Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.437
Поени од реакции
6.085
кој кур бе ? ми цркна стримот 1 мин и гледам 0-1 ...

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
ах бе Фабиански таман те мислев дека си се подобрил ти одма нов кикс правиш не може да изигра две добри утакмици по ред

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Се мислеше в место 2 секунди дали да оди или да се врати, ете му ја сега. 100та ваква грешка. А овој па Косчелни исто дрво. Фабрегас 10 топки им даде. Шамак не може една топка да исконтролира...

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Фабиански киксер Шамак топка не може да смире Косчелни 2 пати киксна не е на арно мора 2ро полувреме да постигна брз гол

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Фабре незнам што се случува ама како да има некој проблем ... нема антиципација и пасинг контрола... тоа се неговите најголеми доблести ... а на мечов многу ретко функционираат.
Волчко и Насри се покажуваат добри , Шамак не го ругајте зашто неможе ништо повеќе сам да стори , се бори за секоја топка со 3 противнички дефанзивни вола ...
Голот не е вина само на Фабијански , тој прелета со боксот во грешен простор , но како може 2ца играчи да го чуваат еден нивни и тој да ги отскока без тие да скокнат по него? Не е само вина на Фабијански!!!.
Секогаш ме води песнава додека сме во негатива , ајде можеме , ние сме тој „Легендарен Арсенал“.
Страв би ми било само ако една од нај големите легенди влезе против нас второ полувреме зашто сите наши играчи освен Верма ( кој не е тука ) и Шамак може да ги јаде .
Со среќа второ!! Сакам да го видам РвП во акција бар на кратко.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Чиста грешка на Фабиански, немаше потреба да излезе, Чамак беше тука, којшто намерно застана кога виде дека Фабиански излезе иначе ќе се сардисаа.....Би се сложил најслаб поединец Чамак, но има уште едно полувреме да се поправи......Уште не ми е јасно како успеа голманов на Њукасл да го одбрани ударот на Насри....:raz:
Сега второ полувреме ќе ги напуниме.......

П.С. Сонг закон алал да му е.......Респект и за Вилшир....

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Чиста грешка на Фабиански, немаше потреба да излезе, Чамак беше тука, којшто намерно застана кога виде дека Фабиански излезе иначе ќе се сардисаа.....Би се сложил најслаб поединец Чамак, но има уште едно полувреме да се поправи......Уште не ми е јасно како успеа голманов на Њукасл да го одбрани ударот на Насри....:raz:
Сега второ полувреме ќе ги напуниме.......

П.С. Сонг закон алал да му е.......Респект и за Вилшир....
Мене не ми е јасно како можеше Фабијански да направи таква грешка

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Абе ајде што направил грешка направил...
него сега ми е поише страв од тоа што кога прави грешка неможе да се опорави така да следуваат низа грешки... се надевам нема тоа да се случи.

Од играчите најдобри Вилшир и Сонг, солидна е одбраната (со исклучок на непотребно добиениот жолт од Клиши), а Тео, Фабрегас, Шамак многу слаби, и Насри може подобро...

Сега ќе биде уште потешко ќе се бранат уште поцврсто а ние немаме лек против таквите одбрани... Секогаш ни е тешко доколку не постигнеме гол на почеток ама ајде се надевам дека ќе ја свртиме пошто имаме квалитет...

Во врска со Керол, знаев дека ако примиме гол ќе биде од него, едноставно дечкото наредна година иде во некој од топ6 тимовите предобар е за Њукасл

--- надополнето ---

Фабре незнам што се случува ама како да има некој проблем ... нема антиципација и пасинг контрола... тоа се неговите најголеми доблести ... а на мечов многу ретко функционираат.
Волчко и Насри се покажуваат добри , Шамак не го ругајте зашто неможе ништо повеќе сам да стори , се бори за секоја топка со 3 противнички дефанзивни вола ...
Друже имаше барем 3 шанси каде што можеше подобро да реагира, едноставно денес не ена ниво како што беше на претходни натпревари.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Незнам со што заслужува Шамак да игра во стартните 11 на Арсенал ... прв пат го глеам годинава и страшно дрво е можно е и јас да грешам али утакмицава треба под хитно да си седне на клупа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom