Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 септември 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
eve info od Hisar

http://www.facebook.com/pages/HISAR-TURIZAM/337741846976?filter=2

------------------------
HISAR TURIZAM Nasata turisticka agencja ima 2 ponudi:
1. Prevoz do Belgrad + Karta za natprevarot = 3100 denari
2. Prevoz do Belgrad+Karta za natprevar+nokevanje=5100denari
informacii na telefon 3133-067

...Kartite za natprevari se za Juznata tribina

----------------------------------------------------------

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
eve info od Hisar

http://www.facebook.com/pages/HISAR-TURIZAM/337741846976?filter=2

------------------------
HISAR TURIZAM Nasata turisticka agencja ima 2 ponudi:
1. Prevoz do Belgrad + Karta za natprevarot = 3100 denari
2. Prevoz do Belgrad+Karta za natprevar+nokevanje=5100denari
informacii na telefon 3133-067

...Kartite za natprevari se za Juznata tribina

----------------------------------------------------------
E ova e razumna cena. I top pozicija :)

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
E ova e razumna cena. I top pozicija :)
Можеби цената е реална и разумна, но не верувам дека некои од тука сака да биде на трибина заедно со гробари, а е фан на Арсенал (или пак се лажам).

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ебуе стрелец за Брегот на Слонова Коска...
Чамак со својата репрезентација 0 0...
Карлос Вела беше во стартните 11 во поразот на Мексико од Еквадор, прв во последните 11 години...
Волкот учествуваше во победата на Англија над Бугарија...
Клиши, Сања и Дијаби беа дел од срамниот пораз на Франција од Белорусија, сред Стад де Франс...
Аршавин асистен за голот на Погребњак, во победата над Андора..
Вермален беше капитен на мечот кој Белгија го изгуби од Германија...
Фабреагс изигра 45 минути од победата врз Лихтенштајн од 4 0...

Се на се, на кратко, оние кои не видоа на официјалната и оние кои не знаат англиски, ова е дел од нашиот тим кој играше на квалификациските/пријателските мечеви овој викенд... Дел од овие играат и вторник и среда.. Едино ме плаши дуелот на Шпанија и Аргентина и се надевам дека Фабрегас ќе се врати здрав...

--- надополнето ---

Сум, скептик, дека некогаш ќе најдеме подобар од него, на таа позиција.... Едноставно, перфекционист... Секој збор е непотребен... Уживајте во ова 3 и пол минутно видео...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ебуе стрелец за Брегот на Слонова Коска...
Чамак со својата репрезентација 0 0...
Карлос Вела беше во стартните 11 во поразот на Мексико од Еквадор, прв во последните 11 години...
Волкот учествуваше во победата на Англија над Бугарија...
Клиши, Сања и Дијаби беа дел од срамниот пораз на Франција од Белорусија, сред Стад де Франс...
Аршавин асистен за голот на Погребњак, во победата над Андора..
Вермален беше капитен на мечот кој Белгија го изгуби од Германија...
Фабреагс изигра 45 минути од победата врз Лихтенштајн од 4 0...

Се на се, на кратко, оние кои не видоа на официјалната и оние кои не знаат англиски, ова е дел од нашиот тим кој играше на квалификациските/пријателските мечеви овој викенд... Дел од овие играат и вторник и среда.. Едино ме плаши дуелот на Шпанија и Аргентина и се надевам дека Фабрегас ќе се врати здрав...

--- надополнето ---

Сум, скептик, дека некогаш ќе најдеме подобар од него, на таа позиција.... Едноставно, перфекционист... Секој збор е непотребен... Уживајте во ова 3 и пол минутно видео...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Можеби цената е реална и разумна, но не верувам дека некои од тука сака да биде на трибина заедно со гробари, а е фан на Арсенал (или пак се лажам).

Мене ми е супер, ќе си ги гледам двата најомилени клуба... а на јужна да си не е мала работа, таков филинг тешко некаде ќе доживееш.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Ако мора и нема да мрднеме од столчето иако сме на јужна важно е да се иде на натпреварот :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
И неможеш да се изконтролираш и рипнеш да го прославиш голот и ќе биде како на рекламата за Нектар сокови "". :pos2:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
И неможеш да се изконтролираш и рипнеш да го прославиш голот и ќе биде како на рекламата за Нектар сокови "". :pos2:
Е баш на тоа ми текна и мене!
Многу бизарно би било ... седиш меѓу гробари... и да не си навиваш? Нема резон.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Баш јако ќе е јас сум Звездаш а идем на страна на гробари :pos2: и навивам пак против нив. Али ако важно да си ги видам играчите ми е битно па и да сликам нешто успат. (ако успеам)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Робен, кој настапуваше заедно со Ван Дер Варт во Реал Мадрид, а исто така играат заедно во репрзентациајта на Холандија верува дека Тотенхем станал многу подобар од Арсенал со доведувањето на Ван Дер Варт од Реал Мадрид.

„Пред Рафа да премине во Тотенхем, сеуште верував дека Арсенал е подобриот тим, но сега мислам дека работите се различни.“

„Со Рафа на теренот, Тотенхем има еден од најдобрите средни редови во Премиерлигата, можеби и најдобар.“ - смета Робен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom