Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Утакмицата воопшто не ја ни гледав, резултатот неќам ни да го коментирам. Реално, на 2то место оваа година, гледам како премија.

Ме интересира само, дали Перси воопшто влезе и како одигра ?
Еве ти клипчиња со шансите на РвП за гол

Прекрасен волеј удар

Опасен шут од слободен

И имаше уште еден многу добар шут од 20ина метри кој што Гомнез го одбрани
Се на се одлично изигра

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Decko kaj nas imase koj da go smeni Song ama kaj niv slabo tie od sredinata da gi smeni nekoj,ovie im se drva a ne pa zamenite Huddlestone,Rose itn.Na toj maliot mu legna mu ja zdrvi na almunia ovoj kreten neznae da ja izbie i toa ti e.

Како мислиш кај нас имаше кој да го смени Сонг? Епа овој што го болдирав и што мислиш дека немало кој да го смени Паласиос не реши во средина.

Иначе незнам сега што е моабетот со повреди ова она, кога констатиравме кои се кривците.

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Како мислиш кај нас имаше кој да го смени Сонг? Епа овој што го болдирав и што мислиш дека немало кој да го смени Паласиос не реши во средина.

Иначе незнам сега што е моабетот со повреди ова она, кога констатиравме кои се кривците.
moabetot so povredi e verojatno poradi losite psihajatri na arsenal verojatno imaat losa zdrastvena gimnazija,neka zemat od kaj nas mladi da se usovrrsat na strucnost vo arsenal,i ovie so se povredeni od arsenal se lecat vo stranstvo gi lecat psihijatri na milan,barcelona oti se pojaki ,mora i niv da gi smenite ako sakate nepovredeni igraci

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Овие двајца ШАмак еден голман може и уште едно стоперче и доста ќе е за наредна сезона, а едуардо може да се продаде :)
најголем штопер би добиле со враќање на Џуру на терените. Ама кога ќе биде и тоа чудо....цела сезона ја пропушти...се плашам дека веќе нема да биде истиот :jaj:
Сепак мора да се продаде одма Силвестре....
и да се земе како што кажа .. ГОЛМАН!!!:pipi:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Вториот текст е ѕверски секоја чест на типот што го пишувал ,феноменално :)

најголем штопер би добиле со враќање на Џуру на терените. Ама кога ќе биде и тоа чудо....цела сезона ја пропушти...се плашам дека веќе нема да биде истиот :jaj:
Дај биди сериозен каков Џуруруру :pos2:
Правиме муабет да склопиме тимче со веќе искусни или пак добри надежни играчи ,и кога веќе станува збор за централен дефанзивец таму ни треба некој искусен како Мика Ричардс , Компани ,Розенал ...
Каков Џуруру бе :tv:
Многу ќе биде добро доколку ова за Н'Зогбиа и Родалега е вистина ,топ играчи се
Плус Шамак веќе го имаме ,Фреј ,Нојер ,Соренсен ... или вака поквалитетен голман да потпише ,1 од дефанзивциве што ги спомнав погоре и веќе ќе имаме многу подобар и пококурентен тим

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Вториот текст е ѕверски секоја чест на типот што го пишувал ,феноменално :)

Дај биди сериозен каков Џуруруру :pos2:
Правиме муабет да склопиме тимче со веќе искусни или пак добри надежни играчи ,и кога веќе станува збор за централен дефанзивец таму ни треба некој искусен како Мика Ричардс , Компани ,Розенал ...
Каков Џуруру бе :tv:
Многу ќе биде добро доколку ова за Н'Зогбиа и Родалега е вистина ,топ играчи се
Плус Шамак веќе го имаме ,Фреј ,Нојер ,Соренсен ... или вака поквалитетен голман да потпише ,1 од дефанзивциве што ги спомнав погоре и веќе ќе имаме многу подобар и пококурентен тим

Е ако потпише еден од дефанзивците што ги спомна сме го наебале тотално. Розенал не е материјал ни за во топ 8, а не за шампионски тип. Друго, незнам што толку се палите по Ричардс сеуште. Па типот 5 години веќе го поврзуваат со Арсенал и го прават еден од најголемите таленти а како што тргнал може тотално да пропадне. Ретко влегува во избор за англиска репрезентација, а почна и прва постава да игра послабо за Манчестер Сити.
Има еден куп подобри млади штопери, а исто така и еден куп добри искусни штопери. Како партнер за Вермален ни треба некој искусен за да го координира затоа што е сеуште млад и неискусен за ваква лига. Приметете колку подобро игра во партнерство со Кембел и Галас, отколку кога влегува Сонг на штоперската позиција. Според мене ни требаат значи 2 штопери, затоа што и да остане Галас треба да се знае дека ќе го мачат доста повреди.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Hugo ke bide dobar u ARSENAL,N'Zogbia neznam kaj ke igra i mesto koj ? jas znam deka igra levo i u odbrana i sredina ne mi e jasno mesto koj ke igra ! Transferot e dogovoren nekoj vika deka i medicinskite pregledi se pominati.I Toj Martinez go izjavi toa deka toa ne e samo spekulacija.toj misli deka u arsenal ke bidat dobri.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Одбрана! Што повеќе одбрана ни треба. Не ни треба толку напад со доаѓањето на Шамак. Може само едно класично крило, а не средина играч преместен на крилна позиција. Среќа што и Венгер е паметен па на денешната пресконференција изјави дека треба да се купува во одбрана.

Hugo ke bide dobar u ARSENAL,N'Zogbia neznam kaj ke igra i mesto koj ? jas znam deka igra levo i u odbrana i sredina ne mi e jasno mesto koj ke igra ! Transferot e dogovoren nekoj vika deka i medicinskite pregledi se pominati.I Toj Martinez go izjavi toa deka toa ne e samo spekulacija.toj misli deka u arsenal ke bidat dobri.

Поточно мислиш дека е само шпекулација, затоа што сега ги прочитав изјавите од сите можни страни :) Поточно изјави дека му годат вакви шпекулации затоа што тоа е доказ дека Виган работи добро како клуб и дека имаат топ 4 играчи во својата екипа.

Иначе овие два дена кружат шпекулации и дека Барса е заинтересирана за Клиши, што не ме чуди затоа што во светов и баш нема некои ултра-квалитетни леви бекови, а Клиши изигра одлично против нив. Јас не би сакал да замине..

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Од сите засилувања очајно ни е потребен нов медицински и фитнес тим. Можеби и најпотребно ни е тоа. Баш тоа беше и напоменато како точка 1 за наредна сезона во линкот што го ставив погоре

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Подобро и да не биде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom