Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
[quote=carter;3480144]Само што влегувам дома и сум многу нервозен, али ќе пробам да не ја искажам толку нервозата...

Се да им ебам на Алмунија и Силвестре поради цела сезона. Утакмица да не изиграат повеќе за овој клуб, макар и Волкот идел на штопер позиција.

Алмунија, Силвестре, Ебуе, Дијаби, Денилсон(пас еден прецизен не подаде), Бентнер тешки дрва на утакмицава.

Иако сум еден од тие што стално го брани Бендтнер, али типот стварно треба секој ден по 2 саати да тренира завршница. Едноставно НЕ СМЕЕ на вакви утакмици да ги промарши тие 2 шанси убави што ги имаше.

Одбраната како што и мислев пред утакмицава. Сања, Кембел, Вермален и Клиши ги ставија во зуб евреиве, особено ѕвероњата Кембел кој беше наш најдобар играч денеска. Али што се може против Алмунија, Силвестре и повредите...

Ван Перси ѕвер!!!

И дај ви се молам не го цитирајте ни коментирајте
ме ─╤╦︻ спука, само го труе фан клубов.[/quote]

Mногу ми се допага текстов...:pos2::pos2::pos2: Друже немој да се нервираш за џабе....Јас веке 3-4 години кинев живци, сеа последните две сезони, само лагано....Just watch for fun....Не оди, тоа е..јебига...немаш пола тим во најважната утакмица во сезоната...на неа ти се повредува човек кој не се повредил од коа дојде кај нас, а башка тоа во тимот имаме легенди како Алмуниа....Бендтнер ке биде добар напагач да, еден ден...Ако оние Баерн даваам сеуште 15,000,000 нека го земат на пола цена...Мислам дека најдобро ке биде Чамак кој заедно со РвП, како тандем за наредната сезона, и негде прочитав дека Галас ке си оди, па како негов заменик го сакам Мартин Касерес, кој играше во Рекреативо, Барса и сеа Јуве...и ке треба да се носи уште одбрана....то је...:baeh:

Шо да прави човекот повеке ? Апсолутно го подржувам и цела вина за ова денес, е во играчите не теренот....Изјавата многу ми се допадна, на место....Јас мислам дека комлетно тимот беше крив...и Да тој прв гол, не пресече....

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
не ми се веруе дека дојди воа да го пишам... прво честитки до Челзи за титулата:smir: сакам да му честитам на момците за одличната сезона, покрај толку несреќа... сакам да ви уочам на сите дека ваа сезона беше огромен напредок и увертира на следната (шампионска) :smir: сепак ми остана желба да завршиме втори, пред Руни

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
не ми се веруе дека дојди воа да го пишам... прво честитки до Челзи за титулата:smir: сакам да му честитам на момците за одличната сезона, покрај толку несреќа... сакам да ви уочам на сите дека ваа сезона беше огромен напредок и увертира на следната (шампионска) :smir: сепак ми остана желба да завршиме втори, пред Руни
pred runi nema sansi,ama ne e gotova sezonata ima uste da se igra ,man u ke osvoi ,znam jas inaku ne mrazam nitu eden klub site gi pocituvam sepak se futbalski

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
pred runi nema sansi,ama ne e gotova sezonata ima uste da se igra ,man u ke osvoi ,znam jas inaku ne mrazam nitu eden klub site gi pocituvam sepak se futbalski
Ccccc majsotre zver si! 4 boda i 4 kola do kraj mislis celzi ke kiksne 3 meca a? zver si nema so !
Abe The Gunners ili neznam koj mi boldirase za Bendtner da ne go kritikuvam takov igrac bil,da ne sum pocnuval pak,a gleam pola fan klub zbori protiv nego i go pcue a nikoj nisto ne se buni.I da ne se vadime za povredi.i oni imaa Niko,COrluka,Lennon i Palacios 4 prvotimci,nie ARsa,Galas i Fabregas prvotimci

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Ccccc majsotre zver si! 4 boda i 4 kola do kraj mislis celzi ke kiksne 3 meca a? zver si nema so !
Abe The Gunners ili neznam koj mi boldirase za Bendtner da ne go kritikuvam takov igrac bil,da ne sum pocnuval pak,a gleam pola fan klub zbori protiv nego i go pcue a nikoj nisto ne se buni.I da ne se vadime za povredi.i oni imaa Niko,COrluka,Lennon i Palacios 4 prvotimci,nie ARsa,Galas i Fabregas prvotimci
Abe Dzafer a Song, a Vermalen so se povredi i toa smetaj go

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Decko kaj nas imase koj da go smeni Song ama kaj niv slabo tie od sredinata da gi smeni nekoj,ovie im se drva a ne pa zamenite Huddlestone,Rose itn.Na toj maliot mu legna mu ja zdrvi na almunia ovoj kreten neznae da ja izbie i toa ti e.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Abe ostaj go ti Almunija nie cela sezona igrame so tret golman(Almunija) pa niso

A koj go zameni Song denilson?Diaby? daj ne me smej

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
У каква форма игра Едуардо,слушам ќе сме го земале за наредна сезона :toe:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
У каква форма игра Едуардо,слушам ќе сме го земале за наредна сезона :toe:
Ехх,една шпекулација и право ке го зимате.:) Па игра едно 30 проценти од тоа шо беше пред повредата.:toe: ама секогаш постои можност за враќање на формата.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Утакмицата воопшто не ја ни гледав, резултатот неќам ни да го коментирам. Реално, на 2то место оваа година, гледам како премија.

Ме интересира само, дали Перси воопшто влезе и како одигра ?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Утакмицата воопшто не ја ни гледав, резултатот неќам ни да го коментирам. Реално, на 2то место оваа година, гледам како премија.

Ме интересира само, дали Перси воопшто влезе и како одигра ?
Влезе 68 минута.
Изигра одлично/после толку време пауза.
Имаше 2 одлични шута,Гомез ги фати.
Првиот штоп на гради и волеј,а вториот од слободен.
А исто така учествуваше во акцијата кога беше постигнат голот,ја доде на Тео,а овој до Николче.
Ехх,да не беше повреден....:nesum:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Имаше уште еден шут. Негде од 20 метри можда, кој виде виде, али ова голманов се повампири...

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Кој бре рече лош збор за Бентнер освен ти?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom