Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
има некоја заинтересираност од вас за гивен или вие фановите си фантазирате?
тој има изјавено дека несакал да биде резерва па нема да биде лошо да го лапните :)
кој е од прилеп нека не бери гајле за СК кабелнет сеуше ја нема укинато :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
има некоја заинтересираност од вас за гивен или вие фановите си фантазирате?
тој има изјавено дека несакал да биде резерва па нема да биде лошо да го лапните :)
кој е од прилеп нека не бери гајле за СК кабелнет сеуше ја нема укинато :)
Самиот Гивен изјави дека доколку не биде прв избор ке седне на маса за да дискутира за неговата иднина и смета дека би било супер опција да игра за Арсенал.
А Венгер бара нов голман,факт е тоа.Гивен може да си побара трансфер и со тоа цената да биде доста ниска за многу квалитетен голман.
Исто така и Шварцер,исто така солиден голман, јавно изјави дека сака да игра во Арсенал и најверојатно и тој ке побара да се направи трансфер.
Очекувам на крајот од трансфер периодот еден од овие двајца да пристигне на Емирати,заедно со уште еден централен дефанзивец.

--- надополнето ---

The Italian is also hoping there are no bids for Given, saying: "I hope it doesn't arrive. I hope that Shay can stay here with us.
"We have time, another 20 days, until the end of the market. I respect every decision, but I hope that Shay stays here."
Звучи дека најверојатно ќе прифаќат ако некој испрати понуда.:))

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Знаев дека нема да донесиме голман... Изјавата на насловна доволно кажува... Мислам дека Алмуниа или Шчезни ке брани, осеќам дека Фабијански и Маноне немаат шанса, особено по киксовите, не дека Алмуниа немаше, али пак...

И пак, нема кај да ја гледаме уткамицата... Ве молам најбрзо линкот, стримој утре и по можност добри и брзи...

Поздрав

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сепак мислам дека е тактичка изјавата на Венгер,дека тој што ке брани денес ќе биде број еден,за да слегне малце товар од голманите.:))
Меѓу стативите ќе биде Алмуниа/дел од изјавата каде кажува дека потребно е искуство....:))
Шварцер засега најреален трансфер,иако сите ние го посакуваме Гивен како идеално решение за голманската позиција.
Како и да е,голман мора да се купи,ако планираме да се бориме за првото место.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Сепак,мораме да почекаме до крајот на месецот за да видеме што ќе се случи со евентуалните засилувања,но ако сакаме титула,мораме да купиме голман и барем уште еден дефанзивец,иако јас сум за 2-ца

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ако сакаме титула мора да купиме Голман ?? и Дефанзивец ?? Хмммм..... Не знам шо да речам, освен дека е реално да останеме без ништо... Но како и да останеме, со или без засилувања, јас мислам дека и тоа како ке се бориме за титула... Челзи се распука денес, тоа е супер.... Нема стално да даваат по 6 парчиња, а ни тие не се подобри во одбраната ? Ај една молба, кажете ми кој има Челзи во одбрана ?

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Не се ти грижи за Челзи,гледај си го Арсенал
Ние сме ептен слаби во одбрана,еве сега немаме соодветна замена за централен дефанзивец(Џуру повреден),мора барем еден да земеме.Инаку во напад и среден ред имаме доволно играчи,во одбрана ќе земеме некој(се надевам),голман на позајмица и спремни за подигање на пехар

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Јас ич не се грижам за нив ! Сакам да ви направа споредба дека и тие се слаби, па сите ги сметаат за кандидат за титула, ако не и за најголем, за одбрана на титула... А со кој во одбрана ? Карваљо замина, Алекс е повреден уште некој месец... И не ми е јасно, ако Вие овде не го ставате Арсенал во кандидат за титула, кој Бе мили мои сакате да ве стави ? Па и ваков и таков, Арсенал е шампион ! Не ви е јасно ?! Ке ви разјаснам на 15 мај !!

Поздрав

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Јас ич не се грижам за нив ! Сакам да ви направа споредба дека и тие се слаби, па сите ги сметаат за кандидат за титула, ако не и за најголем, за одбрана на титула... А со кој во одбрана ? Карваљо замина, Алекс е повреден уште некој месец... И не ми е јасно, ако Вие овде не го ставате Арсенал во кандидат за титула, кој Бе мили мои сакате да ве стави ? Па и ваков и таков, Арсенал е шампион ! Не ви е јасно ?! Ке ви разјаснам на 15 мај !!

Поздрав
За кој Алекс збориш?За оној што играше вчера? :)
Арсенал секогаш за нас бил,е и ќе биде најдобар,но правиме реален муабет за тоа какви ни се шансите.
Без замена за централните дефанзивци(не го речунам инвалидот Џуру) и со кловнови на голот,како ќе освоиме титула?
Централен дефанзивец секако ќе земаме,да се надеваме и голман.
Тоа ќе се случи на крајот од овој трансфер период.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
За кој Алекс збориш?За оној што играше вчера? :)
Арсенал секогаш за нас бил,е и ќе биде најдобар,но правиме реален муабет за тоа какви ни се шансите.
Без замена за централните дефанзивци(не го речунам инвалидот Џуру) и со кловнови на голот,како ќе освоиме титула?
Централен дефанзивец секако ќе земаме,да се надеваме и голман.
Тоа ќе се случи на крајот од овој трансфер период.
Скептик сум некако... Да не го знаам Венгер, би рекол можеби, но вака.... Хммм

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Сакал-несакал мора да купи,што ако(не дај боже) се повреди Косчелни или Вермален?
И се надевам дека изјавата на Венгер е тактичка и дека ќе купи голман

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Па Венгер самиот изјави дека СЕКАКО ќе зема уште еден одбранбен,а одбиените понуди за голман(Шварцер и тој од Италија),очигледно е дека сме заинтересирани и за таа позиција.
Така да,не сме завршиле со трансферите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom