- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Jas sakam da doznaam so ke se desava posle erata na Venger ! Toa mi e son da vidam bash dali ke bide kako so zborat site ke propadne arsenal ! Venger ako si otide ARsenal ke bide na vrvot non stop,sega e tim na vrvot ali od vtor plan ! Koa bi igrale man Utd arsenal arsenal ke bide od vtor plan so inter isto,barca,real,celzi itn !Mnogu sakam da vidam so ke se desava !
A eve edno vakvo transferche ke zavrsi najgolema rabota ! http://www.givemefootball.com/premier-league/arsenal-offered-dutch-star
Golman- NOv
Odbrana-Sagna-Vermaelen-Mertesacker-Clichy
Sredinata ke bide picka mater ! Fabregas,Nasri,Vaart,Arshavin
Napad- RVp-Chamakh
SAmpioni bez razmisluvanje !
Кога ќе замине Венгер, Арсенал ќе биде на врвот баш поради Венгер. АКо не ти е јасно што сакам да кажам слободно прашај ќе ти објаснам.
--- надополнето ---
Добра му се позицијата на Ван Перси, истата што ја има и во Арсенал. Само што повеќе ќе му идеше со Ван Дер Ваарт отколку со Снајдер поради тоа што Снајдер не гледа да подаде туку он да ја заврши акцијата, а овој првиов обратно. И не е најдрво со сигурност. Сега ќе речете не давал голови, не давал али доста работи за екипата. Пример за последниот слободен удар на Бразил, Хунтелар беше ко ветрушка пројден на средината. Тоа ВП не го дозволува .