Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
Да им ебам се по список!!!!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
све на свет да му ебам на судијата тоа ли е за црвен фамилија да му ебам :mad::mad:
Црвен е мајчин црвен.Место фино да го турни со тело или да направи фаул уште ко ја прими топката, остави да му дојде за грб...но тогаш веќе беше предоцна

Ве згазивмо :vozbud:
Kо лебарки :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.445
Поени од реакции
6.120
Косчелни најлош играч што венгер има купено ,седнерос класа над него е ...
За клиши збор да не трошам,не вредит.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Почеток на Ноември,а ние 2 порази дома...вака ли до посакуваната титула

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
И да...се потврди претходно кажаното,кога тепаме ги величате играчите како богови,а кога губиме ги пцуете сите по ред :nenene:

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
факт е дека кога губиме прво полувреме и ке се постави противникот дефанзивно многу тешко даваме гол. Еве пример беше денешниов натпревар и секоја утакмица со Челзи, и уште многу други, а најтрагично е што другите ке не начекаат во контра и ке ни дадат гол, така ке беше и сега да не добиеше овој црвен, ако го оставеше чист гол. Ама сепак самите сме си криви Волкот уште у 5о мин. погоди пречка е тогаш да погодеше...

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Брависимо
2 пораз на домашен терен сезонава а не сме ни што се вика ноемрви почнати.
Лани цела сезона имавме 3 годинава 6 кола 2 порази па сеа види ти ,нека почне да купува венгер квалитетни играчи у одбрана и еден голман под идно зошто вака го наебавме со оноа квазимодно на гол , ама ај само да е он добро би било туку проблемот е што цела одбрана е таква со исклучок на сања другото све хендикепирано посебно централните одбрамбени на чело со косчелни (12 милиони.. ццццц се дава ли за ваква дупка бе) единствено што ме радува е враќањето на вермален за некое коло па да им покаже како се игра во одбрана а не како овие без душа играат, убаво го бараше реал клиши пред некоја сезона , абе продај тоа ѓубре да не го гледам по лева страна , 5 години игра врвен фудбал у голем клуб уште не научи да избацува топка и да не паничи у шеснаесетник а за напад да не збориме "звероња" али што е тоа е само едно нешто ми се врти во глава во моментов , дали лесната победата во карлинг не чинеше мн скапо ,хмм јас мислам да ..
поззз

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
едвај чекам да се врати вермален и венгер да купи голман

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
Факт е дека многу промашувавме...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Лош ден, полош здравје....Фабрегас денес не изигра 1 % од тоа што може. Гледам се попаливте влезе РвП, според мене лоша измена....Колку што можев да слушнам дечкото еден фул тренинг само имал, не знам што очекува Венгер од него. Подобро да влезеше Бентнер, па и Вела не беше лоша измена. Чамак изигра лошо не викам не, но 100 пати подобро да продолжеше да игра, а не РвП, иако се израдував што конечно се врати. Се на се, многу тапа натпревар......Не знам како ви е на вас, али ваков пораз од Њукасл едноставно ме убива.....

T

tino097

Гостин
Лани цела сезона имавме 3 годинава 6 кола 2 порази па сеа види ти ,нека почне да купува венгер квалитетни играчи у одбрана и еден голман под идно зошто вака го наебавме со оноа квазимодно на гол , ама ај само да е он добро би било туку проблемот е што цела одбрана е таква со исклучок на сања другото све хендикепирано посебно централните одбрамбени на чело со косчелни (12 милиони.. ццццц се дава ли за ваква дупка бе) единствено што ме радува е враќањето на вермален за некое коло па да им покаже како се игра во одбрана а не како овие без душа играат, убаво го бараше реал клиши пред некоја сезона , абе продај тоа ѓубре да не го гледам по лева страна , 5 години игра врвен фудбал у голем клуб уште не научи да избацува топка и да не паничи у шеснаесетник а за напад да не збориме "звероња" али што е тоа е само едно нешто ми се врти во глава во моментов , дали лесната победата во карлинг не чинеше мн скапо ,хмм јас мислам да ..
поззз
шо ти се криви Косчелини и Клиши ... ако се плука по некој прв денес е Фабрегас, па Волкот и Чамак.
Фабрегас една топка не подаде ко шо треба.

Вилшир не тербаше де излези туку Фабре, детето беше најдобар играч на теренот.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Прво да го пофалам голманот на Њукасл зашто да не беше тој , нашиот тим ќе издвоеше победа !
Имаа еден удар во рамки на гол , не победија... фудбал е.
Многу сум исфрустриран , но тоа е...
Само се надевам дека Насри и Вилшер ќе се спремни веќе за сл меч дека тоа што се пожалија на повреди и што беа заменети нема да искочи со уште некоја мистериозна повреда како на пример Вермален..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Прво да го пофалам голманот на Њукасл зашто да не беше тој , нашиот тим ќе издвоеше победа !
Имаа еден удар во рамки на гол , не победија... фудбал е.

Многу сум исфрустриран , но тоа е...
Само се надевам дека Насри и Вилшер ќе се спремни веќе за сл меч дека тоа што се пожалија на повреди и што беа заменети нема да искочи со уште некоја мистериозна повреда како на пример Вермален..
Како бе друже он ги спаси? Имаше само една јака интервенција кога го спаси голот а тоа беше во прво полувреме. Другото све си беше нормално бранење а ние бевме дрва...

Во врска со натпреваров мој коментар и оценки:

Колку и да сум оптимист после натпреваров можам само да кажам:
ЧАО ТИТУЛО!!!

втор пораз на домашен терен и тоа двата од тимови кои сега влегоа во лига.
Раликата помеѓу нас и Челзи и Манчестер е тоа што кога они играат лошо успеваат да победат со еден гол или во најлош случај да изиграат нерешено, ние неможеме ни гол да дадеме.
Катастрофална игра, Венгер го вади Вилшир го остава Фабрегас кој немаше ниту еден добар потег цел натпревар (слободниот беше среќа пошто погоди некој во ѕид).
Крилните позиции ни беа тотално неупотребливи немаше ниту еден т.н оверлап.
Едноставно против тимови кои се дојдени да се бранат на емирати ние доколку не дадеме гол првите 30 минути тогаш се мачиме ненормално и или ќе се извадиме на крај (Вест Хем) или ќе изгубиме бодови.
Во второ полувреме освен шансата на Тео немавме ама ниту една друга 100% шанса. Во одбрана против типови како Дрогба, Керол и други физички силни напаѓачи неможеме да се носиме.

Заклучок: Неможе секој викенд со иста тактика бе, кога играме со тимови кои што се бранат со 10 души можеме и двајца напаѓачи да имаме напред а не само со Шамак кој секогаш имаше 3ца околу него (да дрво беше и он).

Оценки:

Фабиански - 4 (негова вина)
Сања - 5 (ништо не направи)
Клиши - 5 (исто како Сања)
Кошчиелни - 4 (излета на 2-3 пути и не доби ни еден дуел со Керол, на крај и црвен)
Скилачи - 5.5 (не приметив да имаше некој кикс али и он имаше проблеми со Керло и Амеоби)
Сонг - 6.5 (добро одигра, имаше и неколку добри пасови во првито дел од кои мораше барем еден да претвориме во гол)
Вилшир - 7.5 (еххх да беа сите ко него може и ќе победевме, се развива во одличен играч и другите може да учат од неговата борбеност, како само се буткаше со Керол и оној црнецот у средина)
Фабрегас - 5 (многу грешки, најслаб натпревар сезонава)
Тео - 5.5 (не се виде освен пречката)
Насри - 6 (единствен кој од тројцата понапред се обидуваше нешто да стори ама слаб натпревар)
Шамак - 5 (тотално отсечен, лоши реакции на неколкуте шанси и многу изгубени воздушни дуели)
----------------------
Аршавин - 6 (внесе малце свежина)
РВП - 5.5 (се гледа дека нема играно баеги време)
Бендтнер - 5 (исто како Шамак, незнам ни дали фати топка)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom