Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Jas sakam da doznaam so ke se desava posle erata na Venger ! Toa mi e son da vidam bash dali ke bide kako so zborat site ke propadne arsenal ! Venger ako si otide ARsenal ke bide na vrvot non stop,sega e tim na vrvot ali od vtor plan ! Koa bi igrale man Utd arsenal arsenal ke bide od vtor plan so inter isto,barca,real,celzi itn !Mnogu sakam da vidam so ke se desava !
A eve edno vakvo transferche ke zavrsi najgolema rabota ! http://www.givemefootball.com/premier-league/arsenal-offered-dutch-star
Golman- NOv
Odbrana-Sagna-Vermaelen-Mertesacker-Clichy
Sredinata ke bide picka mater ! Fabregas,Nasri,Vaart,Arshavin
Napad- RVp-Chamakh

SAmpioni bez razmisluvanje !

Кога ќе замине Венгер, Арсенал ќе биде на врвот баш поради Венгер. АКо не ти е јасно што сакам да кажам слободно прашај ќе ти објаснам.

--- надополнето ---

Добра му се позицијата на Ван Перси, истата што ја има и во Арсенал. Само што повеќе ќе му идеше со Ван Дер Ваарт отколку со Снајдер поради тоа што Снајдер не гледа да подаде туку он да ја заврши акцијата, а овој првиов обратно. И не е најдрво со сигурност. Сега ќе речете не давал голови, не давал али доста работи за екипата. Пример за последниот слободен удар на Бразил, Хунтелар беше ко ветрушка пројден на средината. Тоа ВП не го дозволува :).

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Можеби му се конкуренција тие, но тоа не го менува фактот дека е замена....

Е сеа, Ван Перси работи за тимот, Да, но него работа му е да дава голови, а Кајт, Снајдер, Бомел и слични да работат за него....Е сега...

...Но задоволни се сите, со оглед дека ке играат полуфинале, а како тргнале работите и финале....Па со два гола во финале сите ке му простат....

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
30/06 – Nigel De Jong and Micah Richards
29/06 – Sotiris Ninis and Felipe Melo
28/06 – Piotr Trochowski and Per Mertesacker
27/06 – Mario Balotelli and Christian Eriksen
26/06 – Ivan Dzoni and Sami Khedira
25/06 – Mark Schwarzer and Mesut Ozil
24/06 – Taye Taiwo and Ryan Babel
23/06 – Loic Remy and Pape Diakhate
21/06 – Renat Yanabev and Joe Cole
20/06 – Ivory Coast’s Gervinho and Riccardo Montolivo
19/06 – Stephen Ireland and Shaun Wright-Phillips
18/06 – Federico Marchetti and Kyle Ebecilio
17/06 – Martin Caceres and Cesar Azpilicueta
16/06 – Sulley Muntari and Juan Roman Riquelme
15/06 – Ibrahim Afellay and Madjid Bougherra
14/06 – Jan Vertonghen and Mesut Ozil
13/06 – Vincent Enyeama and Yaya Toure
12/06 – Salvatore Sirigu and Andre Santos
11/06 – Phil Jagielka and Neven Subotic
10/06 – King Gyan and Hugo Lloris
09/06 – Mesut Ozil and Michael Ballack
08/06 – Edinson Cavani and Simon Kjaer
07/06 – Gregory Van Der Wiel and Mahamadou Diarra
06/06 – Mikel Arteta and Milos Krasic
05/06 – Kyle Ebecilio and Artur Boruc
04/06 – Gai Assulin and Yacine Brahimi
03/06 – Micah Richards and Robert Green
02/06 – Doni and Dmytro Chygrynskiy
01/06 – Nick Powell and Yoann Gourcuff
Играчи поврзувани со Арсенал во месец Јуни

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Venger ako si otide ARsenal ke bide na vrvot non stop
Druze ti ozbilno nemas poima od fudbal ili pak neso si citnal i mislis deka razbiras. Ubavo ti kazaa u minatite postovi, TI GO CITAS TOA SO GO PISUVAS PRED DA GO PRATIS I DALI SAKAS SITE ZAEDNO DA DOZNAEME SO TEBE VO ISTO VREME? Spored toa so go pisuvas gledam deka ne mislis, nego sednuvas pisuvas i ubavo ti e. Wenger ako zamine Arsenal prvi ke bidat? Koj ke dojde na negovo mesto, cim znaes i spored tvoite matematiki e taka togas koj ke e trener na Arsenal i koj moze da produzi kaj so zastanal Wenger?
Gi spomna tie 49 pobedi po red, mislam deka Wenger bese togas trener ili se lazam? Wenger ima pari t.e. Arsenal mislam deka 2 ili 3 se u najbogati klubovi, no zaso da trosi pari koa ima skola i baska pravi igraci. Wenger ako ja tera politikata na Real, Barca, Manchester City, ke propadnese od damna. Ova ke mu dojde isto, ako si otide Ferguson, Manchester ke se prvi. So ke mu se zvezdi na Wenger, toj gi pravi. Eboue, Van Persi, Nasri, Volcko i red drugi, nikoj ne gi znaese, za eftini pari gi zema i zverovi gi napravi. Ako ja si za Arsenal, togas ke znaes deka Anri go zema za ic pari od Juventus, baska anonimec i go napravi nevidena zvezda i legenda. Sto ke ti e zvezda i ako dades 20 30 milioni, ako ne se uklopi ili ne pokaze toa so treba da go pokaze za parite. Ibra, Shevcenko, so napravija, otidoa u pogolemi klubovi za jaki pari i sea stap. Wenger e izmislen za trener na Arsenal i posle 100 godini, nema da se rodi trener kako nego. Od nikade zima igraci i pravi dobar tim. Sea samo mu fali nekoj igrac so iskustvo da gi vodi, poso sve mladi se.

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Jas sakam da doznaam so ke se desava posle erata na Venger ! Toa mi e son da vidam bash dali ke bide kako so zborat site ke propadne arsenal ! Venger ako si otide ARsenal ke bide na vrvot non stop,sega e tim na vrvot ali od vtor plan ! Koa bi igrale man Utd arsenal arsenal ke bide od vtor plan so inter isto,barca,real,celzi itn !Mnogu sakam da vidam so ke se desava !
A eve edno vakvo transferche ke zavrsi najgolema rabota ! http://www.givemefootball.com/premier-league/arsenal-offered-dutch-star
Golman- NOv
Odbrana-Sagna-Vermaelen-Mertesacker-Clichy
Sredinata ke bide picka mater ! Fabregas,Nasri,Vaart,Arshavin
Napad- RVp-Chamakh

SAmpioni bez razmisluvanje !
Оф боже, дали те ја лошо моли или ме ти лошо разбра.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Секој ден по една до две шпекулации и тоа различни.....:pos2:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Абе и новинариве само пишуаат глупости. Спомена Венгер дека има пари за засилувања и дека ќе е активен на трансфер пазарот и почнаа одма со секого да не поврзуваат.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Подоцна се дозна што му објаснувал Ван Перси на Ван Марвијк, а тоа било во зборовите:

„Променете го Снајдер, а не мене. Јас живеам од неговите топки, а не тој од моите. Зарем јас сум клучот на проблемот?“

„Не, Робин не е шеф кај нас, ако мислите поради реакцијата. Тој само има право на свое мислење. Разочаран е, го разбира, но мислам дека не може така да се однесува со соиграчите.“ - рече Ван Марвијк.

„Па што ако Робин така реаиграл, тоа не значи дека мислел лошо. Тој има право на свое размислување.“ - рече Снајдер, кој за разлика од Ван Перси, Ван Марвијк го испрати од теренот со честитки посебно поради фактот дека тој беше стрелец на вториот гол кој ја запечати судбината на Словаците.

Еве шо му рекол на Тренерот нашата ѕвезда....И во наредниот меч се покажа дека Робин грешел...Снајдер им носи полуфинале, а не тој...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Подоцна се дозна што му објаснувал Ван Перси на Ван Марвијк, а тоа било во зборовите:

„Променете го Снајдер, а не мене. Јас живеам од неговите топки, а не тој од моите. Зарем јас сум клучот на проблемот?“

„Не, Робин не е шеф кај нас, ако мислите поради реакцијата. Тој само има право на свое мислење. Разочаран е, го разбира, но мислам дека не може така да се однесува со соиграчите.“ - рече Ван Марвијк.

„Па што ако Робин така реаиграл, тоа не значи дека мислел лошо. Тој има право на свое размислување.“ - рече Снајдер, кој за разлика од Ван Перси, Ван Марвијк го испрати од теренот со честитки посебно поради фактот дека тој беше стрелец на вториот гол кој ја запечати судбината на Словаците.

Еве шо му рекол на Тренерот нашата ѕвезда....И во наредниот меч се покажа дека Робин грешел...Снајдер им носи полуфинале, а не тој...

Од кај ти е ова жити се...

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Дајте некој линк за ревју на сезоната 09/10 , имаше еден линк поназад ама не ми дава да даулоадирам од таму!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ве поканувам и официјално на посета на мојот блог....Тема: „ДАЛИ АРСЕНАЛ Е ИМУН КОН ТРОФЕИ?“ „КАДЕ ЈА ГУБИМЕ БИТКАТА СО КОНКУРЕНТИТЕ?“ - КОМПЛЕТНА СТАТИСТИКА ЗА СЕЗОНАТА 2009/10

http://sokol-arsenal.blogspot.com/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom