- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.834
- Поени од реакции
- 492
Одбраната до крајот - катастрофа :kesa::kesa:
Шо да прави човекот повеке ? Апсолутно го подржувам и цела вина за ова денес, е во играчите не теренот....Изјавата многу ми се допадна, на место....Јас мислам дека комлетно тимот беше крив...и Да тој прв гол, не пресече....
pred runi nema sansi,ama ne e gotova sezonata ima uste da se igra ,man u ke osvoi ,znam jas inaku ne mrazam nitu eden klub site gi pocituvam sepak se futbalskiне ми се веруе дека дојди воа да го пишам... прво честитки до Челзи за титулата:smir: сакам да му честитам на момците за одличната сезона, покрај толку несреќа... сакам да ви уочам на сите дека ваа сезона беше огромен напредок и увертира на следната (шампионска) :smir: сепак ми остана желба да завршиме втори, пред Руни
Ccccc majsotre zver si! 4 boda i 4 kola do kraj mislis celzi ke kiksne 3 meca a? zver si nema so !pred runi nema sansi,ama ne e gotova sezonata ima uste da se igra ,man u ke osvoi ,znam jas inaku ne mrazam nitu eden klub site gi pocituvam sepak se futbalski
Abe Dzafer a Song, a Vermalen so se povredi i toa smetaj goCcccc majsotre zver si! 4 boda i 4 kola do kraj mislis celzi ke kiksne 3 meca a? zver si nema so !
Abe The Gunners ili neznam koj mi boldirase za Bendtner da ne go kritikuvam takov igrac bil,da ne sum pocnuval pak,a gleam pola fan klub zbori protiv nego i go pcue a nikoj nisto ne se buni.I da ne se vadime za povredi.i oni imaa Niko,COrluka,Lennon i Palacios 4 prvotimci,nie ARsa,Galas i Fabregas prvotimci
Ехх,една шпекулација и право ке го зимате. Па игра едно 30 проценти од тоа шо беше пред повредата. ама секогаш постои можност за враќање на формата.У каква форма игра Едуардо,слушам ќе сме го земале за наредна сезона
Влезе 68 минута.Утакмицата воопшто не ја ни гледав, резултатот неќам ни да го коментирам. Реално, на 2то место оваа година, гледам како премија.
Ме интересира само, дали Перси воопшто влезе и како одигра ?
Кој бре рече лош збор за Бентнер освен ти?Ccccc majsotre zver si! 4 boda i 4 kola do kraj mislis celzi ke kiksne 3 meca a? zver si nema so !
Abe The Gunners ili neznam koj mi boldirase za Bendtner da ne go kritikuvam takov igrac bil,da ne sum pocnuval pak,a gleam pola fan klub zbori protiv nego i go pcue a nikoj nisto ne se buni.I da ne se vadime za povredi.i oni imaa Niko,COrluka,Lennon i Palacios 4 prvotimci,nie ARsa,Galas i Fabregas prvotimci