Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Одлична игра од целиот тим, продолжуваме да играме во топ форма навистина не очекував волку голема победа против Брага ! Секоа чест за целиот тим :salut:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
On the captain being unlucky not to get a hat-trick...
"I like that he gave the ball to Vela instead of trying alone. That reflects the way we want to play the game and it reflects the real attitude of a leader. He does what the game wants and is not selfish."

On if the game could be a springboard for Carlos Vela...
"He is an outstanding finisher who worked very hard this summer and he continues to improve. He is 21 years old and it is a fantastic quality."

On Marouane Chamakh...
"He's a midfielder and a striker. He passes the ball, moves a lot, works defensively, is a striker in the box and is good in the air. He works very hard for the team so it's enjoyable for the midfielders to play with him."

On if he has spoken to the players about the incentive of the final being at Wembley?
"I have only spoken to the players about Sunderland on Saturday."

Најинтересното...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Анализа нема да давам затоа што нема потреба.

Едино ќе напоменам дека прво полувреме Чамак, Цеск и Аршавин едноставно беа незапирливи а од позадина Вилшир изигра одлично. ПОсебно ми се свиѓа неговата агресивна игра иако има 18 игра без респект кон противниците без нималку страв. Уште искуство да набие и нема ама баш ништо да му фали. Секаде го имаше и назад и напред и асистираше и сечеше акции. Кога игра он Сонг многу често оди напред.

И честитки за Скилачи и Лорен, посебно лорен не изгуби еден дуел, а и Скилачи не изгуби и посебмо ми направи чејф што нафрлените топки беа расчистени без проблем. А и пофални зборови би дал за Алмуниа за овој натпревар кој иако немаше работа сепак беше добар.

Се гледа дека искуството е се повеќе на наша страна, а и клупата ни е повеќе од солидна, имаме замени за скоро сите позиции.

САмо нека продолжат со ваков победничи дух и титулите ќе си дојдат.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Јас сум фан на Барса откако знам за мене, ама и уживам да го гледам фудбалот што го игра Арсенал откако знам за мене.
Честито и продолжете така.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ритам и рима :) Фала братче...

Едит: И повторно денес, на Спортрапорт објавија дека Арсенал веке ке го донеси Хесус Навас, во своите редови, во јануари... Јас не верувам, едино ако на Севиља и тргне ептен лошо во Ла Лига

Член од
10 август 2009
Мислења
63
Поени од реакции
17
телефонскиот број не постои...некој друг број да нема таа агенција ??
Еј тој некој стар е, еве го бројот 5203 976 / се наоѓа на влезот кај зелен пазар, кај автобуската, во зградата, на прв спрат е, на влез има информации...

Член од
11 септември 2010
Мислења
8
Поени од реакции
0
Decki eve highlights:

http://thefilmlinks.com/index.php?var=footballLogic4&var1=Arsenal-Vs-Braga-15-09-2010

Inaku dodavanjeto na Wilshere do Fabregas za posledniot gol mnogu me potsekja na assistencijata na Fabregas za Vela protiv bolton. Mislam deka Wenger go sprema Wilshere bas kako zamena za Fabregas zatoa go forsira tolku da igra pokraj Fabregas ovaa sezona. Bas i sega izjavil deka moze mnogu da nauci od Fabregas, pa kako sto vidovme i dosta naucil :). Znaci nemame gajle, idninata e nasa

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Уште од кога почна натпреварот, се гледаше дека ќе има огномети. :tv:
Фабрегас, секоја чест, мајсторе!
Ме фасцинира детето последниве два натпревари.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Кога ќе се врати РвП,кој преферирате да игра во првите 11/ РвП или Чамак?
Чамак досега има постигнато 3 гола,2 асистенции,2 пенали врз него направени и 2 фаула по кои е доделен црвен картон за противничкиот играч.Импресивно,нели? А ова само статистичкиот дел,а колку на теренот е значаен,тоа плус..:))

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
^^ Одма да ти одговорам на прашањето , јас би сакал да ги гледам двајцата во прв тим заедно рамо до рамо цела сезона!
Синоќа вистина импресиониран бев од играта на нашите , дури и да не ни досудеше 2 непостоечки офсајди и да влезеше она стативата ... замислете што можеше да стои за краен резултат :)
Браво за покажаниот карактер и одличниот старт во лигата на шампиони , дома ни оди перфектно сезонава , само на гости малку да се консолидираме... зашто знаеме почнавме 1-1 со Ливер и потоа 1-2 само победивме , а дома 3 меча сите преку 4 постигнати. односно 2 по 6 и 1 дадени 4 ! На сите тие примени само 1.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
^^ Одма да ти одговорам на прашањето , јас би сакал да ги гледам двајцата во прв тим заедно рамо до рамо цела сезона!
Нема да се случи тоа.
4-3-3 ни е формацијата и Венгер не планира да ја менува во скоро време.
А на крилните позиции сепак Аршавин/Тео/Насри/Вела би ги играл пред овие двајца,пред се поради брзината.:))
Ај сега пак,кој би избрале и зошто?:))

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Нема да се случи тоа.
4-3-3 ни е формацијата и Венгер не планира да ја менува во скоро време.
А на крилните позиции сепак Аршавин/Тео/Насри/Вела би ги играл пред овие двајца,пред се поради брзината.:))
Ај сега пак,кој би избрале и зошто?:))
Тууууу тешко да се одлучам, иако и јас би сакал да играат двајцата, но еве нека биде мала предност на РвП, бидејќи играта на Арсенал веќе му е во крв, додека Шамак уште се адаптира. Според мене двајцата напред да се уиграат ќе биде најопасното дуо во Англија, но Венгер нема да ги игра заедно., штета....

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Кога ќе се врати РвП,кој преферирате да игра во првите 11/ РвП или Чамак?
Чамак досега има постигнато 3 гола,2 асистенции,2 пенали врз него направени и 2 фаула по кои е доделен црвен картон за противничкиот играч.Импресивно,нели? А ова само статистичкиот дел,а колку на теренот е значаен,тоа плус..:))
Јас би го одбрал тој што би го одбрал и Венгер

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Венгер: Фабрегас е во некоја друга димензија

Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер не го криеше воодушевувањето од играта на капитенот на својот тим Цеск Фабрегас во првиот натпревар од Лигата на Шампионите. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom