некои од тука сака да биде на трибина заедно со гробари, а е фан на Арсенал (или пак се лажам).
Е баш на тоа ми текна и мене!И неможеш да се изконтролираш и рипнеш да го прославиш голот и ќе биде како на рекламата за Нектар сокови "". :pos2: