- Член од
- 25 април 2009
- Мислења
- 367
- Поени од реакции
- 135
го сете го позна на гласо :pos2:
брзина, невероватно нешто, TDI maxwell од барса, мизерија, прашината не му ја виде
епа тогаш зошо Шварцер......поарно нека биде Буфон, можи да се начека за лесни пари, прва работа лут им е на Јуве, втора работа Јуве во ЕВРОПА ЛИГА ќе игра...
ете гледаш....заборавив дека јуве доби нова управа........:pos2:..........моја грешкаЛут им е на Јуве? Од каде тоа?..Си изјави Буфон дека размислува само за Јуве. А сега со доаѓањето на нова управа и нов тренер ќе останат сите мислам зошто се очекува подобрување во клубот. Така да Киелини и Буфон се отпишани според мене и барем еден од тие двајца да дојде во Арсенал ќе го прославам тоа со многу алкохол
И мене нешто така ми мириса . Само ог Сент Етјен го продадоа у Д.Киев па таму нешто играл прва нез колку е добар..Ајде чим толку сакате кладби, кој сака да се кладиме дека во Арсенал ќе дојде Pape-Malickou-Diakhate
А одма после тоа велиКапитенот на Арсенал призна дека сака да се врати на Камп Ноу и веќе одржа состанок со Арсен Венгер за и на стратегот да му ја каже својата желба за враќање во Барселона.
Ако рекол Цеск дека од почит нема да каже што разговарале од каде знаат тогаш што се дешавало на разговорот.Самиот Цеск вчера го потврди разговорот со Венгер но нагласи дека од почит кон Французинот нема да открива за што точно тие разговарале.
Па, ако понудат 90м тогаш ќе биде добра зделка. Со тие пари можеме да купиме многу квалитетни играчи.http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=45dffa08-89db-47f1-a5e4-9465525d0d06&ln=3&typeBack=default
Е нз баш дали ќе одбиеме ако ни дадат 90 000 000, ќе и го дадеме и Силвестр гратис
На провокација враќам со провокација?heaтhy ај оди си кај шо ти е местото....и не туку јади г***а овде ОК ?
Точно е тоа што приметив од страна на кјон во врска со тоа дека во одбраната е потребна и помош од средината и нападот, посебно од средината. Тука во минатите сезони Венгер имаше критика за Цеск дека во дефанзива треба да поработи повеќе, а и денилсон некако дефанзивно се губеше. Едино Сонг изигра одлично во дефанзива и доста помогна, можеби бидејќи има доста играно како дефанзивец. Дијаби едно време играше добро но пред крај пак стана оној мрзеливиот.http://arsenal-mania.com/articles/3108625/Keown-Vermaelens-been-great-but-defence-needs-adjustments.html
Добро прикажано од страна на Киоун... Пофалби на името на Верма но сепак ни треба уште поправки ...41 гол имаме примено сезонава.. нешто што докажува дека нема шанса да се биде шампион !
Тоа што си да речам дупла повозрасен од мене, сигурно не те прави попаметен. Јас не знам ти каков мочко си бил на моја возраст, ама за оваа си мочко и пол...Heathy кога ти ги гледам годините сваќам дека си уште мочко и некои работи не ти се јасни во животот како на пример, да не глумиш лудило, да не замараш онаму каде што нетреба и да престанеш да мочаш во гаќи. Така да додека ти менувале пелени убаво ти кажа LoGiX дека касниш 10 дена,7 часа,54 минути и 38 секунди, поточно 8 часа не 7. Ај оди тамо кај вас у фан клуб и прајте бајрам со умот кој каде треба да игра наредна сезона.
И незнам што мислат овие од Барса дека со притисок од медиумиве и изјави од домари и чистачки од барса дека ќе му ја спуштат цената. Абе нека не се лажат дека ќе го заебат венгер за економија, тој успеа да ги исплати долговите 3 години однапред со тие трансфери и мислат дека така лесно ќе го земат.
Ајт сега гитла у ваш фан клуб ако немате нешто друго или попаметно да пишете.
Гледаш дека не си го сФатил постот што го пишав али ај да ти објасним посликовито. Реалноста е оваа моментало Цеск е играч на Арсенал, до кога незнам и тоа е реалноста. Дали ќе оди годинава догодина или незнам кога тоа незнам и тоа е РЕАЛНОСТА. Кога ќе потпише за барса (доколку потпише) тогаш нема да се член на ФК Арсенал, но тоа моментално не е реалност.Тоа што си да речам дупла повозрасен од мене, сигурно не те прави попаметен. Јас не знам ти каков мочко си бил на моја возраст, ама за оваа си мочко и пол...
Тоа што не знаеш да се соочиш со вистината, нервозата и плукањето по другите членови на форумот, те прави и тоа каков мочко.
Ми се свиѓа тоа што уште има оптимизам во вас. Сите сме родени со потенцијалот да бидеме победници, зар не? Секој еден од нас има еднаква шанса пред констелацијата да се покаже и докаже, да издржи, да се труди, да успее. Или да пропадне. (бетмен)
Она што го знам, не е од домар, чистач или мијач на чаши, туку е подпретседателот на Барселона, Алфонс Годал кој ни речи дека без разлика кој ќе биде претседател и кој ќе биде мијач. ФАБРЕГАС 100% ќе биди во Барса... прашање е на датум само )) значи штом го речи ова цената не е битна, зар не?
Значи погледни реално на работите. Би требало на твоја возраст веќе да знаеш што е реалност ))