Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Тоа е приказната за Едуардо. Кога дојде верував дека може да даде многу каде што многу брзо се снајде и се вклопи. Но дефинитивно повредата го оддалечи и тоа многу. Ја немаше таа оштрина и осет за гол. Инаку беше играч што знаеше многу добро да се позиционира и имаше невиден осет за гол. Тоа беше она бразилското во него. Мислам дека кога се врати да немаше повторно ситни повреди дека ќе ја вратеше формата можеби не онаа истата но сепак немаше да заостане толку многу. Доколку замине во Штурм сигурен сум дека ќе има првотимски статус и доколку не го мачат повреди ќе биде скоро оној истиот. Но тогаш не треба да жалиме за тоа што си отиде бидејќи доколку остане сигурно нема да има првотимски статус и нема никогаш да се врати, а со тоа што ќе си оди со тоа ќе му помогнеме да биде барем дел од оној стариот.

Инаку за триото од Ајакс мислам дека тешко ќе се деси но знаејќи дека тамо е Бергкамп се е можно. За Стакелензбург сум резервиран. Се плашам да не биде Алмунија 2 бидејќи доста го пратам Ајакс и сум гледал како прима евтини голови. Дали е тоа затоа што Ајакс е послаб тим незнам :toe:. Сарез одличен напаѓач но што ли ќе правиме со толку напаѓачи. Сигурно доколку Вегер сака да го земе има план за него. А за ВАн дер Вил може да дојде бидејќи може да игра и како централен дефанзивец а и десен бек, така да меже да има комбинации.

Сепак ми здодеа од премногу шпекулации па се додека нема официално џабе е цел моабет

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ма каков Стакеленбур,Суарез,Вил..не ни требаат овие играчи.Голманот просек,а другите не се потребни.
Единствена желба ми е Jan Vertonghen од Ајах,мислам дека супер тандем ке се со Верминаторот..:))

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Џек Вилшер,најголемиот талент моментално на островот.
Инаку мора да го изгледате ова.
Цел се наежив од видеото стварно ми е мака за овој играч можеше да биде број 1 напаѓач во Арсенал но повредата го направи своето ако е стварно заминат во Шахтјор му посакувам се најдобро и се надевам дека ќе си ја поврати формата која што ја имаше пред повредата и сигурно дека никогаш не би бил заборавен дека беше играч на Арсенал :( се најдобро ДУДУ!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
еве ме и мене после долго долго време

Дуду засекогаш во нашите срца , навистина жално и тажно ( но сепак е најдобро така за двете страни ) борец во секоја смисла на зборот , човек со огромен талент и потенцијал ( 23 феб 2008 - тажен ден за сите нас испуштивме титула, го загубивме плејмејкерот кој ке ни донесеше нова таква или бар психолошкиот момент беше најтрагичното нешто . ти посакуваме среќа во новиот тим , се надеваме дека ќе се пронајдеш како огромен играч , се надевам дека еден ден повторно ќе бидеш во тимот но не е битно ко што !

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Цел се наежив од видеото стварно ми е мака за овој играч можеше да биде број 1 напаѓач во Арсенал но повредата го направи своето ако е стварно заминат во Шахтјор му посакувам се најдобро и се надевам дека ќе си ја поврати формата која што ја имаше пред повредата и сигурно дека никогаш не би бил заборавен дека беше играч на Арсенал :( се најдобро ДУДУ!
Да е вистина отишол ке имасе на 24фудба спортденес гоал арсенал.цом и други страници вака само на таа хрватска страница само тие знаат арсенал немаше да објави како за мерида

--- надополнето ---

cakii RvP напиша:
Да е вистина отишол ке имасе на 24фудба спортденес гоал арсенал.цом и други страници вака само на таа хрватска страница само тие знаат арсенал немаше да објави како за мерида
јас не верувам

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Сега, Вела ке има простор да се покажи и докажи...Едуардо, со Среќа !

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
вела повторно ке е на клупа шамак зошто го купиа он е 100 пати подобар од вела

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И Денилсон потврдува дека Дуду си оди.На тивтер ова го напиша:
'Parceiro, queria agradecer pelos momentos que passamos juntos.Vai com Deus e tudo de bom nessa sua caminhada'​
Превод:'Partner, wanted to thank you for the times we spent together.Go to God and good things in its path.
:(:(:(

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Значит немат ШАНСИ Венгер да се избламират вака. Да речит дека Едурдо не е на продажба и дека од него очекуват многу оваа сезона, и сега од немајкаде излагаат шпекулации дека веќе договорил со Шахтјор!!!
100% немат да бидит продаден!!!

--- надополнето ---

Jay Simpson не е земен во Австриа!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
И Денилсон потврдува дека Дуду си оди.На тивтер ова го напиша:
'Parceiro, queria agradecer pelos momentos que passamos juntos.Vai com Deus e tudo de bom nessa sua caminhada'​
Превод:'Partner, wanted to thank you for the times we spent together.Go to God and good things in its path.
:(:(:(
That's deep man...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
По видеото од кога го видов , сменив мислење.
Сакам да остане.
Значи сите го обожаваме играчот тоа е јасно ( освен некои што би рекол Не се доволни фанови на тимот )
И се кладам дека при повредите на Дуду и Ремзи ... на сите ви се насолзуваат очи и се ежите , јас бар знам мене ми се случува тоа и одвај гледам...
Верувам дека ќе успее да врати формата, но крајот на видеото убаво покажува колку му е страв , бар му беше претходнава сезона ...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Site sakame da ostane, no toa ne e mozno, poradi toa sto nema da ima sansa da igra, a po povredata veke ne bese istiot, taka da najdobro za nego e da zamine...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
вела повторно ке е на клупа шамак зошто го купиа он е 100 пати подобар од вела
А кој рече дека ке игра прва постава ? Слеп да не си ?

И не туку кршете клечки сеа за Дуду, ова она, Венгер е крив...пфффф....Ако играч сака да си замине од тимот, нема сила на светот шо ке го спречи....Па срекен му пат....И така немавме корист од него во последните скоро две години, но ке остане запаметен по тоа, дека играл кај нас...Можеби не толку славно и со успех, како некои предходници, но ке биде запаметен по тоа дека во врвот на формата, доживеа страшна повреда, и со тоа го изгуби натпреварувачкото во себе.....

Респекат, за Денилсон

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom