Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Jaс да си кажам свое мислење
Од напаѓачи и сите во среден ред кај нас вредат повеќе од Саха
Кај нас играчите од среден ред имаат повеќе голови од него
И да голи со напаѓачи...епа дечко имаме најефикасен напад во ПЛ
Се убаво си кажа, ама глеам никој не ме сфатил...за напаѓачи ви зборам, не за среден ред, или дали или не сте најефикасни у ПЛ. Сакаш да кажеш дека не ви треба играч како Саха, пошто ги имате Едуардо и Бендтер????

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Слаби игри во големи клубови...во МЈ се околу 7-8 гола беше
И мислам дека за во Арсенал не е .....Дуду и Бендтнер се бољи од него
Така во помал клуб ќе биде од корист

Едуардо е СВЕРР,само повредата го зафркна начисто..дечкото игра во голем страв сега од повреди
Слаби игри ? па најдобар стрелец беше не само во Манчестер туку во цела лига, еден од најзаслужните што земаа титула тогаш, само последната сезона не му идеше, пошто долго беше повреден мислам.

Арсенал бара замена за Ван Перси, ало, каков Дуду каков Бентнер ми ги спомињаш... да не мислиш дека не треба да се купи напаѓач ? На едниов му фали дуел, и никад неможе да игра сам у напад(чист пример - со Челзи) а ова телево Бентнер можда знае да загради и понекад добро да изигра со глава, ал нема никаков финиш. Еве ти факти за двајцата, не се работи тука за никаков вкус....

Кога ќе ги споиш добрите перформанси кај овие двајца, тогаш можеме да ги мериме со Саха. :):):)

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
ВТФ немам сили на некого да менувам мислење, само во МЈ околу 7-8 гола беше??? Ај нема везе сфаќам се буквално :):) Едуардо за таа позиција да го замени Ван Перси НЕ Е! Ај ако не споредувај ги и Аршавин и Саха. И ако случајно си ти еден од тие што сакаат нов шпиц само те молам кажи ми некој така не скап а подобар од Саха освен Џеко(што е во свои најдобри години).
Епа сега...сакаш да земеме квалитет,ама без пари
Ако сакаме титули треба малку и касата да олесне

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па без РВП сте голи. Кои ви се напаѓачите молим? Кој ви ги постигна головите? И правев муабет за Арсенал, не за Манчестер Јунајтед, шо скокаш ти одма?
Брат и вие сте голи без Руни. Имате среќа што он не е повреден. Незнам тогаш кој ќе даде гол кај вас. Бербатов, Овен??

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Па без РВП сте голи. Кои ви се напаѓачите молим? Кој ви ги постигна головите? И правев муабет за Арсенал, не за Манчестер Јунајтед, шо скокаш ти одма?
Друже незнам што ти е финтата али моабетите ти се без врска. Со самото пишување и правење паметен се ставаш и за помлад од 10 години. Како да незнаеме дека напаѓачите се повредени па дојде ти да не просветлиш. Но не се секирај Арсенал и така е јак

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Слаби игри ? па најдобар стрелец беше не само во Манчестер туку во цела лига, еден од најзаслужните што земаа титула тогаш, само последната сезона не му идеше, пошто долго беше повреден мислам.

Арсенал бара замена за Ван Перси, ало, каков Дуду каков Бентнер ми ги спомињаш... да не мислиш дека не треба да се купи напаѓач ? На едниов му фали дуел, и никад неможе да игра сам у напад(чист пример - со Челзи) а ова телево Бентнер можда знае да загради и понекад добро да изигра со глава, ал нема никаков финиш.
Ух, фала богу мислење на место. Се сложувам со тебе и со carter. Барем ме сфати некој шо разбира од фудбал.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Епа сега...сакаш да земеме квалитет,ама без пари
Ако сакаме титули треба малку и касата да олесне
Епа тоа е работата. Сакам играч што ќе го замени Ван Перси(значи на таа позиција) барем 6 месеци, а за наредна сезона ќе го имаме ние Ван Перси и може Чамак и без пари да дојде. Иначе ако веќе ги гледаме моите желби, јас Виља го сакам :) али доволно паметен си ваљда за да знаеш дека НЕМА ШАНСИ да дојде.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Ајде нека дојде....
Немам намера да се карам за глупости...и онака Венгер ќе си земе што мисле..ние тука само претпоставки може да даваме
А за Виља мало морген.....не очекувам некое мн големо име

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Друже незнам што ти е финтата али моабетите ти се без врска. Со самото пишување и правење паметен се ставаш и за помлад од 10 години. Како да незнаеме дека напаѓачите се повредени па дојде ти да не просветлиш. Но не се секирај Арсенал и така е јак
@carter друже знам дека сме голи без Руни, ама зборев за Арсенал, не за Ман.Ју.

Муабетите не ми се без врска. Тие шо ме сфатија знаат шо сакам да кажам. Не се правам паметен, ама глеам дека овде пишуваат еден куп мали деца, слушнале кои се играчите на Арсенал, без разлика која постава се, па ми ги величат, а збориме за квалитет шо треба да го замени Ван Перси. Јас знам дека ви се повредени и многу ми е жал за РВП, ама дај немој такви глупости, Дуду, Бендтнер можат да му бришат копачките на Саха. И не се секирам, знам дека е јак Арсенал. Ае поздрав сега.:smir:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14

Муабетите не ми се без врска. Тие шо ме сфатија знаат шо сакам да кажам. Не се правам паметен, ама глеам дека овде пишуваат еден куп мали деца, слушнале кои се играчите на Арсенал, без разлика која постава се, па ми ги величат, а збориме за квалитет шо треба да го замени Ван Перси. Јас знам дека ви се повредени и многу ми е жал за РВП, ама дај немој такви глупости, Дуду, Бендтнер можат да му бришат копачките на Саха. И не се секирам, знам дека е јак Арсенал. Ае поздрав сега.:smir:
Ти како што гледам дојде да ни кажеш за квалитетите за Саха
А не за Арсенал ...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

Арсенал бара замена за Ван Перси, ало, каков Дуду каков Бентнер ми ги спомињаш... да не мислиш дека не треба да се купи напаѓач ? На едниов му фали дуел, и никад неможе да игра сам у напад(чист пример - со Челзи) а ова телево Бентнер можда знае да загради и понекад добро да изигра со глава, ал нема никаков финиш. Еве ти факти за двајцата, не се работи тука за никаков вкус....

Кога ќе ги споиш добрите перформанси кај овие двајца, тогаш можеме да ги мериме со Саха. :):):)
Колку само НЕ!
Саха дали има постигнато 30 гола во 4 сезони во Јунајтед.
Незнам брат шо си гледал ти.Курац еден од најзаслужните за титулите е.
Бентнер ако незнае да се загради,кој знае бе Зоки?Туку му треба малце повеќе време да размисли шо ке прави со топката,а за држење,ке ја држи и пола саат, и ја нема некоја техника.

Се разбира дека неможеме да го рамниме со РвП,ама и те како би ни бил корисен кога сме многу опасни од крилни позиции,ни треба некој шо е добра играч со глава,а толку Николче е тоа.
За Дуду си во право,му треба некој шо ке повлечи играч и ке има малце повеќе простор за игра.
Прееска влезе Диаби и играше како полушпиц,веднаш се виде разлика во играта на Дуду,имаше многу повеќе простор.

Брат,добар е Саха,ама не толку колку шо го направи.:pipi::smir:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Колку само НЕ!
Бентнер ако незнае да се загради,кој знае бе Зоки?Туку му треба малце повеќе време да размисли шо ке прави со топката,а за држење,ке ја држи и пола саат, и ја нема некоја техника.

Се разбира дека неможеме да го рамниме со РвП,ама и те како би ни бил корисен кога сме многу опасни од крилни позиции,ни треба некој шо е добра играч со глава,а толку Николче е тоа.
За Дуду си во право,му треба некој шо ке повлечи играч и ке има малце повеќе простор за игра.
Прееска влезе Диаби и играше како полушпиц,веднаш се виде разлика во играта на Дуду,имаше многу повеќе простор.

Фала богу..да се најде некој паметен.

Како што кажав просек му беше 7-8 гола,а не најдобар стрелец

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Епа тоа е работата, што повеќето не ни гледаат утакмиците или пратат фудбал 1-2 сезони ама битно играат менаџер и се праат дека се знаат.

Колку само НЕ!

Е баш и беше еден од најзаслужните. Ако не беше он кој беше тогаш? Кристиано Роналдо?
Него мене работата ми беше да биде замена за Ван Перси овие 6 месеци. Јас не реков Бентндер нема да биде подобар во иднина и се тоа и дека сакам да игра прва постава наредни 2-3 години, туку баш овие 6 месеци каде што сме кратки на таа позиција. Дојде време да игра Аршавин на таа позиција што е ко ќебапче затоа што немаме играчи.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846

Те сватив што сакаш да кажеш али начинот на кој го кажа тоа е глуп. ЗАтоа ти кажав немора да не просветлуваш. Едноставно преку форум не е исто како да правиш моаебет еден на еден, лесно можеш да бидеш погрешно сватен и етети кавга.:smir:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Не зборам јас за 4 сезони, затоа што и не беше пуштан да игра, ти зборам за сезоната кога беше најдобар стрелец на Манчестер / ако не и во Лигата, ама сигурно беше у топ 3. Таа сезона ја освоија титулата и он беше еден од најзаслужните. Иначе моментално има 10 голови за Евертон, а и не зациментиран толку у прва постава.

И незнам што ми се противиш за Бентнер, ко убаво реков дека знае да загради, ал нема никаков финиш. Реков дека знае да игра добро и со глава, полека, си се залетал ќе ме тепаш ебаго.

И јас мислам дека Саха е добар, кога би ги споиле добрите перформанси кај Дуду и Бентнер ќе добиеме Саха, затоа што и двајцата не се тип што можат да го заменат Ван Перси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom