Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Си играат курот, не се замараат за Барса :)

Иначе каков играч ни иде наредна сезона, повторно со глава дал гол :)
Повеќе од сигурно е тоа дека наредната сезона ние ќе му се радуваме на неговите погодоци

http://www.arsenal-serbia.com/home/index.php?option=com_content&view=article&id=3504:amak-nagovestio-dolazak-u-arsenal&catid=1:vesti&Itemid=2

А за утре осеќам дека ќе победиме со најмалку 2 гола разлика.:vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Don't Mess(i) with Arsenal!!!

Утре се игра фудбал, лига на Шампиони, а Милан, Реал и Челзи ќе освојат лампиони. Така ќе заврши и Манчестер ми се чини, но да не брзаме многу и да бидеме до негде фини.

Да идеме по ред едно после друго, што се прочитав деновиве беше чудо до чудо!!!

Ињеста нема да им игра, но и Фабрегас ми се чини а дека треба да победиме, има миљон причини.
Имаме деца најјаки на свет, а и трењерот ни е звер, и ќе се молам да не суди некој пе-дер!!!

Друга интересна работа, Анри се враќа дома, кога ќе го гледаме со друг дрес ќе паднеме во кома.
Тоа ти е животот, иде и без него, си имаме ние играчи со неговото его.

Тоа што не секира сите е формата на Меси, но пошто се враќа ВЕРМИНАТОРОТ знам што ќе се деси!
Ќе го чеша глава, исто како на слика а сака некој да се клади дека дечкото носи пе-ри-ка?!

Сакам да го завршам ова, зашто ме боли рака па мислам дека стартната 11-ка, ќе излезе вака:

Алмуниа на голот, Клиши и Сања пред него, а нив ќе ги дружат - Вермален и неговиот дедо ( Кембел ).
Во среден ред како ДМФ ќе игра Сонг, затоа што на Денилсон повеќе му иде Пинг Понг.
Него ќе го дружат Цеск и Диаби и мислам дека до тука „at all“ не сме слаби.
Во напад ќе игра Бентнер и ќе даде со глава гол зашто Пујол да го стигне ќе му треба СТОЛ!!!
Аршавин и Насри ќе играат по страни, и со нивните потези Барса ќе излгедаат „funny“

(Valon Salihu)

:vozbud:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Don't Mess(i) with Arsenal!!!

Утре се игра фудбал, лига на Шампиони, а Милан, Реал и Челзи ќе освојат лампиони. Така ќе заврши и Манчестер ми се чини, но да не брзаме многу и да бидеме до негде фини.

Да идеме по ред едно после друго, што се прочитав деновиве беше чудо до чудо!!!

Ињеста нема да им игра, но и Фабрегас ми се чини а дека треба да победиме, има миљон причини.
Имаме деца најјаки на свет, а и трењерот ни е звер, и ќе се молам да не суди некој пе-дер!!!

Друга интересна работа, Анри се враќа дома, кога ќе го гледаме со друг дрес ќе паднеме во кома.
Тоа ти е животот, иде и без него, си имаме ние играчи со неговото его.

Тоа што не секира сите е формата на Меси, но пошто се враќа ВЕРМИНАТОРОТ знам што ќе се деси!
Ќе го чеша глава, исто како на слика а сака некој да се клади дека дечкото носи пе-ри-ка?!

Сакам да го завршам ова, зашто ме боли рака па мислам дека стартната 11-ка, ќе излезе вака:

Алмуниа на голот, Клиши и Сања пред него, а нив ќе ги дружат - Вермален и неговиот дедо ( Кембел ).
Во среден ред како ДМФ ќе игра Сонг, затоа што на Денилсон повеќе му иде Пинг Понг.
Него ќе го дружат Цеск и Диаби и мислам дека до тука „at all“ не сме слаби.
Во напад ќе игра Бентнер и ќе даде со глава гол зашто Пујол да го стигне ќе му треба СТОЛ!!!
Аршавин и Насри ќе играат по страни, и со нивните потези Барса ќе излгедаат „funny“

(Valon Salihu)

:vozbud:
Ѕвер!!! :)

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
od pomislata za utakmicata ne mozam da spiam:vozbud: da ne se lazime barca e mal favorit i ke bide nogu tesko ama imam verba u momcite:smir: se nadevam utre da startuva Walcott za toa so on ni e edino oruzje za koe barca a i nikoj nema odgovor, koa e u top forma (daj boze Kapelo da e utre na stadionot, valjda ke go inspirira da a povtore partiata od Zagreb:smir:)

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Конечно дојде и тој ден. :vozbud:

Само сакам секој од играчите кој ќе се појави на утакмицата да изгине на теренот, душата да си ја остави. Да му покаже на светот зошто игра за најдобриот клуб во светот. Останатото природно ќе си дојде само по себе.

Имам една мала желба која не би сакал да се оствари, бидејќи ако се оствари нема да игра Фабрегас. Сакам Ебуе да игра десно во нападот заедно со Бендтнер и Аршавин, се разбира ако не игра Фабрегас, но ако игра тогаш Насри би го преферирал на таа позиција.

Како и да е ќе бидам задоволен со било каков состав на теренот бидејќи знам дека Венгер ќе ги постави вистинските играчи.

Поздрав до сите Ганери и се надевам дека вечерва ќе извлечеме позитивен резултат.

Victoria Concordia Crescit

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Конечно дојде и тој ден. :vozbud:

Само сакам секој од играчите кој ќе се појави на утакмицата да изгине на теренот, душата да си ја остави. Да му покаже на светот зошто игра за најдобриот клуб во светот. Останатото природно ќе си дојде само по себе.

Имам една мала желба која не би сакал да се оствари, бидејќи ако се оствари нема да игра Фабрегас. Сакам Ебуе да игра десно во нападот заедно со Бендтнер и Аршавин, се разбира ако не игра Фабрегас, но ако игра тогаш Насри би го преферирал на таа позиција.

Како и да е ќе бидам задоволен со било каков состав на теренот бидејќи знам дека Венгер ќе ги постави вистинските играчи.

Поздрав до сите Ганери и се надевам дека вечерва ќе извлечеме позитивен резултат.

Victoria Concordia Crescit
Јас мислам дека Ебуе ќе го почне натпреварот и да игра Фабрегас. Но како и да е мислам дека професорот деновиве не спие за да ја скрои слатката одмазда :)
http://www.fanfeedr.com/soccer/2010/03/31/arsenal-captain-cesc-i-will-do-everything-to-play

Член од
13 мај 2008
Мислења
139
Поени од реакции
2
Guardiola - Wenger's one of the world's best

"Mr Wenger is one of the best managers in the world, he is part of the history of their club," said Guardiola. "He won many trophies and changed the history of the club. All around the world people admire him and Arsenal and that's why it's an honour to play here against a team like Arsenal.

koga na nekoj ke mu dojde idea deka wenger ne go biva :)

http://www.arsenal.com/news/news-archive/guardiola-wenger-s-one-of-the-world-s-best

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Убаво напишено,брао за Зок.=)
туку ова ме насмеа.:pos2:
Петар напиша:
Волкот најверојатно треба да се гледа како најголема закана, со оглед на неговата брзина и феноменалниот дриблинг.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.093
Секогаш пред некој важен натпревар за арсенал новинариве мора да излезат со изјава како од овај тип-Paper round: Gallas to leave Arsenal?
И да е точно тоа никогаш него прават англиские медиуми кога е во прашање јунајтед од многу јасни причини...домашните играчи.

Се надевам вечерва Венгер нема да оди најофазивно како лани со јунајтед кога испаднавме и да се надевам среќата ке е на наша страна.Среќно ганери отидов јас во школо со арс маичка и со една мисла- вечерашниов натпревар.
Поздрав

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
:arsenal:ЛЕле леле неможам да чекам ајде ајде топџиии !!! :)))):arsenal:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај спортски поздрав од мене. Вечер само да гледаме добар фудбал, голови и судиите да не прават глупости, а другото ќе си дојде:) Па нека победи подобриот:)
П.С. И најголмета желба ДА НЕ НЕ ДУПАТ СТРИМОВИТЕ НА ИНТЕРНЕТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom