Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Toj Mika germanecot mi nalikuva na Vinnie Jones , samo ovoj igrase sredina, a Mika odbrana. Cirnete go klipot ke vidite slicnosti. Se gleda deka e stabilen, ne se dava. Dokolku go kupat i prvite 5 utakmici ne dobie crven cela premier liga ima da mu se plasi. City mislam deka ne bi bile tolku glupi da mu dadat na Hart prednost mesto Given, bidejki ovoj e podobar od nego. Ako se desi toa i ovoj saka da si ide, tamn golman ke e za kaj nas. Za golmanot na Lion dedekot ne veruvam deka ke pusti 18 milioncinja.

Poso sea za sea nema da ja davaat Premier Liga na niedna televizija, kako i ostanatite sea sme kako u Iraq i ovie Amiskite drzavi, dali ke gi ima nekade utakmicite od Premier liga na net, neso kako free linkovi ti rekov mi rece?

Абе у последни две сезони добил само два црвени и тоа не директни, ама не ми се верува он да дојде во Арсенал.

AW on new defender: "We are looking around - at the moment I don't feel anything will happen before Sunday"

On GK - ""It's very difficult to speak about that before a big championship match. Important to focus on the squad we have"

"Important to get a good result on Sunday then we'll see if we still bring in some players or not" - says 'not at the moment' re: GK signing

Значи ако веќе заглавуваме со кловновите на гол да се надеваме дека ќе успее овој да ја врати формата од 08/09

B

BooBojan

Гостин
Луге кои играчи ви се повредени и нема да настапат за вашиот тим во недела против Ливерпул?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.115

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Друже де ако можиш нешто повеке да кажеш за ртв атлас, пошто јас ја факам а еве сега проверив на сајтот нивни само тотенхем-ман сити пишува дека ке ја дават во сабота во 13 и 45. позз
немам појма, а како што видов немаат натпревар за во недела.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
M

mercenary

Гостин
Гивен не стартува за Сити.Сега Венгер треба да испрати добра понуда и ќе нема проблеми со голмани во наредниве неколку години..

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Гивен не стартува за Сити.Сега Венгер треба да испрати добра понуда и ќе нема проблеми со голмани во наредниве неколку години..
No treba da se vidi cenata, ako e visoka nema da go zeme, za Given mislam deka bi idel ispod 10 milioni.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Браво за управата и за Венгер.... Респект

И за скоро половина час започнува новата сезона во ПЛ, денес на Спорт Клуб само Сандерленд Бирмингем, во 16 00, а утре во живо од Енфилд, Ливерпул - Арсенал

--- надополнето ---

Ако лани чинеше 500.000 евра, годинава откупот на правата за пренос на натпреварите од Премиер лигата чинат милион евра.
"Нашите телевизии немаат пари. Од 500.000 евра колку што плати лани ТВ Сител за ексклузивното право да ги пренесува мечевите од Премиер лигата, едвај успеаја да вратат само 300.000 евра од спонзорите. Вредноста на рекламите е многу симната. Сега Премиер лигата чини двојно повеќе. Тоа е премногу за телевизиите во Македонија, па затоа ќе мора пренос да се врши со пари, преку кабелски оператор", дознаваме од наши извори.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom