Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
охо ги појачаа ако ако, па делумно со прв тим играат . ова е одлична вест .

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Не реков дека не треба да се надеваме, но треба да бидеме реални.
Овој тим на Арсенал нема потенцијал за освојување на ПЛ. Искористивме тим на Манчестер без Роналдо и флегматичен Бербатов и делумно лоша сезона на Челзи за да стигнеме до втора/трета позиција и барем малце да се надеваме на титула, но искрено гледано, ништо од тоа.
Мора да има клучни промени во екипата на Арсенал оваа сезона.
Дојде Шамах, одличен трансфер, но што ако си отиде Фабрегас?
Јас му давам уште една сезона на Волкот да се покаже дека има напредок, бидејќи вака не бива. Откако даде хетрик против Хрватска, тотално се изгуби, се повреди, а сега не е ништо подобар него што беше пред 2 сезони. Не може Волкот, кој од техники аспект на фудбалот е катастрофален, не знае да помине играч освен ако не му пуштат топка во фор, играта и позиционирањето без топка му е катастрофално, да игра во тим кој тотално се концентрира на техника.
Знам дека е сеуште млад и има да се докажува, но јас кај него не гледам напредок.
Не знам зошто е продолжен договорот со Едуардо, стварно ми е жал за тоа што му се случи, но, после повредата дечкото не е ни сенка од тоа што беше. А веќе не се ни сеќавам кога сум го видел Ван Перси последен пат на утакмица. 2 сезони е скоро константно повреден.
Не се освојува Премиер Лига, во која се игра физички јак фудбал со 20 годишњаци. :toe:
Дај бе не треси глупости зарем мислиш дека Арсенал освои 70 бода и играше 1/4 финале ЛШ заради тоа што Манчестер е без Роналдо и Челзи игра слабо ...:pos2:

Низ текот на целата сезона ни фалеа клучни играчи и пак сме кај што сме ...
Замисли само Ван Перси да играше сигурен сум дека немаше да ги изгубиме сите дерби утакмици и моментално ќе им бегавме на конкурентите 4-5 бода минимум ,ама што е тоа е и вака имаме шанси за титула ,и имаме одлична игра и состојба во тимот ,одлично играат сите и покажуваат дека се зрели за освојување на титула
Дури и на тие натпревари кај што кикснаа покажаа одлична игра и имаа само недостаток на среќа и добра завршница ...
Одиме на победа против Тотенхем и во поход кон титулата затоа што сеуште имаме тим за таков успех ,престани со песимизам ...

охо ги појачаа ако ако, па делумно со прв тим играат . ова е одлична вест .
Не делумно туку комплетно со прв тим играат и плус изиграа утакмица од 120 минути :tv: а и плус го јадеа на домашен ...
Супер ситуација за нас ...:arsenal:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Niko se povredil gadno,i Corluka u produzenija se poebal.i taka im e slab timot,osven 2-3 poedinci i plus gadno teski 120 minuti ja gleav.Sto stanuva zbor za transferi ili Neuer ili Frey sakam da ne zasilat. Vo odbrana Bonucci od Bari i Verthogen od Ajax zver. sredina samo David Silva. Imalo scout na arsenal na mecot Atletico - Valencia da go pratat Silva. i RVP vraten i Chamakh jako ke ne pojaca i tim na timovite ke bideme uste so povredite da zakrepneme. Rosicky,Silvestre,Senderos,Cambell,Eduardo da si idat drugite na klupa nekoi. KE imame i dobri zameni u toj slucaj ! Ajde Venger frli gi parite. Kroenke na leto mozno e da go otkupi klubot.Samo celzi da kiksne 2 pati a nie se da tepame do kraj i sampioni.ajde ova porazov od Barca neka ni dae sila kako na Celzi od Inter. Tottenham 0-1 Arsenal ili 2 . Eve go mojot najpozitiven KOMENTAR.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Чиста победа имате против Тотенхем.Ги мачат повредте нив последниве 3/4 утакмици плус ете овој Аршавин пиша дека Нико и Чорлука се повредиле така да 2 место ви е на дофат:helou:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не делумно туку комплетно со прв тим играат и плус изиграа утакмица од 120 минути :tv: а и плус го јадеа на домашен ...
Супер ситуација за нас ...:ARSENAL:
На неутрален играа.:smir:
Се надевам дека ке тепаме/макар и 0-1.Мораме до крајот да победуваме/да го искористиме киксот на Јунајтед и да го преземаме второто место.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не реков дека не треба да се надеваме, но треба да бидеме реални.
Овој тим на Арсенал нема потенцијал за освојување на ПЛ. Искористивме тим на Манчестер без Роналдо и флегматичен Бербатов и делумно лоша сезона на Челзи за да стигнеме до втора/трета позиција и барем малце да се надеваме на титула, но искрено гледано, ништо од тоа.
Мора да има клучни промени во екипата на Арсенал оваа сезона.
Дојде Шамах, одличен трансфер, но што ако си отиде Фабрегас?
Јас му давам уште една сезона на Волкот да се покаже дека има напредок, бидејќи вака не бива. Откако даде хетрик против Хрватска, тотално се изгуби, се повреди, а сега не е ништо подобар него што беше пред 2 сезони. Не може Волкот, кој од техники аспект на фудбалот е катастрофален, не знае да помине играч освен ако не му пуштат топка во фор, играта и позиционирањето без топка му е катастрофално, да игра во тим кој тотално се концентрира на техника.
Знам дека е сеуште млад и има да се докажува, но јас кај него не гледам напредок.
Не знам зошто е продолжен договорот со Едуардо, стварно ми е жал за тоа што му се случи, но, после повредата дечкото не е ни сенка од тоа што беше. А веќе не се ни сеќавам кога сум го видел Ван Перси последен пат на утакмица. 2 сезони е скоро константно повреден.
Не се освојува Премиер Лига, во која се игра физички јак фудбал со 20 годишњаци. :toe:

Руни и те како го замени Роналдо, а тоа за Бербатов они си се криви 33 милиони вреди што значи не се штедело па ние да искористиме што не трошеле.

Не разбирам дали требаше Челзи да ги тепа сите можни утакмици за да има добра сезона..

Види сеа..ај те молам спореди ги ПРВИТЕ СОСТАВИ на екипите и кажи ми кој има поголем потенцијал за прво место сезонава..И еве ако сакаш повреди, ги гледаш Манчестер со само еден повреден како играа денеска? Дај ти се молам не ми збори за потенцијал, затоа што имаме огромен.

Истото што го зборев за Бентнер важи и за Волкот. Како ти( и некои други "скаути") знаете дека нема потенцијал Волкот на ТИЕ ГОДИНИ, кога типот даде хет-трик за репрезентацијата(да да, на тие години игра за репрезентација) на клучен меч против Хрватска, и како Капело изјави дека Волкот СИГУРНО ќе иде на светско.

Niko se povredil gadno,i Corluka u produzenija se poebal.i taka im e slab timot,osven 2-3 poedinci i plus gadno teski 120 minuti ja gleav.Sto stanuva zbor za transferi ili Neuer ili Frey sakam da ne zasilat. Vo odbrana Bonucci od Bari i Verthogen od Ajax zver. sredina samo David Silva. Imalo scout na arsenal na mecot Atletico - Valencia da go pratat Silva. i RVP vraten i Chamakh jako ke ne pojaca i tim na timovite ke bideme uste so povredite da zakrepneme. Rosicky,Silvestre,Senderos,Cambell,Eduardo da si idat drugite na klupa nekoi. KE imame i dobri zameni u toj slucaj ! Ajde Venger frli gi parite. Kroenke na leto mozno e da go otkupi klubot.Samo celzi da kiksne 2 pati a nie se da tepame do kraj i sampioni.ajde ova porazov od Barca neka ni dae sila kako na Celzi od Inter. Tottenham 0-1 Arsenal ili 2 . Eve go mojot najpozitiven KOMENTAR.

Одличен коментар од тебе по којзнае колку месеци :)

Вертоген го имам неколку пати гледано и не ми остава некој добар впечаток, подобро би било да се земе овој првиов или пак Кјаер.

За средина, Силва или Хазард. Еве што извадив за Хазард:

Asked about Hazard's potential, Stephane Adam, a youth coach at Lille, said: "You have to keep perspective as he is still very young – but he is like Lionel Messi.
"[He shows] the same quality to take on players, not very big, very quick, able to take on two or three players in a small space, the ability to score and create goals. He is not as good as Messi yet, but he has the talent to become this kind of player.
“He is the kind of player you have got every 10 or 15 years. He has got a very rare talent. I think he has been blessed by God."

Росицки и Кембел може да се чуваат само како искуство, како некакви советници на младиве играчи, особено овој вториов по последните коментари во јавноста, а другиве слободно нека си одат.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe ja Cambell go dodal u timot ali kako trener na bekovite ! I taka e star a ima iskustvo pa moze da iskoristime nesto. Ako ostane Rosicky ke zafaka klupa dzabe koa imame mnogu drugi so gi biva. Abe Verthogen mn e dobar mene mn mi prai merak.
Deckoto igra kao Vermaelen . Slicen stil imaat skoro ist. nenormalen tandem u ajax bile

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Како поминува времето, се посигурен сум дека ќе го јадат евреите во среда. Вермален и Клиши ќе се погрижат за Дефо, а Кембел и Сања за Крауч или Павиличенко не е битно. Бејл нема да мрдне кај Сања, а и време е Дијаби и Сонг физички да газат во средината. Нападот малку ќе биде крпен, али би требало Насри со крилата и Бентнер да завршат работа.

Мислам дека Ленон не е доволно спремен за игра, ако има некој новости за тоа нека пише.
А и доколку игра, треба Волкот да докаже дека заслужува прва постава за репрезентацијата пред Ленон.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Паласиос доби црвен,нема да игра.Крањчар се повредил/од Модрич страв ме фаќа,денес го гледав,опасен е мамето.Џенас и Ленон мислам дека нема да играат со Арсенал,уште се повредени.
едит:Џенас тренирал денес со тимот на Тотенхем,можно е да игра со среда/и Арон тренирал,но не планира да ризикува со него Хари/но има уште 3 дена,ке видиме што и како.=)

Да се надеваме на добар ден во среда на Николче,Тео и Насри.
За одбраната верувам дека,со Сол и Вермален,Сања и ѕверот Клиши,не би требало да имаме некој проблеми.А и секако Сонг да го стави во џеб на Модрич.:pipi:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211

Ако не му ја пуштат у фор тапа е :icon_lol:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Уууууу...овде како да дојде и некој стручнак на фанклубов ? Тео немал, ха бе...комедии...се изнасмеав овие два три поста....

Спарси некако, не знам им се собраа порази од Сандерленд и од Портсмут сега, па не знам, што да кажам, и што да типувам...за овој натпревар....Сите сакаме победа, но секогаш против нас тие играат мотивирано, маме им...е..........Се надевам дека оној Модрич нема да има свој ден, оти во оваа половина од сезоната тој им е најдобар играч....:helou:

Не можам да го заборам ова...доживотно ке се смеам на ова...Секоја чест...и забележете дека публиката околу него не скандира нешто како fuck you или слично за наши стандарди, па дури и за стандарди на Италија, туку му раскоплеска...

Секоја чест

D

D_NazGUL

Гостин
Доста брмчите бре, дајте да се сконцентрираме на победа у среда. :vozbud:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Има некои шпекулации за трансфер на Едуардо во Лион. Може да се проба со некоја размена :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom