Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
Џек Вилшер,најголемиот талент моментално на островот.а кој е тој џеки
Инаку мора да го изгледате ова.
Џек Вилшер,најголемиот талент моментално на островот.а кој е тој џеки
Цел се наежив од видеото стварно ми е мака за овој играч можеше да биде број 1 напаѓач во Арсенал но повредата го направи своето ако е стварно заминат во Шахтјор му посакувам се најдобро и се надевам дека ќе си ја поврати формата која што ја имаше пред повредата и сигурно дека никогаш не би бил заборавен дека беше играч на Арсенал се најдобро ДУДУ!Џек Вилшер,најголемиот талент моментално на островот.
Инаку мора да го изгледате ова.
Да е вистина отишол ке имасе на 24фудба спортденес гоал арсенал.цом и други страници вака само на таа хрватска страница само тие знаат арсенал немаше да објави како за меридаЦел се наежив од видеото стварно ми е мака за овој играч можеше да биде број 1 напаѓач во Арсенал но повредата го направи своето ако е стварно заминат во Шахтјор му посакувам се најдобро и се надевам дека ќе си ја поврати формата која што ја имаше пред повредата и сигурно дека никогаш не би бил заборавен дека беше играч на Арсенал се најдобро ДУДУ!
јас не верувамcakii RvP напиша:Да е вистина отишол ке имасе на 24фудба спортденес гоал арсенал.цом и други страници вака само на таа хрватска страница само тие знаат арсенал немаше да објави како за мерида
That's deep man...И Денилсон потврдува дека Дуду си оди.На тивтер ова го напиша:
'Parceiro, queria agradecer pelos momentos que passamos juntos.Vai com Deus e tudo de bom nessa sua caminhada'Превод:'Partner, wanted to thank you for the times we spent together.Go to God and good things in its path.
А кој рече дека ке игра прва постава ? Слеп да не си ?вела повторно ке е на клупа шамак зошто го купиа он е 100 пати подобар од вела