Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Тежок , многу тежок меч беше овој денеска ... но покажа Бени дека има тврда глава и дека имаме нов човек за решавање на меч во последна минута.
Дуду имаше 2 3 добри акции добри дриблинзи посебно кога со глава си ја смири меѓу 2ца во шеснаесетник и со клизач ја шутна но пројде до стативата.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
честито победа да ни се множат ... и титула да си освоиме ако може некој голот да го постире

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Среќно, многу среќно до победата но сепак заслужено .. се бореа да стигнат до тој 1 гол и успеаа макар и во последната минута од продолжението :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Среќно, многу среќно до победата но сепак заслужено .. се бореа да стигнат до тој 1 гол и успеаа макар и во последната минута од продолжението :)
Богами по сиот напор на Волкот ... требаше да пукнат ако не дадеа гол.... Сања и Волчко се отепаа Сол дури и напред бркаше играчи а неколку играчи промашуваа повторно:toe:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Inace Zlatko nema da igra protiv ARSENAL ! Zlatko,Iniesta,Puyol,Pique top top ! osekav deka nekoj denes ke se povredi kaj kataloncite ! Bendtner igra top 9 od 10 ima coekot.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Inace Zlatko nema da igra protiv ARSENAL ! Zlatko,Iniesta,Puyol,Pique top top ! osekav deka nekoj denes ke se povredi kaj kataloncite ! Bendtner igra top 9 od 10 ima coekot.
Дли така ми се чине мене дека овоа е првиот твои позитивен коментар на форумов можеби има подобрување во твоето размислување :smir:

Ники оваа сезона е човекот на одлука неколку натпревари ги решава тој и тоа во самиот крај на натпреварот бравос за него и за сите останати во тимот.Каква ли само беше радоста каи Венгер и каи играчите од клупата по постигнатиот гол (и кај мене :vozbud:).Инаку денеска немавме среќа инаку можевме да ги напниме до гуша волците(но добро е и вака не се жалам мада искинав дома живци но вредеше).До крајот на сезоната ни остануваат уште 9 натпревари од кои 3 дома,5 нагостински терен и 1 на неутрален терен(на бернабе)се надевам дека сите ќе ги добиеме :vozbud:.

V

Viktoranius

Гостин
Нема уште ништо на официјалната, така да не се надевај многу. Можно е да е некој трик на Пеп.:)

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Добро, што овој ни квачи по фан клубот? :angry1:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
А мислам дека може и без Јаја Туре да бидат..

Добро, што овој ни квачи по фан клубот? :angry1:
Ај да не бидеме толку негостопримиви како другите ;) Дур не почне да пцуе по Арсенал( и се поврзано со него) ќе си водиме дискусија ;)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Дел од статија на АрсеналМанија

Champions or not, this is a team, and a Club, and a manager, to be proud of, no matter what was said about them before; and I say that with no shame whatsoever, and no matter what will happen between now and the end of this truly incredible season.
UP THE ARSENAL!
:back:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Денес за влакно се искубавме, како што рече некој погоре толку не се радував на голот на фабре против барса, од радост го скршив далечинскиот :)

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Дли така ми се чине мене дека овоа е првиот твои позитивен коментар на форумов можеби има подобрување во твоето размислување :smir:

Ники оваа сезона е човекот на одлука неколку натпревари ги решава тој и тоа во самиот крај на натпреварот бравос за него и за сите останати во тимот.Каква ли само беше радоста каи Венгер и каи играчите од клупата по постигнатиот гол (и кај мене :vozbud:).Инаку денеска немавме среќа инаку можевме да ги напниме до гуша волците(но добро е и вака не се жалам мада искинав дома живци но вредеше).До крајот на сезоната ни остануваат уште 9 натпревари од кои 3 дома,5 нагостински терен и 1 на неутрален терен(на бернабе)се надевам дека сите ќе ги добиеме :vozbud:.
Veligden i se e mozno :smir:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Нема уште ништо на официјалната, така да не се надевај многу. Можно е да е некој трик на Пеп.:)
Ти само надевај се, можеби е трик. Ајде кажи ми што корист ќе извади од тоа.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom