Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
На провокација враќам со провокација?

Мојсо не можеш да се соочиш со вистината?

А да.. Во Венгер веруваме..

кутрите

Абе лигуш еден ти дојде тука со провокација, а Logix само ти кажа дека касниш што е и вистина ебате глупакот.

--- надополнето ---

На провокација враќам со провокација?

Мојсо не можеш да се соочиш со вистината?

А да.. Во Венгер веруваме..

кутрите
Него факт е дека од УЕФА ве чуваат зошто досега ќе ве казнеа затоа што ги казнија Челзи со Ешли Кол..уствари ти не ни знаеш за што ги казниле мочко си уште.

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
Тоа што си да речам дупла повозрасен од мене, сигурно не те прави попаметен. Јас не знам ти каков мочко си бил на моја возраст, ама за оваа си мочко и пол...

Тоа што не знаеш да се соочиш со вистината, нервозата и плукањето по другите членови на форумот, те прави и тоа каков мочко.

Ми се свиѓа тоа што уште има оптимизам во вас. Сите сме родени со потенцијалот да бидеме победници, зар не? Секој еден од нас има еднаква шанса пред констелацијата да се покаже и докаже, да издржи, да се труди, да успее. Или да пропадне. (бетмен)

Она што го знам, не е од домар, чистач или мијач на чаши, туку е подпретседателот на Барселона, Алфонс Годал кој ни речи дека без разлика кој ќе биде претседател и кој ќе биде мијач. ФАБРЕГАС 100% ќе биди во Барса... прашање е на датум само :))) значи штом го речи ова цената не е битна, зар не?

Значи погледни реално на работите. Би требало на твоја возраст веќе да знаеш што е реалност :)))
а тоа ви рече на состанок на бордот на директори каде секако ти си член.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Тоа што си да речам дупла повозрасен од мене, сигурно не те прави попаметен. Јас не знам ти каков мочко си бил на моја возраст, ама за оваа си мочко и пол...

Тоа што не знаеш да се соочиш со вистината, нервозата и плукањето по другите членови на форумот, те прави и тоа каков мочко.

Ми се свиѓа тоа што уште има оптимизам во вас. Сите сме родени со потенцијалот да бидеме победници, зар не? Секој еден од нас има еднаква шанса пред констелацијата да се покаже и докаже, да издржи, да се труди, да успее. Или да пропадне. (бетмен)

Она што го знам, не е од домар, чистач или мијач на чаши, туку е подпретседателот на Барселона, Алфонс Годал кој ни речи дека без разлика кој ќе биде претседател и кој ќе биде мијач. ФАБРЕГАС 100% ќе биди во Барса... прашање е на датум само :))) значи штом го речи ова цената не е битна, зар не?

Значи погледни реално на работите. Би требало на твоја возраст веќе да знаеш што е реалност :)))

Па ако не е битна нека дадат 80 милиончиња и нека го носат одма.

А ако ти гледаш реално на работите тогаш 80 милиони може ќе изгледаат и малку за Фабрегас, знаејќи дека вие си го проценувате Јаја Туре за 30 милиони..

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Што се замарате незнам јас...тој додека гледал како фарса освојува шпанска лига ние му ја прчевме
сестра му
:). Фифти фифти

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
Да? бев на Камп Ноу тогаш и гледав како се освојува лига, за разлика од тебе кој 8 години плачиш 2ро место да освое Арсенал :))))
мислиш во премиер лига 2ро место?

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Heathy...ај марш из моје авлије

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Гледам многу пишано во овие страница-две....хахахах....

Вреди да се чита или да не си ги мачам очите за џабе ?

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Она што го знам, не е од домар, чистач или мијач на чаши, туку е подпретседателот на Барселона, Алфонс Годал кој ни речи дека без разлика кој ќе биде претседател и кој ќе биде мијач. ФАБРЕГАС 100% ќе биди во Барса... прашање е на датум само:))) значи штом го речи ова цената не е битна, зар не?

Ваш е Фабрегас,ај сега гитла од тука

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28

Healty Ja zakasniv da pisam na ovaa diskusija 2 dena i 6 saati ! Moze zasto gi eb.. katalonskite majki ! po cena da ja spusti Venger na fabregas cenata na 70 milioni !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Хммм....Родалега.....а зошто да не ? Колку повеќе квалитетни играчи, толку подобро...А и Хуго не е за фрлање....Игра добро за просечен тим, има мислам добра бројка на асистенции и голови....

Ке видиме....освен ако не е некој трач со оглед на страницата...:)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Хммм....Родалега.....а зошто да не ? Колку повеќе квалитетни играчи, толку подобро...А и Хуго не е за фрлање....Игра добро за просечен тим, има мислам добра бројка на асистенции и голови....

Ке видиме....освен ако не е некој трач со оглед на страницата...:)
Не би требало,со оглед дека е негова изјава

--- надополнето ---

Венгер спремен да даде 10 милиони за дефанзивецот на Фулам-Бред Хангеланд

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не би требало,со оглед дека е негова изјава

--- надополнето ---

Венгер спремен да даде 10 милиони за дефанзивецот на Фулам-Бред Хангеланд

Шпекулација...

Hangeland is definite NO for #Arsenal. Joe Cole has got queue of clubs but I reckon #mufc at top. Laporta openly talking Cesc again, naughty about 2 hours ago via mobile web

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom