Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ван Перси ни е најдобар шпиц а заедно со ѕверов Морокански ќе прават партал осеќам ... али гледајте го Вела .. влезе прееска и сепак ... игра добро .. задоволна игра пружа ... сакам да остане .. колку игра толку игра Мексико но сепак овој се покажува по малку :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Два гола на РвП за Холандија,едниот со лева,другиот со десна.:))
А и Вела се покажа добро кога влезе во второ полувреме.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
И јас несакам да дојде Шварцер не дека е слаб голма али 37 години....
Или ако планираат Шчезни да го форсираат па овој таман за 2-3 години додека да созрее Шчезни.
Па тоа и планираат. Абе Шварцер не е лош голман. Колку што е заслужен Хангеланд според вас сезонава, толку е и Шварцер, али дали ќе може да ги има истите рефлекси и на 37 години повторно. Ван Дер Сар може, ама тоа е реткост...

--- надополнето ---

[SIZE=-1]
51'
[/SIZE]
Holland [2 - 0] Mexico
17'[1 - 0]R.v. Persie

41'[2 - 0]R.v. Persie

Kakov Schwarzer be star e mnogu ! Green be toa e covekot ! Richards ke ide u Tottenhem !

--- надополнето ---

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/5791304/

Нели Ван Перси беше тешкиот камен според тебе БЕ!?:)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
А вие да си го земете Руни ! :pos2:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Пред 21 година :))најѕверски натпревар.

--- надополнето ---

Инфо за Рамзи:

"I saw him last Sunday, he's doing really well," said Gunter, the Wales and Nottingham Forest defender. "He is hoping to start running in a few weeks, then there will be three or four more weeks before he can kick a ball. He's over the disappointment now, and he is focusing on getting back."

He added: "It was a terrible thing to go through, but one I am sure that in years to come he will look back and say it made him stronger."

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Пред 21 година :))најѕверски натпревар.
Штета што ми е тапа нетов па ќе треба да чекам до утре ова време за да го гледам клипов.

Томас е легенда и на Арсенал и на Ливерпул:) После Арсенал има играно и за Ливерпул и е еден од ретките што е почитуван и што го сакаат навивачи во двата клуба.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Препорачувам да го гледате и клипчето со славјето после освоената титула во Лондон .:)

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe Carter aj ne go poti ! Prvo neli nema da mi repliciras ! Ko vtoro bese drvo na pocetokot od sezonata ! I ne se prai glup deka neznaes so pisav togas,utinjase i zatoa go vikav taka ali se popravi !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Abe Carter aj ne go poti ! Prvo neli nema da mi repliciras ! Ko vtoro bese drvo na pocetokot od sezonata ! I ne se prai glup deka neznaes so pisav togas,utinjase i zatoa go vikav taka ali se popravi !

Не бе досадно ми беше :) И да пишам да не им се правиш на овие потазе членови дека ти си бил во право, а ние тука сите ти се смееме:)

Ко второ ова можеш да му го кажеш на некој што не ги гледал Арсенал, а не на некој што нема пропуштено натпревар од Арсенал. Кога се поправил? Кога беше повреден цела година?:) Сега јас ќе ти речам "не се прави глуп" зошто беше најдобриот наш играч уште од почеток (со Фабре делеа :))

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Туууууу се надевам нема стварно Шварцер да го земат.....Има многу подобри голмани и пмлади голмани од него .....За голман не е толку страшно што е постар , но сепак овој више на залез на кариерата е....

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.711
Поени од реакции
12.710
абе нека ги земе лорис и гуркуф, и некој дефанзивен, и доста му е.......

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
постар=искуство
помлад=рефлекси

ке бираме :wink:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
постар=искуство
помлад=рефлекси

ке бираме :wink:

Нешто измеѓу:)
Пример за стар голман со рефлекси е Ван Дер Сар.
Пример за стар голман без рефлекси е Кан (кога беше ултра стар како што е ВДС и Шварцер).

Е сеа бидејќи Венгер го купи Леман на стари години и бидејќи Венгер изјави дека во иднина прва постава ќе брани Шчезни според мене отпаѓаат сите млади голмани што се во конкуренција што донекаде е и добро.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ајде Лорис да се земе или Акинфеев!
Не ни треба Шварцер а не се грижете што се појавил на официјалната и шон рајт филипс се појави на трансвер толк на официјалната па нема ништо со него... така да не е битно тоа толку !

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.711
Поени од реакции
12.710
епа тогаш зошо Шварцер......поарно нека биде Буфон, можи да се начека за лесни пари, прва работа лут им е на Јуве, втора работа Јуве во ЕВРОПА ЛИГА ќе игра...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom