- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Си играат курот, не се замараат за Барса
Иначе каков играч ни иде наредна сезона, повторно со глава дал гол
Колку се мрднати :tv:
Повеќе од сигурно е тоа дека наредната сезона ние ќе му се радуваме на неговите погодоциСи играат курот, не се замараат за Барса
Иначе каков играч ни иде наредна сезона, повторно со глава дал гол
Ѕвер!!!Don't Mess(i) with Arsenal!!!
Утре се игра фудбал, лига на Шампиони, а Милан, Реал и Челзи ќе освојат лампиони. Така ќе заврши и Манчестер ми се чини, но да не брзаме многу и да бидеме до негде фини.
Да идеме по ред едно после друго, што се прочитав деновиве беше чудо до чудо!!!
Ињеста нема да им игра, но и Фабрегас ми се чини а дека треба да победиме, има миљон причини.
Имаме деца најјаки на свет, а и трењерот ни е звер, и ќе се молам да не суди некој пе-дер!!!
Друга интересна работа, Анри се враќа дома, кога ќе го гледаме со друг дрес ќе паднеме во кома.
Тоа ти е животот, иде и без него, си имаме ние играчи со неговото его.
Тоа што не секира сите е формата на Меси, но пошто се враќа ВЕРМИНАТОРОТ знам што ќе се деси!
Ќе го чеша глава, исто како на слика а сака некој да се клади дека дечкото носи пе-ри-ка?!
Сакам да го завршам ова, зашто ме боли рака па мислам дека стартната 11-ка, ќе излезе вака:
Алмуниа на голот, Клиши и Сања пред него, а нив ќе ги дружат - Вермален и неговиот дедо ( Кембел ).
Во среден ред како ДМФ ќе игра Сонг, затоа што на Денилсон повеќе му иде Пинг Понг.
Него ќе го дружат Цеск и Диаби и мислам дека до тука „at all“ не сме слаби.
Во напад ќе игра Бентнер и ќе даде со глава гол зашто Пујол да го стигне ќе му треба СТОЛ!!!
Аршавин и Насри ќе играат по страни, и со нивните потези Барса ќе излгедаат „funny“
(Valon Salihu)
Јас мислам дека Ебуе ќе го почне натпреварот и да игра Фабрегас. Но како и да е мислам дека професорот деновиве не спие за да ја скрои слатката одмаздаКонечно дојде и тој ден.
Само сакам секој од играчите кој ќе се појави на утакмицата да изгине на теренот, душата да си ја остави. Да му покаже на светот зошто игра за најдобриот клуб во светот. Останатото природно ќе си дојде само по себе.
Имам една мала желба која не би сакал да се оствари, бидејќи ако се оствари нема да игра Фабрегас. Сакам Ебуе да игра десно во нападот заедно со Бендтнер и Аршавин, се разбира ако не игра Фабрегас, но ако игра тогаш Насри би го преферирал на таа позиција.
Како и да е ќе бидам задоволен со било каков состав на теренот бидејќи знам дека Венгер ќе ги постави вистинските играчи.
Поздрав до сите Ганери и се надевам дека вечерва ќе извлечеме позитивен резултат.
Victoria Concordia Crescit
Петар напиша:Волкот најверојатно треба да се гледа како најголема закана, со оглед на неговата брзина и феноменалниот дриблинг.