Епа баш оти го мрази бе,да не го познаеме :pos2:Па да де и јас така ти викам за него дека нема шанси да е он оти името на профилот пише Рвп а он го мразе ван перси:pos2:
Токму така а и плус во последно време покажува симпатии кон него :pos2:Епа баш оти го мрази бе,да не го познаеме :pos2:
Мене ми се насолзуваат очите што не сум толку голем фан на Арсенал,не па на вас,вистинските фанови. Имам гледано по нет,скоро се за Едуардо по повредата,имаше клипчиња кога беше во неговиот дом и зборуваше за се,и искрено мислев дека ке успее да ја врати таа стара форма,но ништо,тешка е таа повреда.По видеото од кога го видов , сменив мислење.
Сакам да остане.
Значи сите го обожаваме играчот тоа е јасно ( освен некои што би рекол Не се доволни фанови на тимот )
И се кладам дека при повредите на Дуду и Ремзи ... на сите ви се насолзуваат очи и се ежите , јас бар знам мене ми се случува тоа и одвај гледам...
Верувам дека ќе успее да врати формата, но крајот на видеото убаво покажува колку му е страв , бар му беше претходнава сезона ...
Brat sto mislis dali Arshavin treba da igra prv sostav? Jas mislam deka treba.дуду нема кој знае колко остввено во арсенал па по сто да го памети
I so deckoto ako si kaze deka saka a so e mnogu normalno demek ja sum toj? offf lele ! mn jaki fori praish zimi sve !Brat sto mislis dali Arshavin treba da igra prv sostav? Jas mislam deka treba.
Kaj ti e Denilson?Ajdeeee pocnavme i pederi da imame u ekipa ! ne go ovekuvav ovoj arsavin !
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/arsenal/7902095/Arsenal-interested-in-Japan-international-Keisuke-Honda.html Deckovo odma za u ekipa tolkav zver e nema sto!
Golman ??
Sagna-Vermaelen-Djourou-Clichy
---------------------Song--
---------Nasri-----------Fabregas
RVP----------------------------Arshavin
-------------Chamakh
vakov sostavot protiv liverpul ! drugse nema ! ja iskreno sakam 4-4-2
Golman?
Sagna-Vermaelen-Djourou-Clichy
-------------Song
-----Nasri-----------Fabregas
---RVP---------------- Arshavin
------------Chamakh
--- надополнето ---
I so deckoto ako si kaze deka saka a so e mnogu normalno demek ja sum toj? offf lele ! mn jaki fori praish zimi sve !