Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
дуду нема кој знае колко остввено во арсенал па по сто да го памети

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Грешка си ако има два сигурно дека нема на вториот РвП да потпише оти најногу го мразе него од сите играчи, инаку кога го изгледав видеото за Дуду се наежив максимално стварно ми е жал за него но сигурен сум дека ако е стварно заминат во шахтјор и таму не го мачат повредите првата сезона дава 30 гола :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Мислев на овај над мене, сличен е ко него....:pos2:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Па да де и јас така ти викам за него дека нема шанси да е он оти името на профилот пише Рвп а он го мразе ван перси:pos2:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Па да де и јас така ти викам за него дека нема шанси да е он оти името на профилот пише Рвп а он го мразе ван перси:pos2:
Епа баш оти го мрази бе,да не го познаеме :pos2:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe vie ste bolni po mene be ! So 100 profili me napravivte ! Ako imam dva i ja na dvata ke pisuvam negativno a? ccc kakvi lugje ste ej ! Pa nema da go pamti nikoj od sega sto zborime ! za 5 godini ke zaboravis deka igral za arsenal a ne drugo ! I daj ve molam ne se blamirajte do tolku 2 profila !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Кога сме кај Ебуе , најдобриот играч на Арсенал надвор од терените... интересно клипче :D

Ф

ФорцаМилан

Гостин
По видеото од кога го видов , сменив мислење.
Сакам да остане.
Значи сите го обожаваме играчот тоа е јасно ( освен некои што би рекол Не се доволни фанови на тимот )
И се кладам дека при повредите на Дуду и Ремзи ... на сите ви се насолзуваат очи и се ежите , јас бар знам мене ми се случува тоа и одвај гледам...
Верувам дека ќе успее да врати формата, но крајот на видеото убаво покажува колку му е страв , бар му беше претходнава сезона ...
Мене ми се насолзуваат очите што не сум толку голем фан на Арсенал,не па на вас,вистинските фанови. Имам гледано по нет,скоро се за Едуардо по повредата,имаше клипчиња кога беше во неговиот дом и зборуваше за се,и искрено мислев дека ке успее да ја врати таа стара форма,но ништо,тешка е таа повреда.
Нека му е со среќа каде и да оди.
Поздрав:smir:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ajdeeee pocnavme i pederi da imame u ekipa ! ne go ovekuvav ovoj arsavin !
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/arsenal/7902095/Arsenal-interested-in-Japan-international-Keisuke-Honda.html Deckovo odma za u ekipa tolkav zver e nema sto!

Golman ??
Sagna-Vermaelen-Djourou-Clichy
---------------------Song--
---------Nasri-----------Fabregas
RVP----------------------------Arshavin
-------------Chamakh
vakov sostavot protiv liverpul ! drugse nema ! ja iskreno sakam 4-4-2
Golman?
-------------Song
-----Nasri-----------Fabregas
---RVP---------------- Arshavin
------------Chamakh

--- надополнето ---

Brat sto mislis dali Arshavin treba da igra prv sostav? Jas mislam deka treba. :)
I so deckoto ako si kaze deka saka a so e mnogu normalno demek ja sum toj? offf lele ! mn jaki fori praish zimi sve !

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Абе овој од кога почна да се друше со играчите на фарса се попедери како и нив :toe:

А за ДУДУ не ни сакам да помислам дека ќе си оде неговото место е во Лондон на Емирати и во нашите срца засекогаш. се молам да е воа само некоја обична и глупа шпекулација како што беше тоа дека кол имал договор со АРСЕНАЛ

И за краи со нестрпление го очекуван 2 контролен натпревар за оваа сезона и се надевам дека ќе изиграат дечките солидно без некои поголем напор како и што беше и на натпреварот со Барнет да биде и воа еден малку потежок тренинг, и пак да издвојуваме висока победа без примен гол :smir: (мада и тоа не е толку важно колку што е важно да не дојде до некоја несакана повреда пу пу скраја да е)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ajdeeee pocnavme i pederi da imame u ekipa ! ne go ovekuvav ovoj arsavin !
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/arsenal/7902095/Arsenal-interested-in-Japan-international-Keisuke-Honda.html Deckovo odma za u ekipa tolkav zver e nema sto!

Golman ??
---------------------Song--
---------Nasri-----------Fabregas
RVP----------------------------Arshavin
-------------Chamakh
vakov sostavot protiv liverpul ! drugse nema ! ja iskreno sakam 4-4-2
Golman?
-------------Song
-----Nasri-----------Fabregas
---RVP---------------- Arshavin
------------Chamakh

--- надополнето ---

I so deckoto ako si kaze deka saka a so e mnogu normalno demek ja sum toj? offf lele ! mn jaki fori praish zimi sve !
Kaj ti e Denilson?

P.S. Seriozno go prasuvam covekot bre.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom