stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Тeo Волкот: Новата сезона е многу важна за мене Да се надеваме дека оваа сезона ќе биде подобра за Тео.
Toj Mika germanecot mi nalikuva na Vinnie Jones , samo ovoj igrase sredina, a Mika odbrana. Cirnete go klipot ke vidite slicnosti. Se gleda deka e stabilen, ne se dava. Dokolku go kupat i prvite 5 utakmici ne dobie crven cela premier liga ima da mu se plasi. City mislam deka ne bi bile tolku glupi da mu dadat na Hart prednost mesto Given, bidejki ovoj e podobar od nego. Ako se desi toa i ovoj saka da si ide, tamn golman ke e za kaj nas. Za golmanot na Lion dedekot ne veruvam deka ke pusti 18 milioncinja.
Poso sea za sea nema da ja davaat Premier Liga na niedna televizija, kako i ostanatite sea sme kako u Iraq i ovie Amiskite drzavi, dali ke gi ima nekade utakmicite od Premier liga na net, neso kako free linkovi ti rekov mi rece?
И ?
немам појма, а како што видов немаат натпревар за во недела.Друже де ако можиш нешто повеке да кажеш за ртв атлас, пошто јас ја факам а еве сега проверив на сајтот нивни само тотенхем-ман сити пишува дека ке ја дават во сабота во 13 и 45. позз
Toa e predlog od Ray Parlour, celiot sostav mu e vo red, no samo namesto Nasri da bide Arshavin, mesto Diaby Nasri, a sredinata Song/Diabyhttp://www.goal.com/en/news/2545/pick-your-team/2010/08/14/2070070/pick-your-team-special-ray-parlour-sees-samir-nasri-as-key
CCcccc bez pamet ovoj Goal ! Timot na arsenal bez arsavin so diabi pred nego ! WOw
Тоооооооооооооооооооо, ај за арно за убоо, па со титули да ги закраси годиниве што идат. Ептен мерак ми се направи што го продолжи договорот.....
No treba da se vidi cenata, ako e visoka nema da go zeme, za Given mislam deka bi idel ispod 10 milioni.Гивен не стартува за Сити.Сега Венгер треба да испрати добра понуда и ќе нема проблеми со голмани во наредниве неколку години..