- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.842
- Поени од реакции
- 499
Одлична игра од целиот тим, продолжуваме да играме во топ форма навистина не очекував волку голема победа против Брага ! Секоа чест за целиот тим :salut:
Еј тој некој стар е, еве го бројот 5203 976 / се наоѓа на влезот кај зелен пазар, кај автобуската, во зградата, на прв спрат е, на влез има информации...телефонскиот број не постои...некој друг број да нема таа агенција ??
Нема да се случи тоа.^^ Одма да ти одговорам на прашањето , јас би сакал да ги гледам двајцата во прв тим заедно рамо до рамо цела сезона!
Тууууу тешко да се одлучам, иако и јас би сакал да играат двајцата, но еве нека биде мала предност на РвП, бидејќи играта на Арсенал веќе му е во крв, додека Шамак уште се адаптира. Според мене двајцата напред да се уиграат ќе биде најопасното дуо во Англија, но Венгер нема да ги игра заедно., штета....Нема да се случи тоа.
4-3-3 ни е формацијата и Венгер не планира да ја менува во скоро време.
А на крилните позиции сепак Аршавин/Тео/Насри/Вела би ги играл пред овие двајца,пред се поради брзината.)
Ај сега пак,кој би избрале и зошто?)
Јас би го одбрал тој што би го одбрал и ВенгерКога ќе се врати РвП,кој преферирате да игра во првите 11/ РвП или Чамак?
Чамак досега има постигнато 3 гола,2 асистенции,2 пенали врз него направени и 2 фаула по кои е доделен црвен картон за противничкиот играч.Импресивно,нели? А ова само статистичкиот дел,а колку на теренот е значаен,тоа плус..)