Дај бе не треси глупости зарем мислиш дека Арсенал освои 70 бода и играше 1/4 финале ЛШ заради тоа што Манчестер е без Роналдо и Челзи игра слабо ...:pos2:Не реков дека не треба да се надеваме, но треба да бидеме реални.
Овој тим на Арсенал нема потенцијал за освојување на ПЛ. Искористивме тим на Манчестер без Роналдо и флегматичен Бербатов и делумно лоша сезона на Челзи за да стигнеме до втора/трета позиција и барем малце да се надеваме на титула, но искрено гледано, ништо од тоа.
Мора да има клучни промени во екипата на Арсенал оваа сезона.
Дојде Шамах, одличен трансфер, но што ако си отиде Фабрегас?
Јас му давам уште една сезона на Волкот да се покаже дека има напредок, бидејќи вака не бива. Откако даде хетрик против Хрватска, тотално се изгуби, се повреди, а сега не е ништо подобар него што беше пред 2 сезони. Не може Волкот, кој од техники аспект на фудбалот е катастрофален, не знае да помине играч освен ако не му пуштат топка во фор, играта и позиционирањето без топка му е катастрофално, да игра во тим кој тотално се концентрира на техника.
Знам дека е сеуште млад и има да се докажува, но јас кај него не гледам напредок.
Не знам зошто е продолжен договорот со Едуардо, стварно ми е жал за тоа што му се случи, но, после повредата дечкото не е ни сенка од тоа што беше. А веќе не се ни сеќавам кога сум го видел Ван Перси последен пат на утакмица. 2 сезони е скоро константно повреден.
Не се освојува Премиер Лига, во која се игра физички јак фудбал со 20 годишњаци.
Не делумно туку комплетно со прв тим играат и плус изиграа утакмица од 120 минути :tv: а и плус го јадеа на домашен ...охо ги појачаа ако ако, па делумно со прв тим играат . ова е одлична вест .
На неутрален играа.:smir:Не делумно туку комплетно со прв тим играат и плус изиграа утакмица од 120 минути :tv: а и плус го јадеа на домашен ...
Супер ситуација за нас ...:ARSENAL:
Не реков дека не треба да се надеваме, но треба да бидеме реални.
Овој тим на Арсенал нема потенцијал за освојување на ПЛ. Искористивме тим на Манчестер без Роналдо и флегматичен Бербатов и делумно лоша сезона на Челзи за да стигнеме до втора/трета позиција и барем малце да се надеваме на титула, но искрено гледано, ништо од тоа.
Мора да има клучни промени во екипата на Арсенал оваа сезона.
Дојде Шамах, одличен трансфер, но што ако си отиде Фабрегас?
Јас му давам уште една сезона на Волкот да се покаже дека има напредок, бидејќи вака не бива. Откако даде хетрик против Хрватска, тотално се изгуби, се повреди, а сега не е ништо подобар него што беше пред 2 сезони. Не може Волкот, кој од техники аспект на фудбалот е катастрофален, не знае да помине играч освен ако не му пуштат топка во фор, играта и позиционирањето без топка му е катастрофално, да игра во тим кој тотално се концентрира на техника.
Знам дека е сеуште млад и има да се докажува, но јас кај него не гледам напредок.
Не знам зошто е продолжен договорот со Едуардо, стварно ми е жал за тоа што му се случи, но, после повредата дечкото не е ни сенка од тоа што беше. А веќе не се ни сеќавам кога сум го видел Ван Перси последен пат на утакмица. 2 сезони е скоро константно повреден.
Не се освојува Премиер Лига, во која се игра физички јак фудбал со 20 годишњаци.
Niko se povredil gadno,i Corluka u produzenija se poebal.i taka im e slab timot,osven 2-3 poedinci i plus gadno teski 120 minuti ja gleav.Sto stanuva zbor za transferi ili Neuer ili Frey sakam da ne zasilat. Vo odbrana Bonucci od Bari i Verthogen od Ajax zver. sredina samo David Silva. Imalo scout na arsenal na mecot Atletico - Valencia da go pratat Silva. i RVP vraten i Chamakh jako ke ne pojaca i tim na timovite ke bideme uste so povredite da zakrepneme. Rosicky,Silvestre,Senderos,Cambell,Eduardo da si idat drugite na klupa nekoi. KE imame i dobri zameni u toj slucaj ! Ajde Venger frli gi parite. Kroenke na leto mozno e da go otkupi klubot.Samo celzi da kiksne 2 pati a nie se da tepame do kraj i sampioni.ajde ova porazov od Barca neka ni dae sila kako na Celzi od Inter. Tottenham 0-1 Arsenal ili 2 . Eve go mojot najpozitiven KOMENTAR.
Би сакал со Лисандро да може да се разменат.Има некои шпекулации за трансфер на Едуардо во Лион. Може да се проба со некоја размена