Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Вака ли до титула бре,вака ли....ајде стари не чекај...купи нешто...израдувај не

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
а што бидна со спасиќ нели ке дојде ке дојде блиско до арсенал а сега не се ни споменува исто и за голман што му е на старецов иста екипа имаме само место едуардо шамак и место кембел косилени па лани губевме по 3-0 од челзи пак ли исто и оваа сезона и тие се засилиа а не само ние мисли ако го купил косиелни и шамак наса е титула како да не ското исти тим имаме од лани само се убацени младите фримпонг и вилшер

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Од лани сме појаки, ама само во одбраната слабо стоиме најмалку уште 1 бек ќе земеме тоа е сигурно само проблем е што тоа може да биде на 30 август и плус и ако не е подготвен којзнае кога ќе може да го играме, а Венгер не лажеше дека ќе купува пред светско па после рече јас купувам или на почеток или на крај хаа! Моментално имаме 3 бека од кои 1 е повреден хронично и тоа имаме и 1 младинец кој е достојна замена подобра од ланскиот Силвестре(ради пр.).
Значи според мене ни требаат минимум 2 цен. бека и 1 голман, што не е мн. и сме далеку од времето кога молевме за нов напаѓач децата пораснаа и покажаа дека може да се борат за прв тим.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сезонава мора Денилсон да покаже дека може да игра на позиција ДМ,единствена замена за Сонг/ако може да се каже како замена.Иако единствен во тимот што го користи шутот од далечина,очекувам да биде продаден следната сезона ако оваа не биде на ниво и да се донесе квалитетна замена за Сонг/каде после голманското место и централните дефанзивци сме најслаби.
Да купиме голман и дефанзивец летово,во Јануари ДМ(или следната сезона),да не продаваме играчи,тимот ќе гази се пред себе следните 4/5 години.:))

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Добро..се дур не се купат голман и барем уште еден штопер јас не се надевам на титула па да бидам на крај разочаран доколку завршиме 3/4 место..Иначе ќе биде страшно да влеземе во новата сезона со само двајца здрави штопери знаејќи и дека Џуру е повреден..

--- надополнето ---

Инаку интересен податок на твитер што го прочитав е :

• Manuel Almunia has one of the best clean sheet to games ratio in Arsenal's history. 66 from 161 games. 5 minutes ago via web

Значи што би било доколку не правеше такви глупави грешки кои не коштаа титула минатата сезона..

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe katastrofa ! Ja kazav deka nema da osvoime ! Neame tim za toa ! Inache kade denilson pred frimpong so vi e na vas ofoj pong zver bese na pripremive a denilson e kamen !

--- надополнето ---

A Schwarzer ne go saka ic za golman! STar e mnogu duri i za golman ! Vo tie godini kiksovi ke lupa mnogu !

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Toj Mika germanecot mi nalikuva na Vinnie Jones , samo ovoj igrase sredina, a Mika odbrana. Cirnete go klipot ke vidite slicnosti. Se gleda deka e stabilen, ne se dava. Dokolku go kupat i prvite 5 utakmici ne dobie crven cela premier liga ima da mu se plasi. City mislam deka ne bi bile tolku glupi da mu dadat na Hart prednost mesto Given, bidejki ovoj e podobar od nego. Ako se desi toa i ovoj saka da si ide, tamn golman ke e za kaj nas. Za golmanot na Lion dedekot ne veruvam deka ke pusti 18 milioncinja.

Poso sea za sea nema da ja davaat Premier Liga na niedna televizija, kako i ostanatite sea sme kako u Iraq i ovie Amiskite drzavi, dali ke gi ima nekade utakmicite od Premier liga na net, neso kako free linkovi ti rekov mi rece?

Red Stefan

Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
За на нет не е проблем кога може пријателски да се наоѓаат со Премиер имаш избор колку сакаш.
Јас ќе штедам нет ќе го гледам Арсенал само и дај боже да се среди со некоја тв да може да гледаме на убава слика, а не на нет 5 мин покасно на Кинески.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
За на нет не е проблем кога може пријателски да се наоѓаат со Премиер имаш избор колку сакаш.
Јас ќе штедам нет ќе го гледам Арсенал само и дај боже да се среди со некоја тв да може да гледаме на убава слика, а не на нет 5 мин покасно на Кинески.
Druze daj sto das e rabotava sea, baska e vrvca. Ne mi e jasno tolku pari, levo desno da ne otkupat Anglisko, Germansko, Francusko. Sami pravat da ne gi gledame, a zimaat MTV pretplata po 350 mesecno. MTV moze da otkupi, no da se pismeni. 21 vek sme, aloooo, samo use nekoj da go cita ova od televiziive, pa da si rece ej so pravime, no ke patime kako da sme nekoja drzava od 15 vek.

Red Stefan

Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Во Македонија на тотал тв ќе има премиер и на некоја од кабелските сигурно само да бидне и за мнозинството што се на Бум и Макс ТВ.
На тотал тв ќе може да се гледа преку РТВ Атлас која е црногорска има и лајвстрим ама не е добар, мн. е подобро преку Сопкаст.

Јас од овде си барам линкови MyP2P.eu :: Football schedules, watch live Football on your pc.
иако го пуштив и претходно нема да пречи кој не видел да бара на гугл.

поззз

Член од
3 јуни 2010
Мислења
93
Поени од реакции
9
Во Македонија на тотал тв ќе има премиер и на некоја од кабелските сигурно само да бидне и за мнозинството што се на Бум и Макс ТВ.
На тотал тв ќе може да се гледа преку РТВ Атлас која е црногорска има и лајвстрим ама не е добар, мн. е подобро преку Сопкаст.

Јас од овде си барам линкови MyP2P.eu :: Football schedules, watch live Football on your pc.
иако го пуштив и претходно нема да пречи кој не видел да бара на гугл.

поззз
Друже де ако можиш нешто повеке да кажеш за ртв атлас, пошто јас ја факам а еве сега проверив на сајтот нивни само тотенхем-ман сити пишува дека ке ја дават во сабота во 13 и 45. позз

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.461
Па нели за цел балкан правата за пренесување премиер лига ги има откупено Спорт Клуб... Како е можно црногорциве да ги откупат правата?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Па нели за цел балкан правата за пренесување премиер лига ги има откупено Спорт Клуб... Како е можно црногорциве да ги откупат правата?
Да де они ги имаат откупено и можат да му дадт дозвола на кого сакаат, т.е. ако им платиш на нив ќе си даваш. Тоа ти е како да си купиш кола па да си ја ренташ нешто така ќе му дојде.

И од нашиве Тв ако некои им плати на Спорт Клуб ќе си даваат само што овие препродаваат па затоа е и поскапо. Втора рака

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom