muzata
Gunner
- Член од
- 22 декември 2009
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 3
Се знаеше тоа бе,ехее од Април месец.)
^ама понудата била испратена пред 6 недели.А за доста пари го земавме Лорен,сега не верувам дека толку многу ќе се потроши...:S До 8 милиони некаде ќе даде...
јас сум од охрид бе само незнам како ке ти овозможам ЧДХмм..повеќе од 10 би требало да бидат, затоа што искусен а добар штопер не се наоѓа за толку пари...
Иначе ако Едуардо стварно отиде во Шахтјор речиси како да не сме потрошиле ништо..
Имаше некои шпекулации на Арсенал Маниа дека оваа недела ќе биде објавено за некој нов играч али мене многу не ми се верува во ова.
И нека се јави некој доброволец од Охрид(или кој се наоѓа таму овие 10-15 дена) кој ќе ми овозможи гледање на Арсенал-Штурм. Притоа частам ладно пиво
"After everything is done then I will think about it. But whatever it is, I want to come back to Arsenal - maybe as a water boy - I just love this club."
^Kontaktiraj so Olitea)
Inaku, Loren go smetam za prvotimec,a Johan kako prva zamena.Sega najverojatno ke zema nekoj za poeftini pari...slicno napravi koga go zema Silvestre,ali ovoj pat nekoj podobar..))
јас сум од охрид бе само незнам како ке ти овозможам ЧД
--- надополнето ---
бтњ до 2012 или 2014 сме им должни на на емиративе да ги рекламираме?
Не сум сигурен,ама мислам дека беше 2014.)јас сум од охрид бе само незнам како ке ти овозможам ЧД
--- надополнето ---
бтњ до 2012 или 2014 сме им должни на на емиративе да ги рекламираме?