Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не знам зошто го ставате во прв тим ? Толку е добар ? Или видовте една добра утакмица за Франија, па ајде сеа....Јас не би го ставил во прв тим....Мегутоа, кој сум јас ? Нели ?

Не бе брат..ги имам гледано СИТЕ утакмици на Арсенал и се водам од тоа, а не од Франција ;). Значи Диаби е еден од најталентираните во Арсенал, ако не и најталентираниот. Си поминува играчи како од шала и има бомба шут. Еден на еден не ми текнува и да утнал, а не игра ни напад. Со глава мора да е добар, нели го гледаш каков е :). Проблемот кај него е во главата и прилично во неискуството(ретко која сезона успеваше да ја изигра без повреди се до минатата кога самиот изјавуваше дека летото имал посебни тренинзи за да зајакне). Доколку игра мотивирано на секоја можна утакмица и секоја можна минута и размислува малку повеќе со главата(а тоа ќе му дојде со искуството) тој ќе биде сигурен првотимец.

--- надополнето ---

Еве ја средината и на резервите...Па таму уште поголем квалитет има :)

DM - Eastmond, Coquelin, Frimpong, Yennaris
CM - Lansbury, Ramsey, Aneke, Henderson
AM - Wilshere, Ozzyakup

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И го знаеме тоа од пред недела време :))

Абе Харт не е лошо решение,нели? И така нема да може да биде прв голман на Сити покрај Гивен:))

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
NI najmalku ! Deckoto top brani e mnogu mlad ima golema idnina duri i na svetsko bese povikan ! Zatoa birmingham primi pomalce golovi od nas ! Sigurno ne deka ima podobra odbrana od nas !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Хуан Пабло Анхел задоволен од ангажманот на Тиери Анри.....

Оф топик: Ете го кај бил овој од Вила бе, добар играч беше.....Постарите премиер лигаши се секаваат на него:helou:

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Хехеххехе јака статистика.....Јас мислам ако ни тргне и освоиме Премиер лигата сеонзава, Фабрегас ќе си остане уште бајаги долго.....
Бај д веј, конечно и некоја паметна изјава од играч на најшупачкиот тим во светот http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/15/2026888/sergio-busquets-admits-theres-not-much-barcelona-can-do-to-prise-

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Хуан Пабло Анхел задоволен од ангажманот на Тиери Анри.....

Оф топик: Ете го кај бил овој од Вила бе, добар играч беше.....Постарите премиер лигаши се секаваат на него:helou:
kako da ne se sekavam koa me zaeba za dobivka neznam samo kolku sum go pcuel

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Занимлива статистика!
Нашите двајца играчи имаат највеќе асистенции по меч...
ама сепак и едниот ќе ги зголемува... тој број асистенции чека да биде зголемен бар за 20тина сезонава ... не се бараат од него многу погодоци , се бараат асистенции!
И горе да се надоврзам... Хуан Пабло Анхел... тој играч ми праеше многу голем кеиф , играше многу добар фудбал!!!
Астон Вила со него имаше по друга игра , тераше да се гледа..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
kako da ne se sekavam koa me zaeba za dobivka neznam samo kolku sum go pcuel
:pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

Занимлива статистика!
Нашите двајца играчи имаат највеќе асистенции по меч...
ама сепак и едниот ќе ги зголемува... тој број асистенции чека да биде зголемен бар за 20тина сезонава ... не се бараат од него многу погодоци , се бараат асистенции!
И горе да се надоврзам... Хуан Пабло Анхел... тој играч ми праеше многу голем кеиф , играше многу добар фудбал!!!
Астон Вила со него имаше по друга игра , тераше да се гледа..
И мене...Топ играч беше....Само наеднаш се изгуби....и ете го кај бил....

Малце да разбиеме монотомија кај нас....Извиниете за Офтопиков:smir:

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
ХАХАХА:pos2:ЈАК е АРШАВИН на КРАЈОТ

Статус
Затворена за нови мислења.