Вака ли до титула бре,вака ли....ајде стари не чекај...купи нешто...израдувај не
Druze daj sto das e rabotava sea, baska e vrvca. Ne mi e jasno tolku pari, levo desno da ne otkupat Anglisko, Germansko, Francusko. Sami pravat da ne gi gledame, a zimaat MTV pretplata po 350 mesecno. MTV moze da otkupi, no da se pismeni. 21 vek sme, aloooo, samo use nekoj da go cita ova od televiziive, pa da si rece ej so pravime, no ke patime kako da sme nekoja drzava od 15 vek.За на нет не е проблем кога може пријателски да се наоѓаат со Премиер имаш избор колку сакаш.
Јас ќе штедам нет ќе го гледам Арсенал само и дај боже да се среди со некоја тв да може да гледаме на убава слика, а не на нет 5 мин покасно на Кинески.
Друже де ако можиш нешто повеке да кажеш за ртв атлас, пошто јас ја факам а еве сега проверив на сајтот нивни само тотенхем-ман сити пишува дека ке ја дават во сабота во 13 и 45. поззВо Македонија на тотал тв ќе има премиер и на некоја од кабелските сигурно само да бидне и за мнозинството што се на Бум и Макс ТВ.
На тотал тв ќе може да се гледа преку РТВ Атлас која е црногорска има и лајвстрим ама не е добар, мн. е подобро преку Сопкаст.
Јас од овде си барам линкови MyP2P.eu :: Football schedules, watch live Football on your pc.
иако го пуштив и претходно нема да пречи кој не видел да бара на гугл.
поззз
Па нели за цел балкан правата за пренесување премиер лига ги има откупено Спорт Клуб... Како е можно црногорциве да ги откупат правата?
Да де они ги имаат откупено и можат да му дадт дозвола на кого сакаат, т.е. ако им платиш на нив ќе си даваш. Тоа ти е како да си купиш кола па да си ја ренташ нешто така ќе му дојде.Па нели за цел балкан правата за пренесување премиер лига ги има откупено Спорт Клуб... Како е можно црногорциве да ги откупат правата?