Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Иначе и Мојс потврдил дека била одбиена понуда за Јагјелка, али помала од таа 14 милиони(најверојатно 12) што се спомнувала по весниците. Сепак тоа ме радува затоа што е доказ дека нема да се штеди за уште еден одбрандбен, а најверојатно и искусен ќе биде...Пу, пу, да не урочам сеа..

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
^ама понудата била испратена пред 6 недели.А за доста пари го земавме Лорен,сега не верувам дека толку многу ќе се потроши...:S До 8 милиони некаде ќе даде...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
^ама понудата била испратена пред 6 недели.А за доста пари го земавме Лорен,сега не верувам дека толку многу ќе се потроши...:S До 8 милиони некаде ќе даде...

Хмм..повеќе од 10 би требало да бидат, затоа што искусен а добар штопер не се наоѓа за толку пари...

Иначе ако Едуардо стварно отиде во Шахтјор речиси како да не сме потрошиле ништо..

Имаше некои шпекулации на Арсенал Маниа дека оваа недела ќе биде објавено за некој нов играч али мене многу не ми се верува во ова.

И нека се јави некој доброволец од Охрид(или кој се наоѓа таму овие 10-15 дена) кој ќе ми овозможи гледање на Арсенал-Штурм. Притоа частам ладно пиво:)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
^Kontaktiraj so Olitea:))
Inaku, Loren go smetam za prvotimec,a Johan kako prva zamena.Sega najverojatno ke zema nekoj za poeftini pari...slicno napravi koga go zema Silvestre,ali ovoj pat nekoj podobar..:)))

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Де бе луѓе , што има врска , тоа кога Шпанија освои сигурно фановите на тие сесии доаѓале со дресови за да се потпишуваат... се кладам потпишал многу Арсенал , Реал , Барса и др... дресови!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Хмм..повеќе од 10 би требало да бидат, затоа што искусен а добар штопер не се наоѓа за толку пари...

Иначе ако Едуардо стварно отиде во Шахтјор речиси како да не сме потрошиле ништо..

Имаше некои шпекулации на Арсенал Маниа дека оваа недела ќе биде објавено за некој нов играч али мене многу не ми се верува во ова.

И нека се јави некој доброволец од Охрид(или кој се наоѓа таму овие 10-15 дена) кој ќе ми овозможи гледање на Арсенал-Штурм. Притоа частам ладно пиво:)
јас сум од охрид бе :) само незнам како ке ти овозможам ЧД

--- надополнето ---

бтњ до 2012 или 2014 сме им должни на на емиративе да ги рекламираме?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
^Kontaktiraj so Olitea:))
Inaku, Loren go smetam za prvotimec,a Johan kako prva zamena.Sega najverojatno ke zema nekoj za poeftini pari...slicno napravi koga go zema Silvestre,ali ovoj pat nekoj podobar..:)))

Не верувам затоа што ти текнува на изјавата на Венгер дека ќе зема искуство? Моментално тоа го нема направено, а и не верувам дека ќе се ослони на Лорен кога он минатата сезона не планирал да се ослони на Вермален кој беше капитен во Ајакс.

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Па компјутер, интернет :) Или барем кажи ми каде има добро интернет кафе да си идам да ја гледам :)

--- надополнето ---

Може да дојде на позајмица во јануари да му каже неколку совети на Велингтон.

--- надополнето ---

Може да дојде на позајмица во јануари да му каже неколку совети на Велингтон.

--- надополнето ---

http://www.arsenal.com/news/news-archive/szczesny-i-don-t-want-to-go-on-loan-again?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+arsenal-news+(News+Feed)

После последната изјава на Венгер дека нема да дојде Шварцер и после последната изјава на агентот на Фреј дека нема шанси да си замине се повеќе мислам дека нема да земем голман. Ако тоа се случи сакам Шчезни да брани прва постава. Полош од овие тројцава не може да биде..

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Ако не зимаме голман,тогаш треба да потрошеме добра пара за одбраната и еден напаѓач,ако веќе Едуардо отишол во Шахтјор

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
А вистина шо се дешава со Едуардо ? Слушам од негде дека Срна му договорил трансфер, а од друга страна на официјална страна нема ништо.....Хмммм

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
арсенал-штурм можеш да го гледаш на http://www.iraqgoals.tv/ch8.html ќе го тражиш по тие ch на некој мора да го има

--- надополнето ---

chamack ke bide br 1 vo arsenal

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

--- надополнето ---

Не сум сигурен,ама мислам дека беше 2014.:))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom