Епа тоа е финтата....Епа тоа е работата, што повеќето не ни гледаат утакмиците или пратат фудбал 1-2 сезони ама битно играат менаџер и се праат дека се знаат.
Е баш и беше еден од најзаслужните. Ако не беше он кој беше тогаш? Кристиано Роналдо?
Него мене работата ми беше да биде замена за Ван Перси овие 6 месеци. Јас не реков Бентндер нема да биде подобар во иднина и се тоа и дека сакам да игра прва постава наредни 2-3 години, туку баш овие 6 месеци каде што сме кратки на таа позиција. Дојде време да игра Аршавин на таа позиција што е ко ќебапче затоа што немаме играчи.
Абе не ме заебавај.Е
Е баш и беше еден од најзаслужните. Ако не беше он кој беше тогаш? Кристиано Роналдо?
Него мене работата ми беше да биде замена за Ван Перси овие 6 месеци. Јас не реков Бентндер нема да биде подобар во иднина и се тоа и дека сакам да игра прва постава наредни 2-3 години, туку баш овие 6 месеци каде што сме кратки на таа позиција. Дојде време да игра Аршавин на таа позиција што е ко ќебапче затоа што немаме играчи.
Не, само ме испровоцира едно детско мислење во претходните страни кое гласеше "A шо па Саха мислиш дека вреде за во Арсенал ." Зборев за нападот на Арсенал иначе, ако не ти било јасно.Ти како што гледам дојде да ни кажеш за квалитетите за Саха
А не за Арсенал ...
Во лето го следам типов , значи секој ден има изјава и вистина збори не дроби ко некој весник лага до лага!
Ова го најдов на нет као секој преоден рок се јавувал овој и имал некои инсајдери.
Пуштете се на линкот значи, не да го гледате клипчето. Во коментарите луѓе прашуваат, а он одговара за сите новости.
Дуду? 0Епа тоа е финтата....
Ние тука само може да се покараме и после ете ти го Венгер со сосема трето решение.И што сме направиле-ништо
А за тоа кој им ја држеше екипата на МЈ(во последните2 сезони)се гледа денес
Едно прашање:Што мислите ако отиде сега Дуду и Бендтнер во помал клуб,колку гола мислите дека ќе имаа постигнато до сега?
Во неговата најдобра сезона постигал 15 погодоци за Јунајтед,само 7 во ПЛ,другите во куповите.Па дури во топ 3 бил.И никогаш не бил прв стрелец на Јунајтед.Таа сезона не освои Јунајтед туку Челзи.Пак си грешка.Не зборам јас за 4 сезони, затоа што и не беше пуштан да игра, ти зборам за сезоната кога беше најдобар стрелец на Манчестер / ако не и во Лигата, ама сигурно беше у топ 3. Таа сезона ја освоија титулата и он беше еден од најзаслужните. Иначе моментално има 10 голови за Евертон, а и не зациментиран толку у прва постава.
И незнам што ми се противиш за Бентнер, ко убаво реков дека знае да загради, ал нема никаков финиш. Реков дека знае да игра добро и со глава, полека, си се залетал ќе ме тепаш ебаго.
И јас мислам дека Саха е добар, кога би ги споиле добрите перформанси кај Дуду и Бентнер ќе добиеме Саха, затоа што и двајцата не се тип што можат да го заменат Ван Перси.
Абе тоа знаеш како иде кај нивДо зоки де не подржувај фанови на Манчестер , оти ти си тиа кој до месец дена го плукаше диаби , кој викаше дека ќе лета во јануари, па сега викаш дека е еден од главните играчи , секогаш ми одеше контра кога и да напишев нешто дека диаби е подобро кога го имаме во екипата оти знае да изигра колку добро во нападот толку добро и во одбраната , сега ги плукаш и Едуардо и Бендтнер дека еден глуп Саха бил подобар од нив , не си ми јасен нешто ми кажува дека ќе викаш за некое време , абе овој Дуду главна алка , или пак нешто добро за Бендтнер кој изигра супер оваа сезона но повредата му ја прекина добрата форма , но ќе видими после јануари , Саха 31 год да дојде во арсеналАко го земи венгер ќе ме нема на форум 1 месец мене :wink:
Досега пишував од памтење што пратам премиер, ама ај прочачкај малку wikipedia за Саха и после дојди пак пиши лошо нешто за него ( само што прочачкав јасАбе не ме заебавај.
Прва сезона(03/04) 14 одиграни натпревари 7 гола.Втора 22 одиграни 2 гола.Трета 30 одиграни 15 гола.Четврта 34/13 гола.Последната сезона 24 натпревари/5 гола во сите конкуренции.Па Бентнер има повеќе голови дадено за Арсенал,отколку Саха за Јунајтед.
Како тој да ти бил најзаслужен за титулите?
Првите три сезони и не освои титула.Прво Арсенал,па 2 сезони Челзи.
После тоа веќе Роналдо презема,и тој е најзаслужниот за титулите шо ги освоија,да.
Плус,Саха ти е ко РвП,стално го мачат повреди.И ке го земаме,па ке се повреди и ке му прави друштво на РвП во болницата.
Има и подобар избор на пазарот од него.
На википедија може да пишува кој сака,па така не верувај дека се е вистинаДосега пишував од памтење што пратам премиер, ама ај прочачкај малку wikipedia за Саха и после дојди пак пиши лошо нешто за него ( само што прочачкав јас)
Ако ме сметаш мене за еден од тие НИВ, пастирај ми нешто што сум пишал лошо за некој играч наш се тргам од форумовАбе тоа знаеш како иде кај нив
1-2 одигра лошо и одма "не вреди,треба да грее клупа"
потоа изигра 1-2 добро и "ааа овој е добар,ќе стане еден од клучните за Арсенал"
Епа лошо ти е памтењето.Сигурно нема да памтам некои информации за играч шо не игра за Арсенал,ама иди на неговата страна,па ке видиш што пишува.Досега пишував од памтење што пратам премиер, ама ај прочачкај малку wikipedia за Саха и после дојди пак пиши лошо нешто за него ( само што прочачкав јас)
Јас напишав за Зоки , има постови за диаби дека ќе лета во јануари , а сега еден од клучните , истото ќе го пишат и за едуардо и за Бендтнер нз што не чини бендтнер изигра супер според мене и тоа играше десно крило два пати изигра шпиц со Стандард и Ливерпул во карлинг куп и дади головиАко ме сметаш мене за еден од тие НИВ, пастирај ми нешто што сум пишал лошо за некој играч наш се тргам од форумов![]()